رمز بازی های 360

من رمز میخوام

سلام هر بازی که در 360 رمزش رو بخواهید در این صفحه بنویسید تا من برای شما بنویسم
من رمز test drive u و gears of war را میخوام
تا اونجایی که من فهمیدم هیچکدوم رمز نداره.
اگه test drivr رمز پول داره حتما بنویس

فکر نمی کنم دیگه این روزا بازی ها نیازی به چیت داشته باشه چون هم اینکه به اندازه کافی آسون شده هم اینکه بازی از اون کیفیت که هست خارج بشه و بیشتر جنبه تفریح رو به خودش می گیره فکر کنم کسی که یه بازی رو بدون چیت تموم کنه لذت و کیفش و کلا همچیش بیشتر از اونایی هست که با چیت بازی رو تموم کنن باشه چون صرفا تنها هدفون هر چه زودتر تموم کردن بازی هست نه لذت بردن اینو چون تجربه خیلی زیادی داشتم میگم چون قبلا اینقدر که بازی ها رو مخصوصا روی PS1 از روی چیت تموم کردم که تازه الان معنای بازی کردن رو دارم می فهمم :love:
پ.ن : اگه من مدیر انجمن اینجا بودم همین الان تاپیک رو پاک می کردم :
کدهای تقلب بازی های اکس باکس360

آخرین ویرایش:
البته ولی مثلا دوستون که testdrive را مثال زد اون بازی فقط با رمز حال میده چون اصلا گیم پلیش خوب نیست که آدم بخواد دونبال پول براش بگرده من که تاحالا رمز نزدم ولی بعضی بازی ها حال میده در رابطه با آسونی بازی ها هم کاملا موافقم بازی ها آسون شده البته آسون که نه بهینه شده که آدم را عصبانی نکنه وقتی داره بازی میکنه و آدم لذت ببره

آخرین ویرایش:
البته ولی مثلا دوستون که testdrive را مثال زد اون بازی فقط با رمز حال میده چون اصلا گیم پلیش خوب نیست که آدم بخواد دونبال پول براش بگرده من که تاحالا رمز نزدم ولی بعضی بازی ها حال میده در رابطه با آسونی بازی ها هم کاملا موافقم بازی ها آسون شده البته آسون که نه بهینه شده که آدم را عصبانی نکنه وقتی داره بازی میکنه و آدم لذت ببره
البته شاید کنترل ماشین ها سخت باشه که اونم به خاطر اینه که به واقعیت نزدیک باشه.اما برای افرادی که عاشق اتومبیل اند (مثل خودم) یک بازی عالی است.
ولی احتیاج به چیت پول کاملا احساس میشه. چون برای بدست آوردندلار پول1000000 دلار پول باید در یک مسابقه شرکت کرید که برای بردنش باید دور جزیره را در 60 دقیقه طی کرد.آنهم فقط با موتورها وماشینهای کلاسA.بهترین وسیله برای این مسابقه یک موتور ام وی آگوستا کلاسA تقویت شده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or