رییس Tecmo Koie به تکنولوژی سونی علاقمند شده است !

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
رییس Tecmo Koei درباره ی Motion Controller میگوید

ninjagaideniia2.jpg

رییس Tecmo Koei اقای Kenji Matsubara گفته است که شرکت انها به تکنولوژی جدید سونی یعنی Motion-Controller علاقمند شده است و این تکنولوژِی میتواند برای بازی هایی مانند Ninja Gaiden مورد استفاده قرار بگیرد , ولی خوب به تحقیقات بیشتری برای استفاده و طرز استفاده ی ان لازم است .

" من در تکنولوژی سونی که در E3 اعلام شد بسیار هیجان زده ام , ولی ما باید با پاسخ گویی آن کنترلر بیشتر اشنا بشیم و علاقه ی زیادی به انجام این کار داریم . من مطمئنم که این دسته ها برای بازی کنان غیر حرفه ای میتواند بسیار کارآمد باشد , ولی برای بازی های اکشنی مانند Ninja Gaiden ما نیاز به سرعت پاسخگویی زیادی داریم و اگر شما بخواهید دستهایتان را تکان بدهید و به اطراف ببرید و شمشیر بازی کنید سریعا خسته میشوید " ( Kenji Matsubara گفته :d )

" یا اینکه ما باید استایل بازی رو تغییر بدیم و باید چک کنیم که سرعت بازده این تکنولوژی چقدر است , در اولویت اول گیمر های غیر حرفه ای قرار دارند و بعد از انها گیمرهای حرفه ای و ما باید اماده بشیم برای تهیه ی وسایلی که بتواند بازیکنان را راضی نگه دارد "

منبع

آخرین ویرایش:
[/QUOTE/] در اولویت اول گیمر های غیر حرفه ای قرار دارند [/QUOTE/]
خوب با این طرز فکری که بازیسازها پیدا کردن تا چند وقت دیگه NINJA GAIDEN بدون خون رو هم تجربه خواهیم کرد.:biggrin1:
مرسی از خبر:smile:

[/QUOTE/] در اولویت اول گیمر های غیر حرفه ای قرار دارند [/QUOTE/]
خوب با این طرز فکری که بازیسازها پیدا کردن تا چند وقت دیگه NINJA GAIDEN بدون خون رو هم تجربه خواهیم کرد.:biggrin1:
مرسی از خبر:smile:
فکر میکنم اشتباه متوجه شدید دوست من.
اتفاقا داره میگه این دسته های جدید برای گیمر های تازه کار هستش و برای بازی های hardcoreای مثله Ninja Gaiden مناسب نیست چون دست رو زود خسته میکنه.

ضمنا Ninja Gaiden Sigma 2 که همون Ninja Gaiden 2ی کنسول 360 هستش با خون کمتر داره رو Ps3 میاد!

ضمنا Ninja Gaiden Sigma 2 که همون Ninja Gaiden 2ی کنسول 360 هستش با خون کمتر داره رو Ps3 میاد!
جان ؟ نه بابا این بازی ها از تهران تا سطح دریا با هم فرق دارن :d
نمیدونم اگر اشتباه بود ببخشید دوستان بگن !

اتفاقاً تغييرات زيادی کرده... Boss جديد.. سلاه جديد و ..

به نظر من ارزش داره نسخه PS3 رو بازی کرد ... اگر قبلش 360 رو بازی کرده باشی...

--------------

راجع به تاپيک... من هم فکر کنم اين ايده اي که دادن با اون دسته ها بازی کردن توی اين بازی واقعاً شاهکار خواهد شد...

نمیدونم چرا به هیچکدوم از این کنترلر های حرکتی علاقه ای ندارم ! بازی با همون D Pad و تریگر راحت تر و جذاب تره برای من !

موافقم :victory:
قبل از اینم همه Wii رو مسخره میکردن حالا...
بنظر من نه ناتال نه این تکنولوژیِ! سونی 100 سال نمیتونن Wii رو بگیرن .

مرسی

موافقم :victory:

مرسی
But ... حرف من یه چی دیگه بود ! من با همه ی کنترلر های حرکتی مشکل دارم ! فرقی نداره برا Wii باشه Natal باشه یا موشن کنترلر سونی !
اصلا چه دلیلی داره ادم داره بازی میکنه هی ورجه وورجه کنه !

مرسی
ولی موقعی که سخت افزار سونی چند برابر قوی تر هست حداقل گرافیک بازی افتصاح نیست در کل میگم WII دیگه فروش خودشو کرد حالا هم ببینید روز ب روز داره فروشش کمتر میشه ولی واقعا نینجا گایدن فاز میده با این دسته ها بازی کنی

... حرف من یه چی دیگه بود ! من با همه ی کنترلر های حرکتی مشکل دارم ! فرقی نداره برا Wii باشه Natal باشه یا موشن کنترلر سونی !
اصلا چه دلیلی داره ادم داره بازی میکنه هی ورجه وورجه کنه !
به نظر من برای تنوع هم که شده این کنترلر ها ایده خوبیه اما نه برای بازی هایی مثل این بازی.
حداقلش اینه که بعد از یه دست گیرز اف وار ونشستن به مدت طولانی یه ورزش اونم با نتال میتونه از بی تحرکی زیاد جلوگیری کنه.

به نظر من برای تنوع هم که شده این کنترلر ها ایده خوبیه اما نه برای بازی هایی مثل این بازی.
با قسمت اول حرفتون موافقم ولی دومی نه !!!
فرض کن با دست های خودت بخوای پای یه نفرو قطع کنی !!!

البته این صحبت ها بیشتر جنبه ی حاشیه ای و تبلیغاتی داره،چند روز پیش رئیس THQ هم گفته بود بازی هایی که با Natal هماهنگ هستند از طرف THQ در اواسط سال 2010 عرضه میشن...ولی حداقل یه چیز کاملاً واضحه که از نیمه ی دوم 2010 اینقدر بازی Motion Sensor زیاد میشه که حالمون به هم بخوره...
من اگه هم روزی روزگاری Natal رو بگیرم صرفاً به دلیل کنجکاوی وگرنه:
نمیدونم چرا به هیچکدوم از این کنترلر های حرکتی علاقه ای ندارم ! بازی با همون D Pad و تریگر راحت تر و جذاب تره برای من !
So long....
ممنون بابت خبر.

بازی که میکنی، باید دو تا بالش بزاری زیر آرنجت و پاهاتُ دراز کنیُ به راحت ترین شکل ممکن بازی کنی، نه اینکه بایستی روی پاهات یا دست رو تکون بدی.

بازی که میکنی، باید دو تا بالش بزاری زیر آرنجت و پاهاتُ دراز کنیُ به راحت ترین شکل ممکن بازی کنی، نه اینکه بایستی روی پاهات یا دست رو تکون بدی.
گاهی اوقات کمی جذابین لازمه ی بعضی از بازی هایست. خودم بیشتر ترجیح میدم بازی های ماشینی و استراتژیک رو با ناتال بازی کنم چون خیلی راحت تر و جذاب تر از دسته هست ولی بازی های اول شخص و کلا اکشن رو با همین روش شما راحت ترم.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or