رونمایی از پلی استیشن 5

WonderMahdi

کاربر سایت

در پایان رویداد PlayStation’s Future of Gaming، سونی سرانجام پلی استیشن 5 را نمایش داد.

این کنسول همانند دسته DualSense ترکیبی از رنگ‌های سفید و مشکی است. برروی کنسول یک منحنی قرار داده شده است که در وسط کوچک می‌شود و در بالا و پایین گسترده‌تر است. نکته‌ی مهم این تریلر، رونمایی از نسخه تمام دیجیتال PS5 است. اینطور که به نظر می‌رسد سونی تصمیم گرفته است که دو نسخه از کنسول PS5 را روانه بازار کند تا آن‌هایی که علاقه‌ای به خرید نسخه فیزیکی بازی‌ها ندارند، راحت‌تر وارد نسل بعدی شوند.

در انتها سونی چند وسیله جانبی معرفی کرد که در کنار PS5 عرضه خواهند شد. این وسایل عبارتند از: یک استند شارژ DualSense، یک دوربین HD پلی استیشن، یک ریموت و یک هدست سه بعدی.

طبق اخبار بازی ها کنسول PlayStation 5 در تعطیلات پایان سال 2020 عرضه خواهد شد.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
اگه کسی منو نکشه فکر می کنم طراحی کنسول با این که از رقیبش بهتر به نظر میاد اما نسبت به اجداد خودش پسرفت داره
Xbox خیلی وقته که تکلیف خودش رو روشن کرده و از زمان 360 E-slim رفته سراغ طراحی جعبه ای و بهش وفادار مونده

اما در مورد سونی PS3>PS4>PS5 بوده. در مورد دو تاشون هم نسخه اصلی از اسلیم هاشون بهتر به نظر میاد.

اگه کسی منو نکشه فکر می کنم طراحی کنسول با این که از رقیبش بهتر به نظر میاد اما نسبت به اجداد خودش پسرفت داره
Xbox خیلی وقته که تکلیف خودش رو روشن کرده و از زمان 360 E-slim رفته سراغ طراحی جعبه ای و بهش وفادار مونده

اما در مورد سونی PS3>PS4>PS5 بوده. در مورد دو تاشون هم نسخه اصلی از اسلیم هاشون بهتر به نظر میاد.

هر چند من معتقدم این هنوز از PS4 Pro مایل ها بهتره... عجب چیز زشتی بود اون :دی

ولی افقی این خیلی رو مخه... مخصوصا این که پایه هم میخواد. اون جوری به نظر نمیرسه تو نگاه اول ولی عملا تو حالت افقی عرضی با XSX یکیه
کلا نسل بعد رو نمیشه فکر کنم افقی کار کرد :دی

• Like
Reactions: mr-game&watch

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or