رویداد معرفی پلی استیشن 5 به تعویق افتاد

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی پلی استیشن با انتشار توییتی اعلام کرده است که رویداد موردانتظار معرفی کنسول نسل بعدی خود را به تعویق انداخته است.

dual-sense-1.jpg

این اکانت با انتشار بیانیه زیر این خبر را تایید کرده است:

ما تصمیم گرفته‌ایم رویداد PlayStation 5 در روز چهارم June را به تعویق بیندازیم.
در حالیکه درک می‌کنیم که گیمران سراسر جهان مشتاق دیدن بازی‌های PS5 هستند، الان زمان مناسبی برای جشن نیست و فعلا میخواهیم عقب بایستیم و اجازه دهیم تا صداهای مهم‌تری شنیده شود.
سونی اطلاعات بیشتری درباره تاریخ جایگزین ارائه نداده است.

Continue reading...

کلا سونی یه رویه زشت و بی فایده رو شروع کرده اونم به تعویق انداختن پشت سر هم بازیهاش و برنامه هاشه و به نظرم هیچ دلیلی جز ضعف مدیریت و تغییر کردن مدیران با تجربه با یه سری افراد کم تجربه تر تو این زمینه نمیتونه باشه...سر همین لست۲ و تاخیرهای پشت سر هم جز ضربه زدن به بازی و طرفدارا هیچ منفعت دیگه ای نداشت و اخرشم چون دیدن زحمات چندین ساله ناتی داگ داره بر باد میره سر لو رفتن داستان بازی با دستپاچگی تمام یه تاریخ جدید واسش گذاشتن?من همیشه فک میکردم بی برنامگی و تصمیمات لحظه ای فقط مختصه سرزمین ماس ولی مثه اینکه به اونورم سرایت کرده??

مایکروسافت از این خریت ها نکنه ، صلوات ...:|
برای حرکت اول برای جلوگیری از تاخیر زدن اون گرینبرگ بی شعور رو که از اون مواد فروش دفاع کرده بود رو بندازن بیرون :D
مایکروسافت رویداد بعدیش چه تاریخیه ؟

• Like
Reactions: xerexplay
برای حرکت اول برای جلوگیری از تاخیر زدن اون گرینبرگ بی شعور رو که از اون مواد فروش دفاع کرده بود رو بندازن بیرون :D
دعا کن تا اونموقع جمع شه این قضایا:(

• Like
Reactions: xerexplay
كي گرينبرگ رو ميشناسه؟ دستور از بالاست :D

مایکروسافت رویداد بعدیش چه تاریخیه ؟
تاريخ نداده بودن اين قضايا با عذر خواهي ترامپ حل ميشد كه نكرد و بدتر كرد قضيه رو

• Like
Reactions: only sony
احتمالا خواستن جو تبلیغاتی TLOU2 ادامه داشته باشه و تحت تاثیر بازیهای نسل بعد قرار نگیره.
بعدشم که G.O. Tsushima منتشر میشه، اونم هست.
الان که فکر میکنم میبینم حرکت منطقی هست، ولی مهم اینه که چرا اصلا از اول همچین برنامه ای ریختن اونم قبل انتشار این 2بازی؟

• Like
Reactions: SPILL
احتمالا خواستن جو تبلیغاتی TLOU2 ادامه داشته باشه و تحت تاثیر بازیهای نسل بعد قرار نگیره.
بعدشم که G.O. Tsushima منتشر میشه، اونم هست.
الان که فکر میکنم میبینم حرکت منطقی هست، ولی مهم اینه که چرا اصلا از اول همچین برنامه ای ریختن اونم قبل انتشار این 2بازی؟
وقتی رقیب داره کلی حرکت میزنه درسته دستت بلرزه و فقط نگاه کنی؟ اگه مایکرو نبود که اینا چند ماه پیش نسلو تاخیر زده بودند

• Like
  • Smile
Reactions: g4mer and Amir...66
با اینکه بسیار ناراحت شدم ولی خوب کار درستی بود الان که آمریکا همه جاش خون خون ریزیه منطقی نیست. توجه به کنفرانسشون خیلی کمتر از شرایط عادیه باید بزارن زمانی که همه ذهنشون درگیر مسائل جانبی نیست.

شهردار مینیاپولیس از مدعی العموم خواسته پلیس مورد نظر به اشد مجازات برسه. بنظرم خیلی دیگه طول نکشه. احتمالا تاخیر طولانی نباشه نهایت یه هفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or