راهنمایی در مورد 7800gs

hamedzipzap100

کاربر سایت
دوستان سلام

من الان سه روزه کل تهران را زیر پا گذاشتم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد 7800gs پیدانکردم
باور کنید از فاره و آوژنگ و آلبالو و شاب و.... همه رو پرسیدم . اصلا" کسی نمیدونه یه همچین چیزی پیدا میشه یا نه.!! .طرف(فروشنده) انگار داری براش از گوجه بادمجون حرف میزنی . من نمیخوام زیاد تو خرج بیفتم آخه مادر بورد من AGP است و نمیخوام عوضش کنم . و تنها AGP قوی هم، بر اساس تحقیق ، بدست آوردم، همین نوعه. آیا کسی میدونه که اصلا" تو ایران وارد شده یا نه؟ اگر کسی آمار داره ! یه خبر ویا یه آدرسی به ما بده ببینیم اصلا" این7800gs بردش چیه؟ گارانتیش چیه؟ کجا میشه پیداش کرد؟ و قیمتش چنده؟ اصلا" میصرفه بخریم یانه؟ هرچند مدل های جدید 8800هم وارد بازار جهانی شده ولی برای ما بد بخت بیچاره ها ،هفت هشت سال دیگه بچه خور میشه......

والله من که دیگه از پا افتادم از بس از این پاساژ تو اون پاساژ راه رفتم. تو رو خدا تو رو خدا یه کمکی کنید.

سلام خوبی.من ممکنه جوابم زیاد برات جالب نباشه.فکر نمی کنی برای یک سیستم Agp داری زیادی خرج می کنی؟من هم مشکله تو رو داشتم.به بالاتر ار 6600 فکر نکردم.چون بعد از مدتی با مشکله ضعف Cpu و هزار کوفت و زهر مار دیگه دچار می شی.
زیاد خرج رو دسته خودت نزار و فوقش یک 6800 بگیر.
قربانت برم.

بابا خودم چند روز پیش تو روزنامه ارتباط دیدمش کلی هم ازش تعریف کرده بود ..
پهنای باندش 43 هست و .... .

هیچ راهی نداره؟!؟!؟!؟!

خوب...حدود 270 تومن 3-4 ماه پیش من یکی خریدم.از گلسان که Inno3D رو وارد کرده بود...

Palit هم تو بازار دیدن دوستان....

دیگه کلا خرید AGP کار درستی نیست..ما به التفاوت رو بزار رو پولت بردتو PCIe کن خیلی اقاتری...

الان 7600GT که از 7800GS چیزی کم نداره دارن میدن 170...چه کاریه بری دنبال اثار باستانی؟:biggrin1:

خوب...حدود 270 تومن 3-4 ماه پیش من یکی خریدم.از گلسان که Inno3D رو وارد کرده بود...

Palit هم تو بازار دیدن دوستان....

دیگه کلا خرید AGP کار درستی نیست..ما به التفاوت رو بزار رو پولت بردتو PCIe کن خیلی اقاتری...

الان 7600GT که از 7800GS چیزی کم نداره دارن میدن 170...چه کاریه بری دنبال اثار باستانی؟:biggrin1:

آی قربون آدم چیز فهم ....
دیگه کلا خرید AGP کار درستی نیست.اما من اگه بخوام پولم رو به صورت بهیمه مصرف کنم باید دو برابر هزینه کنم .و علاوه بر اینکه باید مادر بوردم رو عوض کنم .cpu رو هم باید رد کنم چونکه بارتون 2500دارای سوکت A هست . و سوکت A هم که دیگه براش مادربورد pci-ex پیدا نمیشه .
شما الان درنظر بگیر: من یه اخلاق گندی که دارم (خیلی ببخشید) اینه که میخوام با شکم ناشتا گ.و.ز. چهار~ پنج تا بدم.
اگه بخوام اون دوتا رو هم عوض کنم باید کمه کم 200 تومن هم برای اون دو تا خرج کنم . 200 تومن هم اینجا(کارت گرافیک) میشه 400 تومن .
حالا به نظر شما رفتن به طرف آثار باستانی مقرون به صرفه تر نیست.درسته که صاحب اول آخرش خودم میشم . ولی مگه آدم چند سال یه دفعه میتونه کارت گرون قیمت بخره .همین الانم اگه یه کارت اینجوری گیرم بیاد ،(شما خودتون استادید) تا دو سال دیگه میشه باهاش راه اومد . مثلا من دوسال پیش قبل از اینکه برم خدمت یه9600xt Rodeon خریدم .ولی خداییش آخرین زورهاش رو هم داره تو Ghost Recon میزنه .
تا دو سال دیگه هم بازار هزار تا ملق میزنه .اونوقت میشه سیستم رو کلا" یه تکونی داد . تا اونموقع 8800همدیگه به نازلترین قیمت رسیده .
راستی دوست خوبم تو خودت ازش راضی هستی ؟والان قیمتش تو ایران چه قدره؟! اگه امکان داره یه شماره تلفن از اون جایی که خریدی به من بده تا یه سوال کنم ببینم هنوزم داره یا نه ؟!! رفیق اگه گارانتیش و امتیازاتش تو 3DMark 2006 رو هم بهم بگی که دیگه سر تا پا ما رو لیره بستی .

فدای تو حامد.....

آی قربون آدم چیز فهم ....
دیگه کلا خرید AGP کار درستی نیست.اما من اگه بخوام پولم رو به صورت بهیمه مصرف کنم باید دو برابر هزینه کنم .و علاوه بر اینکه باید مادر بوردم رو عوض کنم .cpu رو هم باید رد کنم چونکه بارتون 2500دارای سوکت A هست . و سوکت A هم که دیگه براش مادربورد pci-ex پیدا نمیشه .
شما الان درنظر بگیر: من یه اخلاق گندی که دارم (خیلی ببخشید) اینه که میخوام با شکم ناشتا گ.و.ز. چهار~ پنج تا بدم.
اگه بخوام اون دوتا رو هم عوض کنم باید کمه کم 200 تومن هم برای اون دو تا خرج کنم . 200 تومن هم اینجا(کارت گرافیک) میشه 400 تومن .
حالا به نظر شما رفتن به طرف آثار باستانی مقرون به صرفه تر نیست.درسته که صاحب اول آخرش خودم میشم . ولی مگه آدم چند سال یه دفعه میتونه کارت گرون قیمت بخره .همین الانم اگه یه کارت اینجوری گیرم بیاد ،(شما خودتون استادید) تا دو سال دیگه میشه باهاش راه اومد . مثلا من دوسال پیش قبل از اینکه برم خدمت یه9600xt Rodeon خریدم .ولی خداییش آخرین زورهاش رو هم داره تو Ghost Recon میزنه .
تا دو سال دیگه هم بازار هزار تا ملق میزنه .اونوقت میشه سیستم رو کلا" یه تکونی داد . تا اونموقع 8800همدیگه به نازلترین قیمت رسیده .
راستی دوست خوبم تو خودت ازش راضی هستی ؟والان قیمتش تو ایران چه قدره؟! اگه امکان داره یه شماره تلفن از اون جایی که خریدی به من بده تا یه سوال کنم ببینم هنوزم داره یا نه ؟!! رفیق اگه گارانتیش و امتیازاتش تو 3DMark 2006 رو هم بهم بگی که دیگه سر تا پا ما رو لیره بستی .

فدای تو حامد.....

عمو حامد...یه بحثی هست..اتفاقا شما الان فروشی ضضری نکردی..بالاخره 6 ماه میخوای حال با سیستم؟؟؟ 270-280 اگه پیدا کنی 7800 بخری؟؟

خوب..مادربرد و پردازندتو گییرم 50-55 بخرن..ما 2 تارم 510 میخری DDR2 B667 حدود 110..

یه اتلون 3000 میخری حدود 70...و یه بردم مثه Asrock AM2NF6-VSTA میخری حدود 60 تومن...یه کارت 7600GT هم حدود 170...

خوب 400 تومن خرج کردی حدود 100 تومن هم قطعات خودتو فروختی..( بالاخره گرافیک و رمتم باید بفرشوی دیگه)

میشه 300..همین وضعی رو داری که الان 7800 بخری...

من نظرم اینه..:biggrin1:;)

cg

salam
man to 2 hafte gozashte kheili donbal ccart agp bodam
inham adres tamame cartaye agp
------------------------------------
pixelview-6800gt-256=reza=260000
leadtek-6800le-128=reza=195000
xfx-6800le-128=iranian0=call
point of view-6600-256ddr2=iranian0=120000
sparkle-6800gt-256=iranian2=220000
pixelview-7600gs-256=iranian3=155000
-------------------------------------
faghat 2taye akhari arzesh kharidan daran
bye

عمو حامد...یه بحثی هست..اتفاقا شما الان فروشی ضضری نکردی..بالاخره 6 ماه میخوای حال با سیستم؟؟؟ 270-280 اگه پیدا کنی 7800 بخری؟؟

خوب..مادربرد و پردازندتو گییرم 50-55 بخرن..ما 2 تارم 510 میخری DDR2 B667 حدود 110..

یه اتلون 3000 میخری حدود 70...و یه بردم مثه Asrock AM2NF6-VSTA میخری حدود 60 تومن...یه کارت 7600GT هم حدود 170...

خوب 400 تومن خرج کردی حدود 100 تومن هم قطعات خودتو فروختی..( بالاخره گرافیک و رمتم باید بفرشوی دیگه)

میشه 300..همین وضعی رو داری که الان 7800 بخری...

من نظرم اینه..:biggrin1:;)

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
حتما منظورت 7600gs یا 6600gt هست دیگه!!!:biggrin1:

حتما منظورت 7600gs یا 6600gt هست دیگه!!!

با 170 تومن 7600GT هم میدن.
191.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or