راهنمای خرید پاور و معرفی پاورهای روز

amirtycoon2000

کاربر سایت
پاور یکی از قطعات مهم در PC می باشد ، بطور کلی پایداری سیستم را پاور تضمین میکند و می تواند در برابر نوسانات برق از قطعات داخلی Case محافظت کند.

پاور های جدید از چند فاکتور مهم برای معرفی خود استفاده می کنند که من به ترتیب برای شما نام می برم:
PFC (power factor correction) : این استاندارد وضع چراغ بین ولتاژ AC و جریان را تاظیم می کند. PFC انرژی را مدیریت کرده ومانع از مصرف بیشتر برق می شود. این استاندارد در اروپا الزامی است و در عین حال باعث افزایش عمر قطعات می شود.
EPS : همان طور که می دانید تمام پردازنده های دو هسته نیاز به برق بیشتری دارند و برای تامین انرژی این استاندارد توسط شرکت INTEL معرفی شد.
EPS همان کابل 10 پین خودمان هست که 4 پین اضافه هم دارد.(تامین برق)
اما از زمان معرفی این استاندارد تا بحال 3 نگارش از آن معرفی شده و جدید ترین آن 2.2 می باشد.
Efficiency : بطور خلاصه یعنی بازده که همه شما با آن اشنا هستید. یعنی اگر عدد روی این پاور را ببینید مثل 500W باید آن ضرب در بازده کنید تا خروجی واقعی پاور مشخص شود.
دوستان به این فاکتور توجه نمایند چون عامل اصلی در ناپایداری سیستم خرید پاور هست که مجموع خروجی آن از مصرف PC کمتر باشد یعنی برق کم میارید.
ATX 2.2 : مثل EPS این استاندارد توسط INTEL معرفی شده تا بتواند جریانی برق بالاتری برای کارت گرافیک و سایر قطعات تامین نماید.

خرید:

اول : چی قطعاتی می خواهید بخرید.
دوم : مصرف برق مورد نیاز سیستم را محاسبه نمایید.
2-1 - هر قطعه مقدار مشخصی برق مصرف می کند حتی هارد!! (من بزودی مصرف برق تمام قطعات رو پست می کنم.)
2-2-دسته بالا بگیرید چه بخواهید و چه نخواهید چون یک پاور به مرور افت بازده دارد و در عین حال روزی تصمیم می گیرید که یک هارد یا DVDROM جدید بگیرید یا حتی اورکلاک نمایید.
پس همیشه دسته بالا بگیرید.
برای مثال: پردازنده E6600 @2.4GHz مصرفش 65W هست ولی در حالت 3.6GHz مصرفش می شود 119W !!!!!!
یا Q6600@2.4GHz مصرفش 95W هست ولی در حالت 3.5GHz می شود 190W !!!!
بله یعنی حتما به فکر آینده هم باشید.
سوم : همیشه مقایسه نمایید حتی اگر 40 تومان پول دارید بهترین انتخاب را کنید.
چهارم : به پاور بها دهید.(شما 700 تومان پول سیستم می دهید ولی برای پاور 40 تومان هزینه می کنید!!! اگر پاور مناسب را انتخاب نکنید تمام سیستم گران قیمت شما آسیب می بیند.)
پنجم : برند ها موجود را بشناسید

تایوان : Termaltake- ACBEL
چین : -coolermaster-Green- icute
***OCZ این برند به علت نوسانات زیاد برق در ایران عمر کمی دارد و خرید آن منطقی نیست.

در پایان باید بگم که اگر در سیستم خود دارای مشکلاتی مثل فریز شده تصویر در بازی- Blue Screen- ریست شدن خود کار سیستم و .... دارید احتمالا پاور شما توان لازم را برای سیستم تامین نمی کند.

در صورت استقبال دوستان این مبحث را ادامه می دهم و سعی خواهم کرد که تست ها محصولات مختلف را در این تاپیک قرار دهم.
-----------------------------------------------------
ببخشید که این هفته نتونستم به تمام سوالات دوستان پاسخ دهم.

كمك

سلام
من به يك مشكلي برخوردم كه از شما ميخوام هر كسي كه ميتونه به من كمك كنه چون واقعا اين مشكل اعصابم رو خورد كرده.
من چند هفته پيش يك سيستم با مشخصات زير بستم:

CPU: Core 2 Due E4500
Main: Gigabyte GA-P31-DS3L
RAM: 2*1GB FSB 800 Gail
Graphic Card: XFX 8800GT 512MB Extreme Edition
Power: 480W Green GP-480A

بعد از نصب ويندوز و درايور كارت گرافيك به محض اينكه سيستم وارد ويندوز ميشه پيغام زيرظاهر ميشه.:((

"The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power."
"To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."

من كليه ي وسايل جانبي سيستم از جمله درايوها،فن ها،مودم و حتي اسپيكر ها را از سيستم جدا كردم و
سيم 6پين مخصوص كارت گرافيك رو به اون وصل كردم و با درايوري كه روي خود كارت بود و همچنين با آخرين ورژن درايور كه
از سايت nVidia دانلود كردم هم تست كردم حتي باياس سيستم رو هم آپديت كردم بازهم نتيجه اي نداشت.:confused:

من كارت رو در بازيهاي Crysis و Gears Of War تست كردم نتيجه اينكه Crysis رو حداكثر ميتونه روي Low اجرا كنه و Gears رو هم نميتونه
با حداكثر كيفيت اجرا كنه.!!:eek:
من امكان اينكه با يه پاور ديگه كارت رو تست كنم برام وجود نداره چون اين پاور رو تازه خريدم و پاور بهتري هم در دسترسم نيست.ضمنا من اين پاور رو
با توجه به چيزايي كه خونده بودم گرفتم من خونده بودم كه اين كارت حداكثر به 180 Watt توان احتياج داره و پاور من روي ريلهاي 12 ولتي 32 آمپر
جريان ميده يعني خيلي بيشتر از نياز كارت.

خواهش ميكنم به من كمك كنيد.پيشاپيش از دوستاني كه منو راهنمايي ميكنند ممنونم.

با سلام

من سيستمي با مشخصات زير دارم در رابطه با قدرت پاورم ميخواستم بدونمم كه آيا جوابگوي ولتاژ كاري اين سيستم در بحراني ترين شرايط ميباشد.

MB:Gigabyte 965P-S3

VGA:Geforce 8600 GTS 256M 128Bit

RAM:PATRIOT 1G PC2-6400 800MHz CL5

CPU:Intel Pentium 4 3200 MHz LGA 775

POWER: Mega Power P4 400W

GAME:Assassin s CREED

درضمن من در حين انجام بازي كه در بالا نام آن را ذكر كردم با مشكل افت فريم در محيط هاي شلوغ مواجه مي شوم به نظر شما آيا اين مشكل ميتواند يك دليلش عدم دريافت ولتاژ كافي توسط سيستم باشد اگر نه با اضافه كردن يك رم 1گيگ ديگر مشكل حل مي شود يا اينكه علاوه بر اين كار بايد سي پي يو و پاور را هم تعويض كنم اگر اينطور هست چه ماركي از پاور و چه مدلي از سي پي را بايد تهيه كنم​

این سیستم رو جمع کردم و با هاش مشکل دارم

min:asus maximus formula x38

ram:2gig cors air bass 800 xms
vga:gainward 1024 8800 gt pci 2
cpu:intel q6600
power:green 780 wat
hard:samsung 250 sata sp

مشکل من اینه که بعضی اوقات سیستم فریز می کنه (هنگ میکنه) یا موقع لود ویندوز بعد لود کامل ویندوز بالا نمیاد و صفحه مانیتور خاموش می شه.

به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟

البته بایوس رو اپدیت کردم. قبل از اپدیت هم این مشکل رو داشت.

داریور ها رو اپدیت کنم یا اینکه برق سیستم یا همون پاور ضعیفه؟

در ضمن
هم توی ویستا(32_64 )اینجوری می شه.هم توی ایکس پی(32_64)

همه چی رو چک کردم.تمامی کابل های برق و ...................

احتمال داره پاور کم بیاره یا ضعیف باشه؟با سپاس

درضمن من در حين انجام بازي كه در بالا نام آن را ذكر كردم با مشكل افت فريم در محيط هاي شلوغ مواجه مي شوم به نظر شما آيا اين مشكل ميتواند يك دليلش عدم دريافت ولتاژ كافي توسط سيستم باشد اگر نه با اضافه كردن يك رم 1گيگ ديگر مشكل حل مي شود يا اينكه علاوه بر اين كار بايد سي پي يو و پاور را هم تعويض كنم اگر اينطور هست چه ماركي از پاور و چه مدلي از سي پي را بايد تهيه كنم
دوست عزیز پاورت ضعیفه به احتمال زیاد باید عوضش کنی. راستی پاورت کابل 6 پین داره ؟ (منظورم از خود پاور هست).

دوست عزیز پاورت ضعیفه به احتمال زیاد باید عوضش کنی. راستی پاورت کابل 6 پین داره ؟ (منظورم از خود پاور هست).

آره 6 پين داره چون 4تا پين رو مادربورد كم داره

درضمن چه پاوري بخرم خوبه و اگر يك رم 1 گيگ ديگه اضافه كنم با اين پاوري كه در حال حاضر دارم مشكلي پيش نمياد

این سیستم رو جمع کردم و با هاش مشکل دارم

min:asus maximus formula x38

ram:2gig cors air bass 800 xms
vga:gainward 1024 8800 gt pci 2
cpu:intel q6600
power:green 780 wat
hard:samsung 250 sata sp

مشکل من اینه که بعضی اوقات سیستم فریز می کنه (هنگ میکنه) یا موقع لود ویندوز بعد لود کامل ویندوز بالا نمیاد و صفحه مانیتور خاموش می شه.

به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟

البته بایوس رو اپدیت کردم. قبل از اپدیت هم این مشکل رو داشت.

داریور ها رو اپدیت کنم یا اینکه برق سیستم یا همون پاور ضعیفه؟

در ضمن
هم توی ویستا(32_64 )اینجوری می شه.هم توی ایکس پی(32_64)

همه چی رو چک کردم.تمامی کابل های برق و ...................

احتمال داره پاور کم بیاره یا ضعیف باشه؟با سپاس

درست شد با تشکر :-":love:

سلام.
سوالم رو اينجا مينويسم چون اين تاپيك ادامه پيدا كنه...واقعا حيفه...
من يه سيستم نفتي دارم به اين مشخصات كه احساس ميكنم پاورم كم مياره.
ميخوام سريعا يه پاور بگيرم كه اين سيستمم رو جواب بده.
سي پي يوي سيستمم Sempron 2.8 با دو تا رم 512 كه دو تا هارد (يكيش ساتا) بعلاوه يه سيدي رام و يه ديويدي رايتر رو جواب بده.چون پاور روي سيستم از اين پاور 3 تا هزار تومني هاست !!
گرافيكم هم قديميه...5500...

ممنون.

سلام.
سوالم رو اينجا مينويسم چون اين تاپيك ادامه پيدا كنه...واقعا حيفه...
من يه سيستم نفتي دارم به اين مشخصات كه احساس ميكنم پاورم كم مياره.
ميخوام سريعا يه پاور بگيرم كه اين سيستمم رو جواب بده.
سي پي يوي سيستمم Sempron 2.8 با دو تا رم 512 كه دو تا هارد (يكيش ساتا) بعلاوه يه سيدي رام و يه ديويدي رايتر رو جواب بده.چون پاور روي سيستم از اين پاور 3 تا هزار تومني هاست !!
گرافيكم هم قديميه...5500...

ممنون.
شما می تونی ACBEL 380W بگیری که برای سیستم شما کافی هست.
این تاپیک رو خیلی وقت پیش زدم ولی هیچ کس بهایی بهش نداد.
برای همین الان وضعش ایطوری شده.

من برای کیس 800 850 wتوان میخوام ببینم میشه یک power600بگیرم و برای تامین ما بقی توان از یک پاور 300قدیمی استفاده کنم البته گرافیکم فعلا 3870x2 هست و یک گرافیکه دیگه هم اضافه کنم cpuهمq6600
یعنی v w I که یک کابل 4 پین پاور قدیمی داره با همین کابل توی پاور جدید 600 یکی هست؟

سلام
بچه ها من می خوام پاورم رو عوض کنم و یه پاور بگیرم که برای کارت های گرافیک 8800 و سری 9 مشکل نداشته . بهترین و ارزونترین کارتی که میتونم تهیه کنم چیه؟ (تا حد امکان گرین باشه)
یا علی مدد

آخه به نوع کارت هم بستگی داره ولی شما یه 550 بگیری کافیه و بیشتر کارت ها رو هم جواب میده مثل green gp580b
راستی الان سیستمت چیه ؟
من تازه پاورم سوخته.
تویه 400 - 500 وات چی معرفی میکنید؟
میتونی green gp530ab یا gp480a رو در نظر بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or