رونمایی از بازی جدید Retro Studios بزودی

RattleSnake

کاربر سایت
49118290317782272531.png

Hiro Yamada ناظر ریمک نسخه 3DS بازی Donkey Kong Country Returns در گفتگو با مجله رسمی Nintendo بیان کرد:"
من از بازی آنان شگفت زده خواهم شد و امیدوارم بازی این استدیو را هرچه زودتر در آینده نه چندان دور ببینم. من می‌دانم که بازی Retro Studios برای کنسول Wii U در حال ساخت است. ولی نمی‌توانم جزئیاتی از این موضوع را بیان کنم."

به نظر شما طرفداران از سازندگان Metroid Prime چه می‌خواهند؟ قبلا نیز Reggie Fils-Aime مدیر اجرایی Nintendo آمریکا گفته بود:"
بازی جدید Retro برای Wii U یک بازی خارق العاده است."
سوال اینجاست این بازی چی چیزی می‌تواند باشد.

Nintendo به مانند سابق کنفرانس بزرگی مثل سال‌های گذشته ندارد ولی 2 کنفرانس در مقیاس کوچکتر را در E3 خواهد داشت که یکی از آنان مربوط به نمایش بازی‌های جدید است. البته ممکن است این بازی در Nintendo Direct نمایش داده شود.

Hiro Yamada ناظر بازی‌هایی همچون The Legend Of Zelda: A Link To The Past،Donkey Kong Country 2 و Diddy Kong Racing بوده است و هم اکنون در استدیو Monster Games نظارت برروی ریمیک Donkey Kong Country Returns را برای کنسول دستی 3DS برعهده دارد.

2 بازی آخر Retro Studios برای Wii و 3DS ساخته شدند که شامل Donkey Kong Country Returns برای Wii با میانگین نمرات 87 و Mario Kart 7 برای 3DS با میانگین 85 است.

Metroid Prime در سال 2002 برای کنسول Gamecube عرضه شد و توانست میانگین 97 را کسب کند، سال 2009 نیز این بازی برای Wii دوباره منتشر شد.

منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or