ریمستر دو بازی‌ کلاسیک Aladdin و The Lion King معرفی شد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
به‌زودی قرار است ریمستر دو بازی‌ محبوب و کلاسیک Aladdin و The Lion King برای کنسول‌های نسل حاضر منتشر شود. این دوعنوان خاطره انگیز برای اولین بار در دهۀ نود میلادی برای کنسول سگا جنسیس منتشر شدند.
aladdin-and-lion-king-remake-300x182.jpg

استودیوی Digital Eclipse و شرکت Nighthawk Interactive به ترتیب سازنده و ناشر این مجموعه اعلام کرده‌اند که ریمستر دو بازی‌ قدیمی و کلاسیک Aladdin و The Lion King در پاییز امسال با قیمت 29.99 دلار عرضه خواهد شد. این مجموعه شامل نسخه‌های Sega Genesis ، Game Boy و Super Game Boy بازی Aladdin و نسخۀ کنسول SNES بازی The Lion King است و طبق اطلاعات اندکی که در این‌باره منتشر شده است گویا...

Continue reading...

آپدیت : نسخۀ PC به مطلب اضافه شد.

آخرین ویرایش:
فکر کنم بیشترین پلی تایم کل گیمینگ من مربوط به علاءالدین باشه، لامصب عجب چیزی بود تو زمان خودش :D می پریدی رو شتر، تیر پرت می کرد واسه دشمن ها lol :)):D

پ.ن: یکی بیاد یه حالی به Tiny Toon Adventures بده هم خیلی خوب میشه، واقعا فراتر از زمان خودش بود :دی

آخرین ویرایش:
فکر کنم بیشترین پلی تایم کل گیمینگ من مربوط به علاءالدین باشه، لامصب عجب چیزی بود تو زمان خودش :D می پریدی رو شتر، تیر پرت می کرد واسه دشمن ها lol :)):D
این دوتا شاهکارن و زمان خودشون جزو بهترین‌ها بودن

• Like
Reactions: Frobary
30 دلار برای ریمستر این دوتا بازی یه مقدار زیاد نیست؟ 3 دلار منطقی تره واقعا.
برا 30 دلار بودنش بهانه دارن اونم اینه که تمام ورژن های دوتا بازی تو کالکشن هست (بجز ورژن شینجی میکامی) با یسری محتویات اضافه...........
کلا تعجب میکنم کپکام میاد داک تیلز ریمیک میکنه اونوقت دیزنی با این همه پول میاد ریمستر میده انگار سگا

• Like
Reactions: silent ops

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or