راک استار نام تجاری agent را بروز رسانی کرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
m41a_agent-logo-760x428.jpg

درود

بازی Agent یکی از عناوین انحصاری بود که در سال 2009 برای کنسول ps3 توسط راک استار معرفی شد.

این بازی در سبک مخفی کاری و دوران جنگ سرد بود.

اما سال ها از این بازی خبری نشد تا اینکه راک استار دقایقی پیش علامت تجاری بازی را در سایت رسمی ثبت حق امتیاز و علامت تجاری ایالات متحده بروز رسانی کرد.

حال باید دید عنوان بعدی راک استار agent است یا خیر؟

آخرین ویرایش:
Rd3یا میدنایت کلاب یا bullyمیخوام.این چیه؟مخفی کاری متنفرم.بازی دوران جنگ سرد هم فک نکنم چیزی جالبی باشه فک کنم فقط جاسوس بازی و اینا..:دی

اینم دقیقا به سرنوشت l.a. noire دچار میشه اون بازیم با هزینه سونی قرار بود انحصاری بشه بعد هزینه ها بالا رفت و مجبور شدن مولتی پلتفرومش کنن

Team LSD در دو فاز جلو میره که فاز اول با معرفی همزمان 3 برادر (TLG / FFVII Remake / Shenmue III) به موفقیت رسید! :دی
بروبچ باید کم کم مقدمات فاز دوم (Crash Bandicoot / Agent / Half-Life 3) رو برای آخر سال و مراسم PSX و VGX شروع کنن که دیگه سال 2015 از این نظر به اوج خودش برسه!

کلا از اونجایی که راک استار خیلی غول و گندست انحصاری کردن بازیاش هرینه خیلی خیلی بیشتری میخواد و فک نکنم سونی از پسش بر بیاد
واسه من که فرقی نداره حالا واسه هر کنسولی میخواد بیاد ، بیاد D :

من فکر نمیکنم راکستار کلا وقت کنه رو Agent فکر کنه ! چه برسه به کار کردن ،
الان انقدر ip واسه ادامه دادن مونده که Agent پیکشکش ، الان اکثرا منتظر MP4 هستن از اونور Bully جدید که خود راکستار تایید کرده بود کار روش رو ، Red Dead و..
فکر نمیکنم نوبت به Agent برسه فعلا

Team LSD در دو فاز جلو میره که فاز اول با معرفی همزمان 3 برادر (TLG / FFVII Remake / Shenmue III) به موفقیت رسید! :دی
بروبچ باید کم کم مقدمات فاز دوم (Crash Bandicoot / Agent / Half-Life 3) رو برای آخر سال و مراسم PSX و VGX شروع کنن که دیگه سال 2015 از این نظر به اوج خودش برسه!

خدا به دادمون برسه از دست Team LSD چهار تا مراسم مهم و کنفرانس داریم تا اخر سال البته TGS که احتمالش خیلی کمه ولی PGW و VGX و PSX پوستمون کندس ! :دی

من فکر نمیکنم راکستار کلا وقت کنه رو Agent فکر کنه ! چه برسه به کار کردن ،
الان انقدر ip واسه ادامه دادن مونده که Agent پیکشکش ، الان اکثرا منتظر MP4 هستن از اونور Bully جدید که خود راکستار تایید کرده بود کار روش رو ، Red Dead و..
فکر نمیکنم نوبت به Agent برسه فعلا
نوبت AGENT سال 2009 بود
پس بنظر میرسه اگه کنسل نشده
قبل از این بازی هایی که گفتین بیاد
اخرین نسخه Max Payne سال 2012 اومد
Red Dead هم 2010 Bully هم خودشون تائیدش کردن
ولی به این زودی ها بعید میدونم خبری ازش بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or