من نمیدونم چرا یه چیزی را میگن زود مد میشه؟!!
بابا چقدر اخه حرف از مشکل گرمایی میکنید ولی من نمیدونم چرا این مشکل را من ندارم کسانی که این مشکل را دارن صددرصد 4 الی 6 ساعت مدام دارن بازی میکنن . قبل از ایراد گیری از مشکل گرمایی کنسول یکم هم فکر سلامتی جسم خودتون باشید اگه خبرهای علمی یا مجله ها را بخونید میدونید که این همه مدام بازی کردن چه خطراتی داره و تا خودکشی شما را جلو میبره !!
و کمی هم مواظب چشماتون هم باشید که فردا عینک زیر استکانی نزنید .
بازی کردن یعنی حداکثر 1 الی 1/5 ساعت اونم نه در حالت مدام بعد از هر 15 دقیقه باید به خودتون استراحت بدید و کمی دستها و انگشتاتون را مالش بدید تا در این بازه زمانی چشمتون هم بتونه استراحت کنه .
کسانی که 1 یا 2 ساعت با کنسولشون بازی کنن امکان نداره مشکل گرمایی داشته باشن مگه اینکه واقعا معیوب باشه البته کنسولهای سری اول واقعا خیلی مشکل داشتند ولی الان خیلی بهتر شده .
در مورد صدای زیاد درایور هم باید بگم زیاد دارین توجه میکنین چرا که این صدا داخل صدای خود بازی کاملا محو میشه و اصلا شنیده نمیشه .البته اینم قبول دارم که هرچه بی صداتر بهتر.
ولی برای من جالبه چرا خیلی ها اصلا از pc ها مشکل نمیگیره چرا که صدای pc خیلی بدتر از xbox360 هست . از pc همه جوره صدا میاد از صدای فن گرفته تا صدای درایور و هارد !! ولی چرا مشکل نمیگیرن چون مد نیست !!
مثلا تا دیروز اصلا هیچکس نمیدونست که صدای درایور xbox360 گوش خراشه و یکی اومد تو سایت نوشت همه یه دفعه گفتن اوه ه ه ه راست میگه چقدر صدا داره !!!
انصافا برادرانه راست نمیگم ؟
هی دنیا اصلا به قول خیلی از سایتها ایراد گیری از مایکروسافت مد شده.
لطفا این پست را پاک نکنید چرا که کمی علمی هم حرف زدم :biggrin1: و اولین پستم در این مورده و جواب بقیه را دادم .