روش اسان سرچ کردن در gow2

Naruto.ir

کاربر سایت
سلام میدونم همگی این مشکلو دارید که واسه کسی بازی پیدا نمیشه تو سرچ بازی gow2 اما حل شدنیه این مراحل رو طی کنید و منم دعا کنید:eek:;):laughing:.اول کنسولو روشن کنید بع بدون اینکه گیمرتگتونو بیارید بالا برید توبازی وارد بازی که میشید هنگام ورود یه سوال مبنی بر اینکه گیمرتگتونو بیارید بالا میاد که اونو رد میکنید میاید تو منو سپس (چقدر فارسی نوشتن سخته خدااااااااااااا:((:((:(()وارد قسمت مالتی پلیر میشد .باید جای گیمرتگتون اسم دوم رو نوشته باشه چون بدون گیمرتگ امدید بالا الان لینترنتو وسل کنید ومستقیم تو همین حالتی که تو منو مالتی پلیر هستید ساینگ این شید.با اینحرکت باعث میشیلایو وصل شید بدون اینکه ابدیت جدید رو لود کنید .حالا خود به خود از منو مالتی پلیر میوفتید بیرون دوباره برید تو مالتی پلیر سرچ کنید بصبت به سر عت اینترنتتون زود تر بازیکن پیدا میکنه واسه من5ثانیه ایه.سوالی بود بگید اینم گیمرتگم xxteramadolxx:-":-":-"

آقا این روشی که شما توضیح دادید خیلی قدیمیه . قبل از آپدیت جدید هم جواب میداد خود من هم با این روش چند بار پچه ها رو سر کار گذاشتم . مثل مهران . امیر علی و ...
من می گم شما که تو کار گلیتچ کردن خوب پیش می رید برای سرچ بازی MW2 هم یه فکری بکنید .

آقا این روشی که شما توضیح دادید خیلی قدیمیه . قبل از آپدیت جدید هم جواب میداد خود من هم با این روش چند بار پچه ها رو سر کار گذاشتم . مثل مهران . امیر علی و ...
من می گم شما که تو کار گلیتچ کردن خوب پیش می رید برای سرچ بازی MW2 هم یه فکری بکنید .
تکته جالب اینجاست که همه میدونن ولی هیچکس انجامش نمیداد الان :biggrin1: اینبارم با همین روش برید سچ کنید حله.من mw2 باز نیستم اما اگه تونستم حتما post میدم ok . درضمن من گلیتچ بلد نیستم .:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::eek::eek::eek::-":-":blushing::blushing::laughing::laughing:

سجاد مطمئنی جواب میده..؟ خوب همون اول میگفتی.

آره جون خودت
سلام خوبی امین جان من 100 درصدی میشه مگه ندیدی خودم چجوری میرم تو بازی .در ارتباط با همون اولم بگم که میخواستم یکم iq بچه هارو تست کنک دیدم بلای 1000 هستش :laughing: من گلیتچ بلد نیستم ابرومو اینجا نبرید :eek: تابلو بازی نکنید دیگه

آقا یسجاد داین روش رو همه بلد بودن ولی وقتی با این روش سرچ می کردیم پوینت ها رو به روش آپدیت قدیم می داد اولین بارم mmd slash این رو رو پیدا کرد .

آقا یسجاد داین روش رو همه بلد بودن ولی وقتی با این روش سرچ می کردیم پوینت ها رو به روش آپدیت قدیم می داد اولین بارم mmd slash این رو رو پیدا کرد .
دوست عزیز mamad_slash دوست خودم هستش اون به من این روش رو یاد داد منم دیدم اینجا بگم بد نیست اقایون mamad_slash مخترع این حرکت هستش :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or