سلام دوستان .
بذارید اول من خودم شروع کنم .از اورکها شروع کنیم . چطوره ؟
*** ( برای اینکه کپی رایت و حق مولف اجرا بشه و وجدانم راحت باشه می گم که اینا مال بازی نما شماره ی 21 ) ***
::::::::::::::::::::::::::::
ORC
Great hall
shortcut : H
این ساختمان اصلی اورک هاست . و اولین ساختمانیست که در اختیار شما قرار می گیرد .این ساختمان قابلیت ارتقا از حالت Great hall به حالت های Strong hold & fortress را دارد . که در اثر این ارتقا شما توانایی ساختن ساختمانهای بیشتری را پیدا خواهید کرد .ضمنا" در این ساختمان توانایی ساخت کارگر یا peon را دارید .
این کارگر ها توانایی ساختن ساختمان و جمع آوری چوب و طلا دارند . یک upgrade نیز تحت عنوان lounge voodoo در این ساختمان وجود دارد که در ازای انجام دادن این ارتقا بعضی از نیروها ی معمولی شما دارای inventory میشوند ( یعنی توانایی حمل آیتم ها را خواهند داشت . اما توانایی استفاده از آن را نه ).
Barracks
shortcut : B
با داشتن این ساختمان شما توانایی ساخت سربازها و نیرو های زمینی را پیدا خواهید کرد . در این ساختمان سه نیرو و چهار ارتقا وجود دارد . این نیروها عبارتند از :
Grunt
Hitponint :700
Damage :18-21
Armor :1
این نیرو اولین نیرویی است که به محض ساختن ساختمان
این نیرو اولین نیرویی است که به محض ساختن ساختمان Barracks در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید با پرداخت مبلغ طلای تقریبا" کم و بدون پرداخت چوب این نیرو را در اختیار داشته باشید. Grunt یک نیروی تبرزن است که یک نیروی نزدیک زن به حساب می آید و قابلیت های هوایی را نداد .
Troll headhuntrer
Hitponint :350
Damage :23-37
Armor :0
این نیرو با پرتاب نیزه به دشمن به انها حمله میکند . و بدین ترتیبیک نیروی دورزن به حساب میرود . در ضمن این نیرو قابلیت حمله به نیروهای زمینی و هوایی را دارد .
این نیرو دو ضعف دارد .یکی اینکه سرعت ضربه زنب کمی دارد و فاصله ی بین ضرباتش زیاد است و دوم اینکه Hitpoint بسیار کمی دارد و Armor هم که ندارد . به همین سبب به راحتی توسط نیروهای دشمن از بین میرود و بهتر است که همیشه از دسترس نیروهای دشمن دور باشد .
Demo lisher
Hitponint :425
Damage :82-102
Armor :2
این منجنیق توانایی پرتاب سنگ را از راه دور به سمت نیروها وساختمان های دشمن را دارد . این نیرو تقریبا" بیشترین برد پرتاب را بین دیگر نیروها دارد . این سنگ ها قدرت تخریب بسیار بالایی خصوصا" در بین ساختمان های دشمن دارند . این نیرو یک نیروی مکانیکی به حساب می آید و می تواند منجنیق های صدمه دیده را توسط peon یا همان کارگر ها تعمیر کند و به حات اول برگرداند. سرعت ضربه زنی این منجنیق خیلی کم است و شاید یکی یا دو تا از آنها برای حمله به پایگاه دشمن زیاد مفید نباشند .
الان research ساختمان Barracks مونده ...
خوب بقیهشو بعدا" می نویسم . (خسته شدم )