hps عضو جدید Sep 7, 2009 #1 سلام بر تمامی دوستان .. میخواستم درخواست کنم اگه کسی طرز کار با xflasher رو میدونه بگه و اموزشش رو بزاره !!!
سلام بر تمامی دوستان .. میخواستم درخواست کنم اگه کسی طرز کار با xflasher رو میدونه بگه و اموزشش رو بزاره !!!
emad_tava کاربر سایت Sep 18, 2009 #3 نوشته شده توسط hps: up .................... بیشتر... برو سايت ixtreme يا jungle flasher راهنمايياش هست
نوشته شده توسط hps: up .................... بیشتر... برو سايت ixtreme يا jungle flasher راهنمايياش هست
hps عضو جدید Sep 19, 2009 #4 نوشته شده توسط et: برو سايت ixtreme يا jungle flasher راهنمايياش هست بیشتر... سلام . ممنون ولی من راهنمای EN رو دارم گفتم اگه کسی ترجمه شدش رو داره بذاره .. بدبختانه این jungle flasher رو هم فقط واسه پرمیوم گذاشتن
نوشته شده توسط et: برو سايت ixtreme يا jungle flasher راهنمايياش هست بیشتر... سلام . ممنون ولی من راهنمای EN رو دارم گفتم اگه کسی ترجمه شدش رو داره بذاره .. بدبختانه این jungle flasher رو هم فقط واسه پرمیوم گذاشتن
hps عضو جدید Sep 24, 2009 #5 نوشته شده توسط hps: سلام بر تمامی دوستان .. میخواستم درخواست کنم اگه کسی طرز کار با xflasher رو میدونه بگه و اموزشش رو بزاره !!! بیشتر... اینم دانلود x فلشر : download کسی فارسیشو نداره ؟!!!
نوشته شده توسط hps: سلام بر تمامی دوستان .. میخواستم درخواست کنم اگه کسی طرز کار با xflasher رو میدونه بگه و اموزشش رو بزاره !!! بیشتر... اینم دانلود x فلشر : download کسی فارسیشو نداره ؟!!!
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Sep 24, 2009 #6 شما اون PDF داخلش رو دیده اید، اون به زبان German هستش...!!!! درست که آموزش JF سایت فقط برای اعضای پریمیوم هستش ولی آموزش EN هم توی سایت برنامه هستش http://www.jungleflasher.net/downloads.html برنامه های دیگری هم هستند iPrep v10.7 برنامه خوبی تحت داس هستش و همچنین برنامه DosFlash v1.8 که هم تحت داس داره و هم تحت ویندوز. اسم برنامه ها رو که سرچ کنید چندین آموزش و کلیپ میتونید پیدا کنید خیلی بیشتر از XF که پی اون هستید.
شما اون PDF داخلش رو دیده اید، اون به زبان German هستش...!!!! درست که آموزش JF سایت فقط برای اعضای پریمیوم هستش ولی آموزش EN هم توی سایت برنامه هستش http://www.jungleflasher.net/downloads.html برنامه های دیگری هم هستند iPrep v10.7 برنامه خوبی تحت داس هستش و همچنین برنامه DosFlash v1.8 که هم تحت داس داره و هم تحت ویندوز. اسم برنامه ها رو که سرچ کنید چندین آموزش و کلیپ میتونید پیدا کنید خیلی بیشتر از XF که پی اون هستید.