رايانه خبر

samanwqv

کاربر سایت
سلام.
يكي ديگر از مجله هاي پيشكسوت. كه به گفته ي خود مجله اولين مجله ي تخصصي تمام رنگي است. من دو ماهه دارم ميگيرم. بايد بگم ظاهرش آدمو جذب نميكنه. ولي مطالب جالبي داره.
كه 70 % در مورد كامپيوتر است 20% وسايل الكترونيكي جديد 10% بازي. با اين حرفم گيمرها نا اميد شدند.
قيمتش مناسب است. يه بار امتحان بد نيست. سي دي هم داره. سي ديش شامل برنامه هاي روز ميشه. اينم بگم كه شماره جديدش اومده. و تاخيرهم نداره.
موفق باشيد

از اون روزي كه مجله‌ي كامپيوتري اينترنتي كاربر تعطيل شد براي اين ماه نامه فرصت مناسبي هست كه رايانه خبر هر چه در چنته داره رو كنه. به هر حال مجله‌ي كاربر پرطرفدار ترين مجله كامپيوتري ايران بود كه متاسفانه در منجلاب مشكلات گرفتار شد.

از اون روزي كه مجله‌ي كامپيوتري اينترنتي كاربر تعطيل شد براي اين ماه نامه فرصت مناسبي هست كه رايانه خبر هر چه در چنته داره رو كنه. به هر حال مجله‌ي كاربر پرطرفدار ترين مجله كامپيوتري ايران بود كه متاسفانه در منجلاب مشكلات گرفتار شد.

اره تایید میشه مجله کاربر بهترین و پر طرفدارترین مجله ایرانی در زمینه کامپیوتر بود .

گفته میشه تعطیلی اون بخاطر قطع حمایت یک نهاد دولتی با تغییر مدیریت احمدی نژاد هستش .

من 17 تای اخير اين مجلررو خريد کردم..بايد بگم که مطالبش بسيار آموزنده و به روزه..برنامه های داخل dvd ايشون ( جديداً dvd شده قبلاً cd بود )به روز هست..در کل مجله بسيار خوبيه فقط بديش اينه که بعضی وقتها به موقع نمياد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or