راهنمایی و مشاوره در خرید DVD Player و سینمای خانگی

Harry Potter

کاربر سایت
سلام! :biggrin1:

جای این تاپیک توی بازیسنتر واقعا خالی بود،نمیدونم کسی اینجا هست که بتونه خوب راهنمایی کنه؟
اینجا هر کسی میخواد DVD Player و یا سینمای خانگی بخره و به کمک احتیاج داره بیاد اینجا و سوالاتش رو مطرح کنه.

خب من خودم به کمک احتیاج دارم میخوام یه DVD Player خوب بخرم،توی حدود قیمت 100 تا 150 تومن. میخوام که این امکانات رو هم داشته باشه:

1.بیشتر فرمت ها رو بخونه،مخصوصا Divx و حتما زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه.
2.قابلیت پخش HD با کیفیت 1080i داشته باشه.
3.خروجی معمولی و HD
4.قابلیت اتصال فلش مموری (کلا USB،مثلا برای دوربین)
5.قابلیت ضبط از تلویزیون رو داشته باشه (من هم مدلی رو دیدم که هارد داره و هم مدلی که روی DVD رایت میکنه،حالا شما با توجه به قیمت و کیفیت یه چیزی پیشنهاد بدین)
6.لنز قوی داشته باشه و کیفیتش واقعا خوب باشه.
7. Upscaling 1080i هم داشته باشه.(یکم در مورد این توضیح میدین؟)
8.توی ایران پیدا بشه!! :biggrin1:

و یه نکته ای هم بگم که من فعلا تلویزیون HD ندارم،ولی احتمالا تا چند ماه آینده میخرم،با توجه به این که شنیدم اسپیکر پنل های تلویزیون معمولا قوی و خوب نیستن،بعدا میتونم باند بخرم و به تلویزیون و یا این DVD player وصل کنم؟

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

دوست عزيز با 100 - 150 تومان که هيچی شما بگو با 700 - 800 تومان:ند همچين پليری يافت نميشه

پيشنهاد من به شما با توجه به نياز هاتون يه WD HD Media Player هستش که حدود قيمتش همونه که گفتيد فقط اشکالش اينه که درايو نداره فيلم ضبط نميکنه :دی بقيه رو انجام ميده البته فعلاً زيرنويس فارسی رو هم فقط به صورت IDX اجرا ميکنه ولی در آينده SRT هم بهش اضافه خواهد شد

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

دوست عزيز با 100 - 150 تومان که هيچی شما بگو با 700 - 800 تومان:ند همچين پليری يافت نميشه

پيشنهاد من به شما با توجه به نياز هاتون يه WD HD Media Player هستش که حدود قيمتش همونه که گفتيد فقط اشکالش اينه که درايو نداره فيلم ضبط نميکنه :دی بقيه رو انجام ميده البته فعلاً زيرنويس فارسی رو هم فقط به صورت IDX اجرا ميکنه ولی در آينده SRT هم بهش اضافه خواهد شد

ااااا... خوب نه اینجوری که نمیشه!!! :biggrin1:
حالا مثلا اگه usb نخوره اشکال نداره،ولی فکر نکنم که بقیه امکاناتی که نوشتم،خیلی عجیب باشن برای یه dvd player .... :biggrin1:

دوست عزیز من چند تا مدل Samsung دیدم که USB هم میخورد و خروجی HD هم داشت و Divx هم پخش
میکرد اگه منظورت از پخش HD فرمت های MKV یا TS و کد x264 هست فکر نکنم هیچ DVD Player ی باشه
این فرمت ها رو پخش کنه باید بری تو کار Blue-ray . این چند مدلی که من دیدم قیمتش هم حدود 180 بود
در ضمن Windows Media Video هم پخش میکردن

من می خوام یهLSD یا پلاسما تا حدود 700 تومان بگیرم می شه کمکم کنید

دوست عزیز،این تاپیک برای خرید DVD Player و سینمای خانگی هست،نه LCD یا پلاسما ;)

دوست عزیز من چند تا مدل Samsung دیدم که USB هم میخورد و خروجی HD هم داشت و Divx هم پخش
میکرد اگه منظورت از پخش HD فرمت های MKV یا TS و کد x264 هست فکر نکنم هیچ DVD Player ی باشه
این فرمت ها رو پخش کنه باید بری تو کار Blue-ray . این چند مدلی که من دیدم قیمتش هم حدود 180 بود
در ضمن Windows Media Video هم پخش میکردن

منظورم از کیفیت HD ،فرمت های MKV نیست،منظورم همین قابلیت اتصال به تلویزون HD و کیفیت HD رو داشته باشه. سامسونگ رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی من شنیدم که Pioner هم مارک خوبیه. میشه مدل این سامسونگ ها رو بگین؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or