روش دسترسی به بازی ها

:dمغازه سر کوچمون فقط فیلم میفروشه!

من بیشتر میخرم تا دانلود بعضی وقت ها هم از دوستان میگیرم و بازی میکنم..بعد تموم شد بهشون بر میگردونم

سلام، شما برای دسترسی به بازی ها چه روشی معمول و بهتر میدونید!
مغازه سر کوچه!!!؟؟؟ اگه نداشت؟؟؟
بله خیلیا

مخصوصا من

من کنار خونمون یک مغازه توپ هست ولی بازم هرکار کنی به سرعت دانلود کردن بازی نمیشه خرید.

الان این همه آدم دارن از استیم دانلود میکنن 1 درصد چیه مرد حسابی؟!!؟!؟!

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

آقا بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید تا بخرید!

من که همیشه اهل نسخه Black box بودم هم راحت دانلود میشه هم مشکل کرک نداره
راحت!!!

شما هم فکر میکنید 1 بازی میاد 8 گیگ دیگه نمیشه به راحتی دانلودش کرد. درسته خیلی دیر دانلود میشه
ولی همونو اگه نسخه فشردشو دانلود کنید 3 گیگ میشه رخت 1 - 2 شبه دانلود میکنی
نه پول سی دی میدی نه منتظر اوردن بازی میشی

این دوستمون 18 تا نوشته داره، یه تاپیک آینده دار زده :دی:دی
دوستان اسپمر/هرزنامه‌نگار:دی (خودمو میگم باو!:دی) یاد بگیـــرن(م) :دی 401368206 تا نوشته دارن بعضیا همه هم اسپم :دی

من معمولاً از پاساژ نزدیک حرم حضرت معصومه سلام الله علیه :دی که اسمش پاساژ "کویتی‌ها" هست بازی میخرم :دی کیفیت داغونه پسر :دی له‌له! :دی

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی!!! من نمیدونم ولی عاقلانش اینه که به ایران نفرستند تا بیان به دست تو برسونن حالا حالا ها نیست
از آواتارش تابلوئه مسخره کرد! :دی شما چرا باور میکنی داداش؟ :دی

بله خیلیا

مخصوصا من

من کنار خونمون یک مغازه توپ هست ولی بازم هرکار کنی به سرعت دانلود کردن بازی نمیشه خرید.

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

راحت!!!

شما هم فکر میکنید 1 بازی میاد 8 گیگ دیگه نمیشه به راحتی دانلودش کرد. درسته خیلی دیر دانلود میشه
شما چقدر پاتون میریزه با کریدت کارت!!!؟
مگه سایت ایرانی این کار نداریم ؟

---------- نوشته در 12:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ----------

مغازه سر خیابون(خوشبختانه نوب و گیج نیست میشه روش حساب کرد :دی)
رفقا
Defcon 1:دانلود :دی(اونم بازی تا فوقش دو گیگ)
"defcon 1" چیه آدرس سایته؟ شرکته؟ دانلود سنتره؟

بله خیلیا

مخصوصا من

راحت!!!

اگه میشه یه کاربر دیگه پاسخ بده / استفاده از سایت استیم در نگاه سطحی هزینه بالا پرداختن ( کلا ایرانی ها ارجینال باز نیستند ) و اونم به دلار که دوبرابر حساب میشه پرداختش با حساب های کریدیت که حداقل اشخاص بهش دسترسی دارن و دیگه سرعت پایین کشور خودمون هست که بصرفه بنظر نمیرسه حالا چه چیزی کاربرای ایرانی مجاب به همچین پرداخت سنگینی میکنه نمیدونم! چرا؟

اکثرا از رفقا میگیرم بعد اگه رفقا نداشتن میخرم بعد از مغازه ها نداشتن دانلود میکنم
مثلا هفته ی پیش با اینکه 2 بار مس افکت 2 رو تموم کرده بودم دوباره 6.5 گیگ بلک باکسشو دانلود کردم که وقتی انزیپ شد 16.5 گیگ شد حجمش!
همه DLC هارم داشت خیلی راحت هم اجرا شد:دی

اگه میشه یه کاربر دیگه پاسخ بده / استفاده از سایت استیم در نگاه سطحی هزینه بالا پرداختن ( کلا ایرانی ها ارجینال باز نیستند ) و اونم به دلار که دوبرابر حساب میشه پرداختش با حساب های کریدیت که حداقل اشخاص بهش دسترسی دارن و دیگه سرعت پایین کشور خودمون هست که بصرفه بنظر نمیرسه حالا چه چیزی کاربرای ایرانی مجاب به همچین پرداخت سنگینی میکنه نمیدونم! چرا؟

کیفیت,امنیت و از همه مهم تر لذت!
یه بار بشین استیم آنلاین بزن معنی آنلاین بفهمی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or