شایعه رونمایی از Fallout 4 به زودی؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cvvrqspwwsxi8577d418.jpg

جدا از بحث همیشگی رونمایی از Half Life 3 که هر از چندگاهی در اینترنت منتشر می‌شود، مطمئنا عنوان دیگری که در رتبه دوم قرار می‌گیرد، چیزی جز Fallout 4 نخواهد بود.
کمپانی Bethesda Softworks در طی چند ماه اخیر یه طور غیر معمولی ساکت بوده و باعث شده که ما باور کنیم که شایعه جدید پیرامون این استودیو حقیقت دارد.

آقای Jason Schreier از اعضای سایت Kotaku در جواب یکی از طرفداران در توییتر گفت که در چند ماه آینده شاهد رونمایی از بازی خواهیم بود.
@Bedameister I hear we'll get an announcement in the next few months
شندیم که در چند ماه آینده یک رونمایی خواهیم داشت
هنوز نمی‌دانیم چه چیزی باعث شده که او این اطلاعات را برای یه فرد کاملا غریبه افشا کند. شاید رابطه ای بین این دو وجود دارد که ما از آن بی خبر هستیم. همچنین، آقای Schreier سردمدار تمام اخبار مرتبط با Fallout 4 در Kotaku بوده است.

تنها چیزی که مسلم است، این است که Bethesda در این رابطه خوشحال نخواهد بود. شاید هم حدس و گمان هایی بین از جانب Schreier نبوده باشد. پس تمام این قضایا را به عنوان شایعه در نظر بگیرید.

مترجم: در همین راستا، شایعاتی هم پیرامون The Elder Scrolls VI: Argonian وجود داره که این شایعات از یه استودیو صداگذاری به دست اومده که لیستی در این مورد ازش لیک شده بود. همونجور که میدونیم، Tod Howard قبلا خبر از رونمایی 2 بازی بزرگ داده بود که یکیشون Skyrim بود. فعلا شایعات پیرامون معرفی Fallout 4 پررنگ تر از Elder Scrolls VI هستن.

منبع

این بحث چلوکباب تو تاپیک های Fallout 4 رو لطف کنید دیگه تموم کنید. هر تاپیکی زده میشه باید 30-20 تا کامنت در این مورد پاک بشه. همین الان از 5 کامنت این تاپیک 3 تاش در این مورد بوده. خلاصه اینکه دفعه بعد و تاپیک های بعدی فقط تذکر نمیدم :دی

آخرین ویرایش:
منک فال اوت حالیم نیست چیه ، امیدوارم الدر اسکرولی باشه و ما لذت ببریم . :دی

[MENTION=647]محمد[/MENTION]
بنظر من باید کاربری که همچین پیشنهاد هایی میده بن بشه :دی (امیر کایزر با توام :دی)

- - -ویرایش - - -

منک فال اوت حالیم نیست چیه ، امیدوارم الدر اسکرولی باشه و ما لذت ببریم . :دی

[MENTION=647]محمد[/MENTION]
بنظر من باید کاربری که همچین پیشنهاد هایی میده بن بشه :دی (امیر کایزر با توام :دی)

یه سایت دیگه هم چند وقت پیش اینو گذاشته بود:
Recently, a casting studio held auditions for voice actors to appear in an ‘AAA video game title’. While little to nothing is known about the casting, pieces of the script have leaked over the web in a popular acting forum in which actors must pay to use (showfax.com). It is said that the script is centered on a hero fighting a ‘war in Skyrim’. This leads us to believe that previous Elder Scrolls 6 rumors might actually be true. While many gamers have remained skeptical to any Elder Scrolls 6 news, this confirms its development.
Past rumors circulated about Fallout 4 when Bethesda executive producer, Todd Howard, confirmed in 2011 that the studio was working on two major projects. While now we know one of those projects was Skyrim the other project was swept under the rug to leave players wondering if the other title he spoke of was Fallout 4. Now it is wondered if the second project could have been Evil Within however with Howard confirming it might not be known for “A very very long time” what the second project could be. The Fallout 4 rumor has now settled down and players are left waiting and wanting to learn about the much awaited Fallout 4.
به نظر من هنوز برای معرفی ES VI خیلی زوده. با توجه به اینکه نسخه Legendary Edition هم سال 2013 عرضه شد و گذشت 1 سال و نیم برای عرضه نسخه بعدی خیلی دور از انتظاره. Fallout 3 هم سال 2008 عرضه شد. اگر NV رو فاکتور بگیریم، 3 سال بعد، ES V اومد و الان 2015 وقتشه که Fallout 4 بیاد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من به شخصه قلبم با باتری کار میکنه! هی جو ندین !
ولی بیصبرانه منتظرم رونمایی بشه خب دیگه یعد از این همه مدت و سکوت فکر کنم ی کارایی کرده باشن!
آخه بیکار که نیست ایت همه وقت؟؟!

من فقط امیدوارم بازی جدید بتسدا تو E3 معرفی بشه! احتمال اینکه نسخه جدید ES باشه خیلی کمه به نظرم، کلا اگر بازی جدید تاد هاوارد باشه خیلی عالیه ولی اگر دیسانرد 2 هم باشه استقبال میشه....

من که بی صبرانه منتظر رونمایی Fallout 4 هستم ولی انصافا اگه بیان الدر اسکرول بعدی رو معرفی کنن تا مرز دیوانگی میرم و برمیگردم از خوشحالی:d.

حقیقتاً هردو از شاهکار های ژانر RPG محسوب میشند ولی حداقل من امیدوارم که این موتور قدیمی و بدردنخور بازی رو عوض کنند. چقدر من افسوس می خوردم که نمیشه بازی Skyrim رو با گرافیکی مثل Witcher 2 تجربه کرد. اگه شایعه به حقیقت بدل بشه، احتمال اینکه بازی از سری Elder Scroll باشه خیلی کمه پس قطعاً همون Fallout بعدی خواهد بود.

اگر نسخه بعدی Elder scroll باشه امیدوارم یه سیستم مبارزه درست حسابی براش در نظر گرفته باشن ... از Fallout هم کلا خوشم نمیاد نوش جون طرفداراش :d

جان بچه هاشون فقط MMO نباشه، اون تیم فنی شون رو هم یکم قوی تر کنن :|
-------------------
این بحث چلوکباب تو تاپیک های Fallout 4 رو لطف کنید دیگه تموم کنید. هر تاپیکی زده میشه باید 30-20 تا کامنت در این مورد پاک بشه. همین الان از 5 کامنت این تاپیک 3 تاش در این مورد بوده. خلاصه اینکه دفعه بعد و تاپیک های بعدی فقط تذکر نمیدم :دی

نمی شه کسی که این کارو شروع کرده از بیخ :d بنش کنید؟ :d

والا ما به هردوشون راضییم :d یکیشون کافیه برای چند دهه از زندگیمون :d البته خودم با Elder Scrolls بیشتر حال میکنم :> یه حسی بهم میگه که Fallout 4 همین E3 امسال معرفی میشه :|
عاقا من رو چلوکباب حساب باز کردم نمیشه ورشداش :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or