سلام به همه دوستان قدیمی حالتون چطوره ؟ خیلی وقت بود به. این سایت. سر نزده بودم. سه سال پیش یه. مشاوره عالی ازتون گرفتم برای خرید کامپیوتر و تا الان پشیمون نیستم و سیستمم داره به سلامت کار میکنه. واقعا ممنونم.
الان هم یه کمک و پیشنهاد میخوام برای خرید یک عدد پاور که قطعاتش رو دیروز خریدم و نمیدونم چه پاوری براش مناسبه. من تو سایتی که خارجی هست و قطعات رو بهش معرفی میکنن و سایت هم پاور پیشنهادی رو. میده اجرا کردم و به من 650 وات پیشنهاد داد. اما مغازه ای که
ازش خرید کردم گفت با پاور 400 وات هم میتونی کار کنی و هیچیش نمیشه!
حالا میخوام نظر شمارو بدونم که چی بگیرم.
قطعات اینا هستن:
MB Asus p8h61/usb3
Cpu core i3 2100 3.1ghz
Vga nvidia gforce gt220. 1gig
+hdd500 & ram2*2gig ddr3 & dvdrw & mouse keyboard & speaker 30watt & lcd & 2fans & یعنی دو عدد فن & لوازمیکه به یو اس بی بی وصل میشن مثل موبایل مموری
الان هم یه کمک و پیشنهاد میخوام برای خرید یک عدد پاور که قطعاتش رو دیروز خریدم و نمیدونم چه پاوری براش مناسبه. من تو سایتی که خارجی هست و قطعات رو بهش معرفی میکنن و سایت هم پاور پیشنهادی رو. میده اجرا کردم و به من 650 وات پیشنهاد داد. اما مغازه ای که
ازش خرید کردم گفت با پاور 400 وات هم میتونی کار کنی و هیچیش نمیشه!
حالا میخوام نظر شمارو بدونم که چی بگیرم.
قطعات اینا هستن:
MB Asus p8h61/usb3
Cpu core i3 2100 3.1ghz
Vga nvidia gforce gt220. 1gig
+hdd500 & ram2*2gig ddr3 & dvdrw & mouse keyboard & speaker 30watt & lcd & 2fans & یعنی دو عدد فن & لوازمیکه به یو اس بی بی وصل میشن مثل موبایل مموری