رونمایی از جدیدترین اطلاعات و تاریخ عرضه Yakuza 6 در ۲۶ جولای

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
files-news-Yakuza-6-2016-06-29-16-001%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

اولین تصویر منتشر شده از نسخه نهایی «یاکوزا ۶»

شرکت «سگا» قرار است در تاریخ ۲۶ جولای با برگزاری مراسمی برای «Yakuza 6» از جدیدترین اطلاعات پیرامون این عنوان، از جمله تاریخ انتشار آن در ژاپن رونمایی کند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این مراسم قرار است ۲۶ام جولای از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۳:۴۵ به وقت محلی (مصادف با ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۱۵ سه‌شنبه ۵ مرداد ماه به وقت تهران) در سالن تئاتر «UDX» شهر «توکیو» برگزار شود.

در ادامه می‌توانید تعدادی از موارد تایید شده برای رونمایی در این مراسم را مشاهده کنید.

• آخرین ویدیو و تصاویر از «یاکوزا ۶»
  • معرفی شخصیت‌های که در «یاکوزا ۶» حضور خواهند داشت
  • معرفی شهرهای موجود در «یاکوزا ۶»
  • رونمایی از تاریخ انتشار «یاکوزا ۶»

«یاکوزا ۶» قرار است پاییز امسال در ژاپن به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر شود.

لینک منبع

ميگم يكي بياد شفاف سازي كنه كه اين عكس
real time-in engine-cg
چيه؟:D
چون خيلي عاليه ، اخه تيمشون زياد هم فكر نكنم بزرگ باشه :D
با توجه به دموی قابل بازیی که برای PS4 منتشر کرده بودن به احتمال خیلی زیادی In-Game و از گیم‌پلی هست. دقیقا همین کوچیک بودن تیمشونه که باعث میشه اینقدر بازیای که میسازن از لحاظ جزییات فوق‌العاده و تاثیرگذار به حساب بیان.

من قبلا هم گفتم، به نظرم این تیم یاکوزا توی سگا جادوگرن :دی

یاکوزا خیلی بازی قشنگیه، مخصوصاً ژاپنی بودنش و بازی تو شهرای ژاپنش برای من شدیداً جذاب کرده این بازی رو.
ولی یه بدی داره نمیدونم چرا دوربینش رو کاملاً free نمیکنن مثل gta. اونایی که بازی کردن میدونن، دوربینش خیلی جاها ثابته. اگه این مشکلش درست شده باشه خوبه وگرنه همین دوربینش کلی رو اعصابه.

یاکوزا خیلی بازی قشنگیه، مخصوصاً ژاپنی بودنش و بازی تو شهرای ژاپنش برای من شدیداً جذاب کرده این بازی رو.
ولی یه بدی داره نمیدونم چرا دوربینش رو کاملاً free نمیکنن مثل gta. اونایی که بازی کردن میدونن، دوربینش خیلی جاها ثابته. اگه این مشکلش درست شده باشه خوبه وگرنه همین دوربینش کلی رو اعصابه.
آره توی نسخه‌های قبلی توی محیطای بسته مثل فروشگاه‌ها دوربین ثابت می‌شد ولی این سری دیگه اینجوری نیست و توی ویدیوهایی که نشون دادن دوربین حتی توی فروشگاه‌ها هم کاملا آزاده.

نه تنها دوربین کامل آزاده، بلکه به نظرم تغییر مهمتر اینه که دیگه بازی اصلا صفحه سیاه و لود نداره. یعنی قبلا وقتی میرفتی توی یه فروشگاه صفحه یه دو-سه ثانیه‌ای سیاه می‌شد بعد نشون می‌داد کازوما توی فروشگاهه ولی الان دیگه اینطوری نیست و درجا خیلی طبیعی در باز میشه و کازوما بدون اینکه تصویر بخواد سیاه یا قطع بشه میره داخل فروشگاه‌ها و میاد بیرون. تازه برای مبارزات هم باز همینطوریه و اصلا بدون کوچیکترین وقفه‌ای مبارزات شروع و تموم میشن. در واقع تا اینجا با چیزایی که دیدیم، به نظر میاد یه بار که بازی رو لود کنی دیگه راحت میتونی توی دنیای اون بگردی و به همه مغازه و ساختمون‌های قابل دسترسی بازی بدون لودینگی میتونی وارد و ازشون خارج بشی.

اگه به خود من می‌گفتن دوست داری چه تغییری توی یاکوزا ببینی و به نظرت بزرگترین پیشرفتی که بازی میتونه بکنه چیه، بدون شک همین مورد رو می‌گفتم که خدا رو شکر توی این نسخه اعمالش کردن. خداییش با توجه به اندازه تیم سازنده، جزییاتی که محیطای یاکوزا دارن، تعداد فوق‌العاده زیاد و متنوع فروشگاه‌ها و ساختمونایی که توی بازی قابل دسترسی اند و این حقیقت که این سری سالانه عرضه میشه، اصلا تصورش هم نمی‌کردم که واقعا همچین پیشرفتی توی نسخه بعدی ممکن باشه و برام در حد رویا بود ولی خب اتفاق افتاده.

وقتی من میگم این اعضای تیم یاکوزا دست کمی از جادوگرا ندارن کسی حرفم رو باور نمیکنه که :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or