گزارش راهکار سازندگان برای جبران شکست‌ تجاری بازی Immortals of Aveum

MJ_KING

کاربر سایت
با تایید برت رابینز، مدیرعامل استودیو Ascendant که وظیفه ساخت بازی Immortals of Aveum را برعهده داشت، آنها تصمیم دارند تا این اثر را برای جبران ضررهای مالی که به بار آورده، به سرویس‌های اشتراکی Game Pass و PlayStation Plus بیاورند.

Immortals-of-Aveum-300x169.jpg

Immortals of Aveum که مدتی قبل منتشر شد، اصلا جوابگوی انتظارات مخاطبان نبود و شکست بدی در بحث تجاری خورد، به طوری که استودیو توسعه‌دهنده این بازی ناچار به اخراج نیمی از کارکنان خود شد تا بتواند کمی از بحران مالی فاصله بگیرد؛ حالا مدیرعامل این استودیو تایید کرده که آن‌ها درحال مذاکره با سونی و مایکروسافت هستند که بازی‌شان را روی سرویس‌های اشتراکی این دو قول صنعت گیم بیاورند تا کمی شرایط را بهبود ببخشند.

رابینز در مصاحبه‌ای با Windows Central ضمن اعلام این سخنان، اضافه کرد: «با اینکه نمی‌توانم زمان دقیقی اعلام کنم، اما تقریبا مطمئن هستیم که Immortals of Aveum به سرویس‌های اشتراکی سونی و مایکروسافت خواهد آمد».

بازی مذکور به تازگی حالت New Game Plus و یک پایان داستانی جدید را در قالب آپدیت‌هایی رایگان دریافت کرده بود تا نشان دهد سازندگان همچنان تصمیم به پشتیبانی از بازیشان را دارند.

Immortals of Aveum هم‌اکنون برای پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس/اس و کامپیوتر در دسترس است.

الان این چه حرف عجیبیه زدن، اینا که اعلام کردن نداره، خود من می‌خواستم بازی رو تو این بلک‌فرایدی که ۵۰ درصد تخفیف خورده بخرم الان با این حرف دیگه نمی‌گیرم منتظر می‌مونم بیاد رو‌ پلاس!
دقیقاً منم خیلی دو دل بودم بگیرم که خب خداروشکر نگرفتم :D

الان این چه حرف عجیبیه زدن، اینا که اعلام کردن نداره، خود من می‌خواستم بازی رو تو این بلک‌فرایدی که ۵۰ درصد تخفیف خورده بخرم الان با این حرف دیگه نمی‌گیرم منتظر می‌مونم بیاد رو‌ پلاس!

شانس آوردی 🤭☺️

قابل پیشبینی بود واقعا. یعنی دیر و زود داشت ولی سوخت و سوز خیر. اما الان اگه یک درصد هم وجود داشتن که فکر میکردن باز رو پلاس/گیم‌پس نمیاد، دیگه مطمئن شدن که میاد. من خودم به شخصه تو این شلوغی بازی، امکان نداشت پول خرج این بازی کنم :D

قابل پیشبینی بود واقعا. یعنی دیر و زود داشت ولی سوخت و سوز خیر. اما الان اگه یک درصد هم وجود داشتن که فکر میکردن باز رو پلاس/گیم‌پس نمیاد، دیگه مطمئن شدن که میاد. من خودم به شخصه تو این شلوغی بازی، امکان نداشت پول خرج این بازی کنم :D
منم با این همه گیم خوب این چند وقت دارم با حساب کتاب دقیق و صرفه جویی میرم جلو😐
هر چی بیاد رو پلاس شدیدا استقبال میشه :D

من متاسفانه این آشغال رو بازی کردم و بهتون میگم حتا اگه رو گیم پس یا پلاس امد هم باز به اینترنتتون رحم کرده و بیخیالش بشید. همینطور وقت شریف. بازی جدای از گیم پلی به شدت تین ایجری و داستان چسکی و مشکلات فنیش به شدت سوار بر جریان روز رسانه است و از این جهت اساسا حال بهم زن. طوری که همه شخصیت های مرد داستان احمق هستن و کودن و هرچی آدم خردمند و عاقل و آدم حسابیه زن سیاه پوست. این قضیه انقدر بد پیاده شده که از همون فریم اول مثل یه عارق بد بو میزنه به صورتتون و باعث میشه دیگه نه بتونید از گرافیک نصفه و نیمه اش لذت ببرید و نه همون گیم پلی شاید به زور قابل تحملش. فلذا کلا بیخیال این آشغال بشید.

من متاسفانه این آشغال رو بازی کردم و بهتون میگم حتا اگه رو گیم پس یا پلاس امد هم باز به اینترنتتون رحم کرده و بیخیالش بشید. همینطور وقت شریف. بازی جدای از گیم پلی به شدت تین ایجری و داستان چسکی و مشکلات فنیش به شدت سوار بر جریان روز رسانه است و از این جهت اساسا حال بهم زن. طوری که همه شخصیت های مرد داستان احمق هستن و کودن و هرچی آدم خردمند و عاقل و آدم حسابیه زن سیاه پوست. این قضیه انقدر بد پیاده شده که از همون فریم اول مثل یه عارق بد بو میزنه به صورتتون و باعث میشه دیگه نه بتونید از گرافیک نصفه و نیمه اش لذت ببرید و نه همون گیم پلی شاید به زور قابل تحملش. فلذا کلا بیخیال این آشغال بشید.
حتی شخص اول بازی که که مرد سفید‌پوست هست هم بازی بهش رحم نمی‌کنه؟

ماکان در حد Forespoken هست یا ن ؟ 😝

ماکان در حد Forespoken هست یا ن ؟ 😝

فوراسپوکن به مراتب بازی بهتریه. مخصوصا اگه بعد آپدیت هاش بازی کنید و مشکلات گرافیکیش بهتر شده باشه براتون یه تجربه متوسط خوبه و یه چیزهایی برای ارایه داره. دستکم اون مکنیک های پارکور مانندش یه مقدار فان هست. هرچند اونم به شدت ووکه. ولی هم کمتر حال بهم زنه و هم گیم پلی وایز بازی بهتریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or