راه اندازی GAME NET با XBOX360 LIVE

ایا موضوع این تایپیک تبلیغاتی است یاقدمی نو در راه اندا

• تبلیغاتی

رای‌ها: 1 11.1%
  • قدمی نو و جالب و پیگیر شود

رای‌ها: 7 77.8%
  • خوب است این تایپیک باشد

رای‌ها: 0 0.0%
  • باید حذف شود

رای‌ها: 1 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    9

omid_fakhrayi

کاربر سایت
این تایپیک رو راه انداختم تا از تجربیات بچه ها و خصوصا مدیران گیم نت داران که ما ارادت داریم خدمتشون جهت راه اتدازی GAME NET اونم با ایکس باکس بصورت لایو استفاده کنیم و قدمی خیر باشه جهت کمک به کاریابی بچه های علاقه مند ایکس باکس.

از چند تا سوال واسه راه اندازی شروع میکنم .کسانی که میدونن و راهنمایی میخات بکنن و تو این کار هستن به شماره سوال ها بگن که؟

1-با چتد تا ایکس باکس؟
2- سرمایه؟
3- در کنارش تو مغازه چی راه بندازیم که پیشرفت بیشتری داشته باشه؟
مثل خریدو فروش بازی و اپدیت چند بدیم مشتری وCD فیلم و انیمیشن و....
4-اینکه خودمونبازی رایت کنیم یا بخریم- با چه رایتری رایت کنیم بازیهارو؟
.5-چاپگر چی باشه؟
6-از چه سرعت خط adsl واسه 4 تا ایس باکس که همزمان لایو بازی کنن مشکل نباشه استفاده کنیم؟

7-مانیتور ارزون و کارامد چی بخریم؟
8- کارت MicroSoft رو با چه قیمتی و از کجا تهیه کنیم خوبه؟

9-dvd دو لایه چه مارکی باشه و به چه قیمت تهیه کنیم به صرفه است؟

10-ساعتی چند باشه؟

مدیران لطف کنن که همکاری لازم رو در این زمینه تایپیک رو انجام بدند تا اولین انجمنی باشه که به صورت حرفه ای و تخصصی موضوع این تایپیک رو دنبال میکنه.

تا باشد قدم خیر در راه این همه اموزش و تجربیات دیگران
فدای همه بچه های انجمن

آخرین ویرایش:
ایدت خوبه و جالب یه بار هم یکی از رفیقام در این مورد باهام حرف زده بود ولی به نظرم باید ببینی
تو چه محله ای می خوای راه بندازی و اصلا ملت اونجا پایه بازی کردن رو هستن یا نه . اگه اون جا محله ی خودت باشه مزیت و عیب داره . مزیتش اینه که از اون اول مشتری داری و مشتری هات زود زیاد میشن ولی عیبش اینه که رفیقت می خواد مجانی بازی کنه و رفیقته دیگه !!! این ها رو از یه نفر که گیم نت داشته پرسیدم . البته اگر کارت بگیره و تو یه محله باشه که این جور چیزا رو نداشته باشه اون جا همیشه پره .

برای راه انداختن اون جا حداقل فکر کنم 10 تا x رو بخواد
که هر کدوم یه تلوزیون بزرگ ( حداقل 32 ) با دو تا دسته می خواد .
تا جایی که می دونم اگر که از عمده فروش بخوای ، تو زمان مناسب شاید 220 تومن هم پیدا کنی ( البته ارکید رو که دیگه الان پیدا نمیشه ) ولی اسلیم هم فوقش 50 تومن بیشتره و هر دسته اضفی هم از عمده فروش در میاد 30 تا 40 که چند تا هم باید اضافه داشته باشی .
تلویزیون هم جدیدا خیلی ارزون شده و با 300 تا 400 میشه lcd 32 و و تا 800 هم میشه پلاسمای 42 خرید البته شاید گرون تر یا ارزون تر باشه . مصرف برق پلاسما بیشتره ولی به نظرم کیفیت تصویرش در برابر ال سی دی 300 تومنی خیلی بهتره البته باید خودت تحقیق کنی .
با توجه به وضع ایکس باکس که به احتمال زیاد نمیشه بازی هاش رو لایو بازی کرد بنظرم باید براشون بازی ارجینال بگیری که اون هم دیگه ......!!!! اینترنت هم فکر کنم باید به تعداد دستگاهات adsl 512 داشته باشی و البته با پینگ پایین که اون رو باید پرسو جو کنی .
dvd 9 i هم که 500 600 تومنه دیگه اگه خودت می خوای بزنی دیگه چندان تاثیری نداره !
با توجه به رفیقایی که تو این کارا داشتم به نظرم فعلا مجوز بهت نمی دن و اگه مجوز نداشته باشی نمی تونی اینترنت درست حسابی بگیری مگه این که نمی دونم یه کاریش بکنی دیگه . اگه مصممی و پولش رو داری این کمترین مشکلت میشه.
ما نوگر اقا امیدهم هستیم.

من نظرم اینه که ۴ تا ایکس باکس بذار با هم لینک کن اینجوری پول اینترنت و لایو هم نمیخواد بدی ۴ تا هم پی اس ۳ بذار رو همین کارو بکن ایکس باکسات رو همرو اسلیم ۴ گیگ بردار من که اینجوری کار میکنم راضی ام اگه جات بزرگه میتونی کافی نتم بغلش بزنی اگه نه بی خیالش میتونی بازیو لولزم جانبی بفروشی کمکی خواستی بازم بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or