راهنمایی قدم به قدم Dead Island

bijan_455

کاربر سایت
این هم راهنمایی بازی Dead Island البته به زبان انگلیسی که زحمت ترجمه به عهده خود دوستان می افتد .

انشاالله که به دوستان یک کمکی کرده باشم

1133708640.jpg

http://guidesftp.gamepressure.com/a126/Dead.Island.GAME.GUIDE.(gamepressure.com).zip

اه اه...ی بازی است مضخرف...که تمومی نداشت...خیلی طولانی بود...به هیچ کس اصلا توصیه نمیکنم این بازی آشغالو بازی کنه!!!و اینکه بازی نیاز به راهنمایی نداره...آسونه

دوستان واقعا شرمنده که یه تاپیک قدیمی و عتیقه رو از زیر خاک کشیدم بیرون .ولی خوب به یه مشکلی برخوردم و بازی رو تازه شروع کردم .این مشکلو سوالم رو روی هر سه پلتفرم پرسیدم .
سوال من اینه که یه جایی هست که یه مردی به نام فک کنم سیمون یا همچین چیزی به ماموریت میده که بریم دوتا پمپ گاز رو چک کنیم و آبمیوه برداریم خوب تا اینجا که مشکلی نیست من آبمیوه ها رو بر میدارم و به هردو پمپ هم سر می زنم و هر تو پمپ ها هر جا آیکن دست قرمز هست بر می دارم و میذارم تو ماشین و برای این مرده می برم .خوب این آبمیوه ها رو دقیقا چه کار کنم ؟کجا باید ببرم ؟واقعا کلافه ام کرده .بدبختی جزو ماموریت های اصلیه و غیر از آن دیگه هیچ مامریتی به من نمیده مث اینکه ادامه بازی به اتمام این مرحله بستگی داره
از دوستان و اساتیدی که بازی رو تموم کردن تقاضای کمک و راهنمایی دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or