فقط خواهشاً وسط این دعوای مسخره سر انحصاری کردن بازی های مولتی پلتفورم، به فکر بنده باشین و بازی های مورد علاقه ـم رو انحصاری نکنین!
خوشبختانه تا الآن که به خیر گذشته و هر دو بازی ای که انحصاری شدن، برای من چیز خیلی خاصی محسوب نمیشن. 
TR که کلاً از اولین نسخه تا آخرین نسخه روی هم 2،3 ساعت بیشتر بازی نکردم (90% این زمان هم برای The Angel of Darkness هست!
) Street Fighter هم با اینکه خیلی با نسخه چهارمش حال میکردم و ساعت ها درگیرش بودم و اولین بازی Fightingـی بود که سعی کردم تکنیک های مختلف رو یاد بگیرم، ولی چیزی نیست که براش 60 دلار بدم، یعنی کلاً در اون حد Fightingباز نیستم که برام مسأله مرگ و زندگی باشه. 
کلاً همون طور که قبلاً هم گفتم، این کار به نظرم مسخره ترین کار ممکن هست. اگه بازی X از ابتدا برای فلان کنسول به صورت انحصاری بیاد، خیلی هم خوبه. ولی بازی ای که سال ها مولتی پلتفورم بوده و نسخه جدیدیش هم به صورت طبیعی باید برای همه کنسول ها می اومده، انحصاری شدنش چیزی به من به عنوان یه گیمر اضافه نمیکنه. یعنی اگه X1 داشتم، در هر صورت Rise of the Tomb Raider برای کنسولم عرضه میشد و الآن چیز بیشتری بهم نمیرسه. همون طور که اگه PS4 داشتم، به هر حال Street Fighter V برای این کنسول منتشر میشد و الآن چیز اضافه ای گیرم نمیاد. در حالی که همین پول ها میتونه صرف تولید بازی های جدید بشه، حتی یه بازی جمع و جور جدید هم به کنسول اضافه بشه بهتر از این حالت هست.