ریزش حدود یک سوم از بازیکنان فعال سری Call of Duty در یک سال اخیر

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Activision Blizzard اعلام کرده که طی یک سال گذشته، تعداد بازیکنان فعال ماهانه سری Call of Duty از 150 میلیون کاربر به 100 میلیون کاربر سقوط کرده است. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Call of Duty Vanguard

این آمار به‌طور دقیق‌تر به بازیکنان فعال در ماه‌های مارچ 2021 و 2022 مربوط می‌شود. علی‌رغم اینکه بازی Call of Duty: Modern Warfare 2019 توانست به پرفروش‌ترین نسخه مجموعه تبدیل شود، نسخه آخر سری با بازخورد چندان مثبتی از سوی منتقدان و طرفداران مواجه نشد.

اکتیویژن بلیزارد در گزارش مالی اخیر خود، چند فاکتور کلیدی را در روند کاهشی بازیکنان فعال سری کال آو دیوتی موثر دانسته است. به گفته اکتیویژن، پایین آمدن تعامل بازیکنان با بازی Call of Duty: Warzone و همچنین فروش پایین بازی Call of Duty: Vanguard، نقش مهمی را در این روند کاهشی ایفا کرده است. از طرف دیگر، اعداد و ارقام مربوط به Call of Duty Mobile تغییرات چندانی نداشته‌اند.

اکتیویژن امیدوار است تا با معرفی دنباله Call of Duty: Modern Warfare (2019) و همچنین دنباله Call of Duty: Warzone در سال 2022، سری Call of Duty را مجددا به روزهای اوج خود بازگرداند. گفته شده که نسخه جدید وارزون از پایه ساخته خواهد شد و همچنین استودیوی اینفینیتی وارد نیز وعده داده که با دنباله ریبوت مدرن وارفر، «پیشرفته‌ترین تجربه تاریخ فرنچایز» را به طرفداران ارائه دهد. هر دوی این عناوین با انجین جدیدی در دست ساخت هستند.

کی حرف شود مانند دیدن ... ببینیم و تعریف کنیم ! همین اینفینیتی وارد رو تنها نگه دارن واسه کال اف کافیه که چند سال یک قسمت هم بیشتر نبینیم ...
با توجه به عنوان یکبار مصرف ونگراد کار بسیار شایسته هست اگه عملی بشه .

• Like
Reactions: db07
به عنوان یکی که وارزون بازی میکرد حذف مپ وردانسک و تنها دلیل برا ادامه من محتوای باتل پس بود که از شروع کلد وار خیلی ضعیف و از شروع مجدد به فصل یک(باتل پس فاجعه) بعد حذف وردانسک دلیلی زیادی واسه ادامه بازی نمیبینم فقط گاهی واسه گان پلی بازی دلم تنگ میشه که اونم از وجود هسته بازی 2019 modern warfare هست .

• Like
Reactions: db07
واقعا تفاوت بین استودیوهایی که تو ساخت سری دخیلن خیلی زیاد شده، IW بدجوری خودش کنده و جدا کرده.
با اختلاف پایینتر TreyArch هست ، البته در مقایسه با استودیوی بعدی واقعا خوبه.
بازیهای اسلج همر اونقدری داغونن که حتی از دوران افول IW هم ضعیفترن.
عملا تبدیل شدن به فیلر که اون سالهایی که IW و T.Arch بازی ندارن پلیرهارو حفظ کنن که نمیتونن واقعا.

این انتشار سالیانه هم IW و هم TA رو خیلی آسیب زده، منم معتقدم خیلی خوب میشه اگه مایکرو بتونه کاری کنه که انتشار سالیانه از بین بره و استودیوهای دیگه بیان کمک این 2 تا هر چند سال صنعت گیم رو این 2تا بترکونن، مثل قدیم.

واقعا تفاوت بین استودیوهایی که تو ساخت سری دخیلن خیلی زیاد شده، IW بدجوری خودش کنده و جدا کرده.
با اختلاف پایینتر TreyArch هست ، البته در مقایسه با استودیوی بعدی واقعا خوبه.
بازیهای اسلج همر اونقدری داغونن که حتی از دوران افول IW هم ضعیفترن.
عملا تبدیل شدن به فیلر که اون سالهایی که IW و T.Arch بازی ندارن پلیرهارو حفظ کنن که نمیتونن واقعا.

این انتشار سالیانه هم IW و هم TA رو خیلی آسیب زده، منم معتقدم خیلی خوب میشه اگه مایکرو بتونه کاری کنه که انتشار سالیانه از بین بره و استودیوهای دیگه بیان کمک این 2 تا هر چند سال صنعت گیم رو این 2تا بترکونن، مثل قدیم.
وقتی ایدسافتور و ماشین گیمز و 343 هم کالاف دیوتی بسازن مشکل حل میشه بابی هم رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت

من اساسا CoD رو خیلی دوست دارم:دی البته فقط کمپینش رو بازی میکنم، ونگارد هم به نظرم بازی خوبی بود:دی نمیدونم چرا انقد هیت میورزن به این بدبخت؟:دی

نسل قبل هم به نظرم هم CoD:IW و هم CoD:MW جزو بهترین شوترها و کلا بهترین بازی های نسل بودن اصلا:دی

امیدوارم تحت مدیریت مایکروسافت اول از همه از فشار عرضه سالیانه کاسته بشه و بعدشم با جمع شدن بساط شامورتی گری ها کیفیت بازی هاشون بره بالاه. من شخصا به شدت منتظر MW2 ام.

والا حق دارن! بازی از بعد از اپدیت پر از باگ بود الانم هست هنوز، من واقعا نقشه جدید رو دوست دارم خیلی از قبلی به نظرم قشنگ تر هست حداقلش پر رنگ و لعاب تر هست و حس خوبی به آدم میده قبلی رو بازی میکردی افسردگی میگرفتی! ولی واقعا این باگ ها و اپدیت ها روانی کرده.

الان دیشب 99 گیگ اپدیت برای من داد!!!! چه خبره؟ بعدش مثلا ما پلاندر بازیم از صبح تا شب تو پلاندر بودیم یهو تصمیم میگیرن بیخیال پلاندر بشن الان 4 هفته بود که پلاندر یا نبود یا یک هفته میومد میرفت. معلومه ریزش میکنه.

• Like
  • Smile
Reactions: prop and DoReMi
هنوز که تعداد پلیرش خوبه (بین بازی های FPS)

View attachment 253195

تازه قرار n تا نسخه در مورد جنگ روسیه و اوکراین بسازن، آرامش قبل از طوفانه...
bo3 یجورایی بخاطر زامبیش زندس :D بیشترین و بهترین مپ هارو داره و تازه علاوه بر اونا کلی mod و custom map داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or