ریبوت بازی Saints Row معرفی شد، عرضه در اوایل 2022

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
استودیوی Volition همانطور که وعده داده بود، در جریان افتتاحیه رویداد گیمزکام امسال از نسخه جدید سری Saints Row رونمایی کرد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Saints Row

بازی در ابتدای رویداد با یک تریلر CGI معرفی شد که شخصیت‌های داستان را نشان می‌دهد. Saints Row جدید یک ریبوت است که شخصیت‌ها و ستینگ کاملا تازه‌ای را شامل می‌شود. بازیکن با سه شخصیت که هر کدام از گروه‌های مختلفی هستند همراه خواهد شد تا کنترل شهر Santo Ileso را در دست بگیرد. طراحی این شهر، با الهام از مناطق جنوب غربی آمریکا صورت گرفته است.

سازندگان قابلیت کواپ را نیز تأیید کرده‌اند و بدین ترتیب می‌توانید به‌صورت آزادانه با دوستان خود به تجربه بازی بپردازید. در لحظات پایانی نمایش، بخش‌های اندکی از گیم‌پلی ریبوت Saints Row نیز نشان داده شد. Volition وعده می‌دهد که این عنوان اپن ورلد، انواع و اقسام سلاح‌ها و وسایل نقلیه را در اختیار پلیرها قرار خواهد داد. همچنین گفته شده امکانات شخصی‌سازی برای پروتاگونیست، گروه شما و وسایل نقلیه، گسترده‌تر از همیشه خواهند بود.

بازی Saints Row در تاریخ 25 فوریه 2022 (6 اسفند 1400) برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس سری ایکس|اس و ایکس باکس وان منتشر می‌شود.​

لااقل صدا پیشه کن صدا پیشه جانی گت بود که احتمالا از یار های اصلی هست و اون خانمی که با راکت لانچر شلیک کرد کرکتر ما باید باشه باشه که کاستومایزیشنش دست ماست . والا بد هم‌ نبود. حالا سینت رو‌ها بیشتر تو فان مطرح هستن عمق داستانی یا شخصیت پردازی انچنانی نداشتن جانی گت و ایشا و اولگ و شاندی و کنزی شخصیت های دوست داشتنی هستن ولی انقدر داستان محور نیست سری . من با این رنگ خاصی که دیدم اون گنگ داشت حس سینت رو ۲ رو اگر بتونن با سه داشته باشن عالیه فقط از تکنو بازی مسخره بازی واچ داگز دور بمونن ضمنا سینت رو چهار هم فان بود ولی من کمتر از سه و دو دوستش داشتم چون دو و سه سعی میکردن کلون های خوب gta سن اندریاس باشن تا حدودی حالا کلا جی تی ا ها ولی چهار خیلی خاکی رفت برای همین خودشون هم سه رو‌ریمیک کردن نه چهار رو . تیم تیم خلاقی است میتونه شخصیت های بامزه در بیاره اگر شوتر و درایوینگ و کاستومایزیشن‌و‌اکسپلورریشن رو خوب دربیارن کافیه. میتونن بازی خوب بسازن این تیم .

خودم طرفدار سرسخت سری هستم از یک و دو و‌سه و‌چهار و ریمیک‌ و فرار از جهنم‌همه رو نسخه‌های اوجی دارم و بازی میکنم مخصوصا سه‌ریمیک‌ . ولی اینکه بخاطر یک‌کلاه خود خنده دار بیاییم بگیم اینا گنگستر نیستن یا موهاشون اصلاح ساید کاتی داره و حالا تیپ تین ایجری و .... سینت رو‌نیست خیلی اشتباهه . تمام اوت فیت های قسمت سه و چهار موز و زامبی و شوالیه و ربات و عروسک خنده دار و کله‌خرس و سگ و ماشین های ببری و پاندایی و تفنگ بوقی و شیپور‌و‌پیرانایی و ... حتی دو هم‌ همینطور‌بود منتهی کمتر ولی سیلی نس و حماقت بار بودن و کاستوم های مسخره و ست پیس های ابله هانه (سکانس‌ اغازین‌قسمت سوم ) ذات سینت است چطور میگن حالا انگار سینت رو قبلی هل بلید بوده درباب مشکلات روانی و سوشال اینجاستس بوده و داستان بسیار واقع گرایانه و ... من این‌بحث رو کلا قبول‌ندارم رد میکنم و‌بینهایت هم‌طرفدار سری هستم معتقدم تیم سازنده همیشه جذابیت های سری سینت رو حفظ کرده

شماره ۱ رو تو کف انتظار gta iv پلی کردم بدجور سورپرایز شدم چون بازی به جای کلون gta سعی کرده بود مسیر یونیک خودش و داشته باشه و حال هوای بازی شبیه دوره ای از آمریکا بود که گنگ رپ اوج گرفته بود.جنگهای باندها و ارتیستهای شرق و غرب لس آنجلس که توپاک و بی آی جی و داکتر دره و دث رو و..
به نظر من درسته نسخه ۳ بازی کاملتری بود ولی شماره ۲ واسه من اوج سری بود
ای کاش بازی به اون حال و هوا برگرده که ناکام از دنیا نریم ولی فکر کنم به خاطر نوع زندگی مردم اون منطقه از آمریکا کمتر کسی جرات به تصویر کشیدن اون نوع زندگی رو داشته باشه
فیلم training day دیزل واشنگتن که تو چنتا سکانس Dr dre هم حضور داره رو با فیلم straight out of compton و sanandreas میکس کنید یه گوشه از نوع زندگی تو اون منطقه رو میتونید ببینید
شرمنده بابت پست بی ربط

• Like
Reactions: darksider666
تیم سازنده در مصاحبه ای گفتن خیال همه راحت باشه بازی کاملا برگشته به ریشه ها . مم به تیم سازنده همیشه امید دارم همه کارهاش به جز یکی دوتا خوب بودن. سینت رو رو‌خراب نمیکنن .

بنظر من که فقط شخصیت اصلیی که دارن نشون میدن قیافه و استایلش خیلی تکراری و به اصطلاح Corny ـه که خداروشکر میشه مثل قدیم هر شخصیتی که میخوای بسازی و محدود به جنسیت و اینا نیس، بقیه رو باید دید چجوری میشن.

• Like
Reactions: HIGH DEVS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or