رییس ND بعد از 15 سال از این استودیو جدا می شود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Christophe Balestra رییس استودیوی ND، کسی که از سال 2002 در این استودیو مشغول به کار شده است قرار است به زودی از این استودیو جدا شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

آقای Christophe Balestra می گوید:

«بعد از 15 سال کار در استودیو ND من اعلام می کنم که قرار است 3 آپریل 2017 آخرین روز کاری من در این استودیو باشد.»

هنوز مشخص نشده است که Balestra بعد از این می خواهد چه کار کند اما خودش می گوید:

«برای جستجو و انجام پروژه های شخصی و جاه طلبانه»

او اضافه کرد:

«زمان آن رسیده است که، من باید مدت زمان بیشتری را با خانواده ام بگذرانم»

استودیو ND با مدیریت آقای Evan Wells در حال بر روی عناوین The Last Of Us: Part II و Uncharted: The Lost Legacy است.

Christophe-Balestra-Leaves-Naughty-Dog.jpg
لینک منبع

يه حسي ميگه نيل داركمن ذور خيز كرده
فکر نکنم ریاست براش جالب باشه چون الان همه جوره دستش برای بازیسازی بازه بعنوان کارگردان و نویسنده.بعلاوه مگه دراکمن به غیر بازیسازی به چیز دیگه ای هم فکر میکنه که بخواد مدیر بشه؟:-?

هر کجا که میره موفق باشه واقعا مدیریتشون عالی بوده این چندین ساله .
يه حسي ميگه نيل داركمن ذور خيز كرده
نظر من روی Evan Well هستش تا Neil Druckmann البته به نظر من Neil Druckmann بازی بسازه بهتر از مدیریت هستش .

آخرین ویرایش:
هر کجا که میره موفق باشه واقعا مدیریتشون عالی بوده این چندین ساله .

نظر من روی Evan Well هستش تا Neil Druckmann البته به نظر من Neil Druckmann بازی بسازه بهتر از مدیریت هستش .
Evan Wells همین الان هم مدیره , ND دو تا مدیر داشته یکی ایشون یکی هم Evan Wells

منکه تعجب نکردم. همین داستان رو با بایوور، بانجی، اینفینیتی وارد، اینسومنیاک، اپیک گیمز، کونامی و... داشتیم. این صنعت اشباع شده و سازنده تحت فشار ناشرهای سرمایه دار احساس خفگی و نبود خلاقیت میکنه.

منکه تعجب نکردم. همین داستان رو با بایوور، بانجی، اینفینیتی وارد، اینسومنیاک، اپیک گیمز، کونامی و... داشتیم. این صنعت اشباع شده و سازنده تحت فشار ناشرهای سرمایه دار احساس خفگی و نبود خلاقیت میکنه.
من فکر میکنم به قیام ۱۵ خرداد هم استاد ربط داره .

موقعی که تو قسمت آخرین نوشته‌ها اسمتو دیدم سریع اومدم تو تاپیک ببینم چی نوشتی. انتظار یک پست هیجان‌انگیزتر و طولانی‌ترو داشتم. ناامیدم کردی. امیدوارم پست‌های بعدیت قدرت و کوبندگی سابقو داشته باشن وگرنه فایده نداره.

موقعی که تو قسمت آخرین نوشته‌ها اسمتو دیدم سریع اومدم تو تاپیک ببینم چی نوشتی. انتظار یک پست هیجان‌انگیزتر و طولانی‌ترو داشتم. ناامیدم کردی. امیدوارم پست‌های بعدیت قدرت و کوبندگی سابقو داشته باشن وگرنه فایده نداره.
ما اینجا برای مسخره بازی و فن بازی هستیم یا یا بیان حقایق و بحث مفید؟!
تو و همدستاتو نمیدونم اما من برای دومی اومدم اینجا و خواهم بود.

مسخره بازی و بچه بازی دیگه خیلی لوس و بی مزه شده.
بهتره یکم بزرگ بشیم، بزرگ فکر کنیم، تحمل داشته باشیم، مدارا رو یاد بگیریم.

من نه اون دوستمون رو میشناسم نه شما رو. اما لازم دونستم این تذکرو بهت بدم. اینجا که فرومه و فضای مجازی. اما تو زندگیت بیشتر به دردت میخوره.

ضمنا اینجا فروم بازیه و قاعدتا افراد با سن و سال پایین اینجا زیاد هستن، بنابراین کار و زحمت نظارت مدیرای محترم بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Torch Bearer
من نمیدونم کسی نوشته امی هینینگ چند وقت پیش خونده بود از مشقات ساختن بازی های AAA زمان گیر بودن و فشار اومدن به اون فرد از نظر زمانی و ناشر و.. جالب بود

ما اینجا برای مسخره بازی و فن بازی هستیم یا یا بیان حقایق و بحث مفید؟!
تو و همدستاتو نمیدونم اما من برای دومی اومدم اینجا و خواهم بود.
سونی معمولا با سازنده هاش خوب تا میکنه. لااقل خیلی بهتر از خیلیای دیگه. این رو از سر فن بازی نمیگم. حقیقته
اینم از بیان حقایق و بحث مفید که دنبالش بودی :D

احتمالش هست بروس رییس ناتی داگ بشه نمیدونم چرا حس میکنم دیگه حال بازی ساختن نداره:D البته امیدوارم ک اینجور نباشه و بازم نیلو بروس باهم بازی بسازن اما بروس خیلی خسته تر از نیل بنظر میاد و کاملا برا مدیریت امادس انگار:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or