بله خیلیاسلام، شما برای دسترسی به بازی ها چه روشی معمول و بهتر میدونید!
مغازه سر کوچه!!!؟؟؟ اگه نداشت؟؟؟
یعنی چی!!! من نمیدونم ولی عاقلانش اینه که به ایران نفرستند تا بیان به دست تو برسونن حالا حالا ها نیستمن که از گیم اسپات سفارش میدم دو روزه برام میارن:d
از آواتارش تابلوئه مسخره کرد! شما چرا باور میکنی داداش؟یعنی چی!!! من نمیدونم ولی عاقلانش اینه که به ایران نفرستند تا بیان به دست تو برسونن حالا حالا ها نیست
شما چقدر پاتون میریزه با کریدت کارت!!!؟بله خیلیا
مخصوصا من
من کنار خونمون یک مغازه توپ هست ولی بازم هرکار کنی به سرعت دانلود کردن بازی نمیشه خرید.
الان این همه آدم دارن از استیم دانلود میکنن 1 درصد چیه مرد حسابی؟!!؟!؟!
---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------
آقا بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید تا بخرید!
من که همیشه اهل نسخه Black box بودم هم راحت دانلود میشه هم مشکل کرک نداره
راحت!!!
شما هم فکر میکنید 1 بازی میاد 8 گیگ دیگه نمیشه به راحتی دانلودش کرد. درسته خیلی دیر دانلود میشه
ولی همونو اگه نسخه فشردشو دانلود کنید 3 گیگ میشه رخت 1 - 2 شبه دانلود میکنی
نه پول سی دی میدی نه منتظر اوردن بازی میشی
"defcon 1" چیه آدرس سایته؟ شرکته؟ دانلود سنتره؟مغازه سر خیابون(خوشبختانه نوب و گیج نیست میشه روش حساب کرد )
رفقا
Defcon 1:دانلود (اونم بازی تا فوقش دو گیگ)
اگه میشه یه کاربر دیگه پاسخ بده / استفاده از سایت استیم در نگاه سطحی هزینه بالا پرداختن ( کلا ایرانی ها ارجینال باز نیستند ) و اونم به دلار که دوبرابر حساب میشه پرداختش با حساب های کریدیت که حداقل اشخاص بهش دسترسی دارن و دیگه سرعت پایین کشور خودمون هست که بصرفه بنظر نمیرسه حالا چه چیزی کاربرای ایرانی مجاب به همچین پرداخت سنگینی میکنه نمیدونم! چرا؟بله خیلیا
مخصوصا من
من کنار خونمون یک مغازه توپ هست ولی بازم هرکار کنی به سرعت دانلود کردن بازی نمیشه خرید.
الان این همه آدم دارن از استیم دانلود میکنن 1 درصد چیه مرد حسابی؟!!؟!؟!
---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------
آقا بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید تا بخرید!
من که همیشه اهل نسخه Black box بودم هم راحت دانلود میشه هم مشکل کرک نداره
راحت!!!
شما هم فکر میکنید 1 بازی میاد 8 گیگ دیگه نمیشه به راحتی دانلودش کرد. درسته خیلی دیر دانلود میشه
ولی همونو اگه نسخه فشردشو دانلود کنید 3 گیگ میشه رخت 1 - 2 شبه دانلود میکنی
نه پول سی دی میدی نه منتظر اوردن بازی میشی
اگه میشه یه کاربر دیگه پاسخ بده / استفاده از سایت استیم در نگاه سطحی هزینه بالا پرداختن ( کلا ایرانی ها ارجینال باز نیستند ) و اونم به دلار که دوبرابر حساب میشه پرداختش با حساب های کریدیت که حداقل اشخاص بهش دسترسی دارن و دیگه سرعت پایین کشور خودمون هست که بصرفه بنظر نمیرسه حالا چه چیزی کاربرای ایرانی مجاب به همچین پرداخت سنگینی میکنه نمیدونم! چرا؟