خبر رسمی رسمی: بازی جدیدی از سری Mafia در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
استودیوی Hangar 13 رسما اعلام کرده که توسعه بازی جدیدی از سری Mafia آغاز شده است. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Mafia 2

پس از چندین شایعه و لیک، سازندگان بالاخره ساخت نسخه جدیدی از مجموعه محبوب مافیا را تأیید کرده‌اند. این خبر در جریان مصاحبه‌ای که شرکت 2K Games به مناسبت بیستمین سالگرد سری مافیا با توسعه‌دهندگان استودیوی هنگر 13 تدارک دیده بود، تأیید شد.

رومن هلادیک، مدیر کل استودیوی هنگر 13 در پایان این مصاحبه گفت: «خوشحالم که اعلام کنم کار بر روی یک پروژه کاملا جدید از سری Mafia آغاز شده است! با اینکه بازی چند سال دیگر منتشر خواهد شد و در حال حاضر نمی‌توانیم موارد بیشتری را به اشتراک بگذاریم، اما بسیار هیجان‌زده‌ایم تا با کار کردن بر روی این فرنچایز محبوب، بازیکنان خود را با داستان‌های جدید سرگرم کنیم.»

آخرین نسخه اصلی از مجموعه مافیا در سال 2016 منتشر شد که متأسفانه در برآورده کردن انتظارات طرفداران، ناموفق بود. همان‌طور که سازندگان در مصاحبه اعلام کردند، هنوز حداقل چند سال با عرضه نسخه جدید مافیا فاصله داریم و در حال حاضر تیم سازنده برای به اشتراک گذاری اطلاعاتی مانند ستینگ داستانی و یا شخصیت‌های این عنوان، آماده نیست.

شرکت 2K گیمز همچنین اعلام کرده که به عنوان بخشی از جشن بیستمین سالگرد تولد بازی Mafia، نسخه اول سری از تاریخ 10 تا 14 شهریور به‌صورت رایگان از طریق استیم قابل دانلود خواهد بود.

کیفیت سه نسخه نزولی بوده و شاهکار شماره یک اصلا قابل قیاس با عنوان متوسط (با ارفاق متوسط رو به خوب) دوم و ضعیف سوم نیست!
اما فارغ از همه انتظاراتم از بازی جدید فانتزیم اینه که خط داستانی بازی بره به قبل از نسخه‌ی اول و داستان دوران همکاری و رفاقت موریلو و سالیاری که برای یک مافیا بزرگ کار می‌کردن و نهایتا از هم جدا شدن و هر کدوم کنترل بخشی از شهر رو به عهده گرفتن رو روایت کنه!

من نسخه اول رو بالاخره بعد از مدت ها تموم کردم همین پریشب :D واقعا بازی خوبی بود و داستانش بسیار جذاب و لذت بخش بود فقط هوش مصنوعی ضعیف دشمن ها یه مقدار رو مخم میرفت اما در کل لذت بردم از بازی :دی
نسخه سوم رو که متاسفانه هیچوقت بازی نمیکنم به خاطر بازخورد های منفی ای که دیدم ولی امیدوارم نسخه دوم هم همونقدر جذاب باشه و نسخه جدید تری که میسازن هم مثل همون نسخه اول باشه فضا و اتمسفرش :دی

• Like
Reactions: Tatsumaru
یادش بخیر تو همین بازیسنتر خودمون وقتی خبر ساخت نسخه ۲ و ۳ اومد تاپیکش در عرض یک روز چندین صفحه جلو رفت و چقدر خاطره بازی میکردیم از نسخه اول

جوری این بازی رو نابود کردن که گیمرها هیچ حسی به نسخه جدید ندارن
واقعا هنر میخواد این شاهکار رو به اینجا رسوندن

خیل عظیمی از کسانی که در مورد بازی بد میگن حتی یک سنت هم برای خرید اوریجش هزینه نکردن
بنده ۱۲۰۰ برای دیسک trilogy هزینه کردم :D به جز نسخه یک که ازش لذت بردم، حالم از باقی نسخه ها بهم خورد. با تمام تلاش هم خیلی سریع کردمش تو پاچه یه نفر دیگه :D

مافیا 1 که شاهکار زمان خودش بود و به طرز عجیبی جلوتر از زمان خودش بود مافیا 2 هم زمان خودش جذاب بود در حد موفقیت مافیا 1 نبود اما بازم بازی جذابی بود و از نظر فنی هم خیلی خاص بود. مافیا 3 هم اگه یه روز تصمیم گرفتید دنیای گیم رو ترک کنید برید بازیش کنید ترک تضمینی دنیای گیم.

به عنوان کسی که با شماره اول (اصلیش) زندگی کرده کاملا از ریمیکی که ساخته بودن راضی بودم، گیمپلی و انیمیشنا یک خرده خشک بود اما بیس خوبی رو ساختن واسش، درایوینگ و هندلینگ ماشیناش رو خیلی دوس دارم گرافیک خوبی هم داره ولی خب داستان و شخصیتاش Carry ـش میکردن که اونام با تشکر از نسخه اصلی بود.
حالا واسه نسخه بعدی اگه همینا رو بهتر کنن، شخصیت پردازی و داستان درست و حسابی واسش بنویسن فک نکنم هیچوقت شرایط نسخه سوم پیش بیاد واسش.

• Like
Reactions: Taha75
مافیا 2 بازی بدی نبود و خوب بود و تو دوران خودش از لحاظ فنی و بصری زیبا بود، یادمه گرفته بودیم و توجه میکردیم به صدای عوض کردن دنده.
متاسفانه اون فرمت مرحله ای به بازی آسیب رسونده بود و حذفیات بیش از حد که به داستان بازی آسیب رسونده بود، باعث شدن که بازی نتونه اون چیزی باشه که باید باشه.
و گر نه بازی جذابی بود و بعد یه ریمستر جزیی شده این نسخه بر خلاف ریمیک نسخه اول، پس اگه تو اون برهه بازی نکردید، با بازیای روز قیاسش نکنید، اینو باید با بازیای ده سال پیش قیاس بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or