راهنمایی کنید در مورد چارت های دانلود شده بازی

• Thread starter Thread starter amir9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

amir9

کاربر سایت
سلام من یه مشکل داشتم که فک میکنم باید اینجا بگمش من بازی gta5 رو دانلود کردم 2 پارت بوود من 2 پارتش رو دانلود کردم ولی بلد نیستم که پارت ها رو به هم مرتبط کنم :d

لطه بگین چجوری مرتبط کنم چونکه بلد نیستم :-$
ممنون میشم اگه بگین

دوست عزیز شما این نرم افزارو دانلود کن( HJSplit)بعد برو توش رو join کلیک کن مثلا بازی 2 پارته پارت اول(فرمتش 1 هست پارت دوم هم فرمتش 2 هست و...)پارت اولو بزار تو نرم افزار (حتما همه پارتا یک جا باشه نه پخش و پلا) نرم افزار بقیه پارتارو پیدا میکنه رو گزینه فک کنم استارت بود کلیک کنی میچسبونه به هم بهت میده:d

دوست عزیز شما این نرم افزارو دانلود کن( HJSplit)بعد برو توش رو join کلیک کن مثلا بازی 2 پارته پارت اول(فرمتش 1 هست پارت دوم هم فرمتش 2 هست و...)پارت اولو بزار تو نرم افزار (حتما همه پارتا یک جا باشه نه پخش و پلا) نرم افزار بقیه پارتارو پیدا میکنه رو گزینه فک کنم استارت بود کلیک کنی میچسبونه به هم بهت میده:d
منظورت یک چیه ؟؟ یعنی تو تا پارت رو توو یک پوشه بزارم ؟؟ ؟
به حر حال ممنون

حتما لازم نیست تو پوشه بزارین..منظورم این بود که مثلا دو تا پارتو بزارین رو دسکتاپ بعد تو قسمت جوین نرم افزار اون پارتی که فرمتش 1 هست رو وارد کنیم بعد هم استارت:dنرم افزار پارتای بعدی رو پیدا میکنه خورش

حتما لازم نیست تو پوشه بزارین..منظورم این بود که مثلا دو تا پارتو بزارین رو دسکتاپ بعد تو قسمت جوین نرم افزار اون پارتی که فرمتش 1 هست رو وارد کنیم بعد هم استارت:dنرم افزار پارتای بعدی رو پیدا میکنه خورش

ممنون از راهنماییت :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or