رویاپردازی: عناوین محبوب ps4 بر روی ps1!

JohnnySilverhand

کاربر سایت
میدانیم که عناوینی مانند Horizon: Zero Dawn و یا Bloodborne بازی های فوق العاده ای بر روی پلی استیشن4 هستند. اما اگر شاهد عرضه آنها بر روی پلی استیشن1 (ps1) بودیم چی؟
کاربری در ردیت با نام IanMazgelis انحصاری های مذکور را به همراه عناوین Gravity Rush 2 و NieR: Automata به سبک بازی های دهه 90 به صورت نسبتا وفادارانه به کاور های آن زمان بازنگری کرده است. نتایج خودش گویای همه چیز است:

121369

شما چگونه این عناوین را بر روی کنسول کلاسیک خود تصور میکنید؟ نظرات خود را در کامنت ها اعلام کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
میدانیم که عناوینی مانند Horizon: Zero Dawn و یا Bloodborne بازی های فوق العاده ای بر روی پلی استیشن4 هستند. اما اگر شاهد عرضه آنها بر روی پلی استیشن1 (ps1) بودیم چی؟
کاربری در ردیت با نام IanMazgelis انحصاری های مذکور را به همراه عناوین Gravity Rush 2 و NieR: Automata به سبک بازی های دهه 90 به صورت بسیار وفادارانه به کاور های آن زمان بازنگری کرده است. نتایج خودش گویای همه چیز است:

View attachment 121369

شما چگونه این عناوین را بر روی کنسول کلاسیک خود تصور میکنید؟ نظرات خود را در کامنت ها اعلام کنید.

منبع
وای کاور گراویتی راش چه وحشتناکه، من اگه همچین کاوری رو می‌دیدم لمسشم نمی‌کردم چه برسه بازیش کنم ، بلاد بورن رو خیلی خوب در آورده ،قشنگ حال و هوای کاور های فیک اون زمان رو تداعی می‌کنه ، که یه تصویر cg خفن میزاشتن کاور که هی ارتباطی با خود بازی بینشون پیدا نمی‌کردی!

من رزیدنت اویل 2 ریمیک رو تصور میکنم ! آره دیگه ...
واقعا اعتقاد به روزهای خوش و تکرار نشدنی دهه 90 میلادی ( بر عکس 90 شمسی ) برای همه اون نسل وجود داره ، چه ما و چه اونا
کار این کاربر هم خوب بود .
ای خدا خیرت بده گل گفتی دمت گرم:-bdدیگه اون روزها بعید میدونم تکرار بشه خداییش یه چیزه دیگه ای بود اصلا یادم نمیره لحظه به لحظه شو.خیلی از بازیها گرافیک نداشت ولی عشق و حال داشت مخصوصا تو کلوپ.=((

کاربری در ردیت با نام IanMazgelis انحصاری های مذکور را به همراه عناوین Gravity Rush 2 و NieR: Automata به سبک بازی های دهه 90 به صورت نسبتا وفادارانه به کاور های آن زمان بازنگری کرده است. نتایج خودش گویای همه چیز است:

View attachment 121369

منبع
بنظرم انچارتد بخاطره طناب و محیط های مختلف و جنگلیش یه چیزی شبیه ی بازی قدیمی که میمون از طناب میپرید اینور اونور و پلاتفرمر بود میشد

• Like
Reactions: VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or