ارسال پاسخ

داشتم فکر می کردم امسال تاپیک نداریم... :D بدون علیرضا این تاپیک اصن شدنی نیست :D

1. Sequel to the Legend of Zelda: Breath of the Wild

توضیح خاصی وجود نداره. زلداست و همین کافیه که رتبه اول باشه :D تنها چیزی که نگرانم می کنه اینه که به 2022 نرسه. ازشون بعید نیست

2. Elden Ring

اینم یخورده ترس دارم به خاطر اوپن ورلد شدن یه سری از بهترین بخش های مربوط به لول دیزاین سولزبورن ها رو نداشته باشه، ولی مثل هیلو اینفینیت، تمام چیزهای دیگه که مربوط به گیم پلی و گرافیک و موسیقی و داستان میشه نوید خفن ترین بازی فرام سافتور رو میده

3. Starfield

بازی بزرگ بعدی بتسداست. اگه خوب باشه تا سالیان سال میشه منبع فان و سرگرمی. آدم نمیتونه منتظرشون نباشه. هر چقدر هم Jank بازی هاشون زیاد باشه بازم دوست داشتنی اند. امیدوارم E3 تمرکز کامل روش باشه و همه چی رو نشون بدن ازش

4. God of War: Ragnarok

تا وقتی بلادبورن 2 وجود نداره، میشه با خیال راحت گفت این مورد انتظارترین دنباله ایه که سونی در دست ساخت داره. امیدوارم ببینیم به گیم پلی بازی چه چیزهایی اضافه شده.

5. Splatoon 3

اگه این بازی ترکیب مودهای مولتی پلیر نسخه دوم با نت کد بهتر و کمپین Octo Expansion باشه با یه پکیج خر و خفنی روبروییم آن طرفش ناپیدا

6. Kirby & The Forgotten Land

اگه این کربی بتونه نصف ماریو آدیسی خوب باشه من ذوق مرگ میشم. تریلر اولش واقعا خوب بود و مزخرفات Star Allies نبودن توش. از قدم تو مسیر درست واسه هر فرنچایزی حمایت میشه

7. Triangle Strategy

من جون میدم واسه بازی های تاکتیکال آر پی جی. اینم که از سازنده های Octopath Traveler ـه. پس هر چیزی که مربوط به گیم پلی، موسیقی و گرافیک پیکسلی اش باشه تضمینه از الان (یه دمو هم دادن که ثابت کنن فقط هنوز بلدن :D) فقط نگرانیم از داستانه بازیه. اینا خیلی داستانگوهای خوبی نیستن

8. Bayonetta 3

این جزو اون دسته بازی های نینتندوئه که براش خیلی هایپ تر بودم اگه روی یه سخت افزار قویتر میومد. ولی بازی تو این ابعاد و تو این سبک روی این سخت افزار فعلی واقعا حیفه. این دوران سوییچ هم تموم نمیشه به خدا

9. Sonic Frontiers

تو رو خدااااااااااا بازی خوبی باش. هیچ پلتفرمری به من اندازه یه سونیک سه بعدی خوب مثل Sonic Heroes و Unleashed و Generations حال نداده. هیچی. بذا اینم یکی از اونا باشه

10. Repalced

جزو معدود ایندی هایی که من منتظرشونم و برای 2022 تاریخ خورده. نمایش اش تو E3 خیلی خوب بود

این وسط فقط TMNT جا نشد تو لیست

اونم به خاطر این که اگه بخوام بازی Beat'em Up بزنم یه خروار بازی دیگه از قبیل River City Girls و Street of Rage 4 هستن که باید قبلش دخل اونا رو بیارم :دی

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or