S scamp کاربر سایت Jul 24, 2011 #16 سلام دوست من اون جایی هستم که جلوی یک درسنگی هستم و یک کله روی اون هست که حرف میزنه باید چه جوری بازش کنم
سلام دوست من اون جایی هستم که جلوی یک درسنگی هستم و یک کله روی اون هست که حرف میزنه باید چه جوری بازش کنم
nabi کاربر سایت Aug 16, 2011 #17 سلام من اینجا گیر افتادم میگه F4 رو بزن بعد میره تو جایی که لباس عوض میکنن دیگه نمیدونم چی کار کنم Spoiler
سلام من اینجا گیر افتادم میگه F4 رو بزن بعد میره تو جایی که لباس عوض میکنن دیگه نمیدونم چی کار کنم Spoiler
HosseinBrusli کاربر سایت Aug 19, 2011 #19 نوشته شده توسط nabi: کسی نیست جواب بده بیشتر... سلام . شما میتونی بری اینجا و راهنمای قدم به قدم رو دالنود کنی و کل بازی رو راحت رد کنی با تمام موارد مخفیش http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=47015
نوشته شده توسط nabi: کسی نیست جواب بده بیشتر... سلام . شما میتونی بری اینجا و راهنمای قدم به قدم رو دالنود کنی و کل بازی رو راحت رد کنی با تمام موارد مخفیش http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=47015
.Noctis. کاربر سایت Jun 27, 2012 #20 نوشته شده توسط lichson: اگه مشکلی داشتین در همینجا بنویسید بیشتر... کارت حرف نداره خیلی ممنون به خاطر راهنمایی ولی قدم به قدم بود بهتر بود ولی اینم از هیچی بهتره
نوشته شده توسط lichson: اگه مشکلی داشتین در همینجا بنویسید بیشتر... کارت حرف نداره خیلی ممنون به خاطر راهنمایی ولی قدم به قدم بود بهتر بود ولی اینم از هیچی بهتره
art73 کاربر سایت Jul 3, 2012 #21 اقا من تازه این بازیو شروع کردم چندتا سوال : 1- انتخابای خوب و بد تاثیر دارن"؟ پایان بازی متفاوت میشه؟ 2- ازدواج کردن به چه درد میخوره؟ 3- جای demon door و house of dreams کجاست چون اسلحه های قوی میخوام
اقا من تازه این بازیو شروع کردم چندتا سوال : 1- انتخابای خوب و بد تاثیر دارن"؟ پایان بازی متفاوت میشه؟ 2- ازدواج کردن به چه درد میخوره؟ 3- جای demon door و house of dreams کجاست چون اسلحه های قوی میخوام
Frobary Loyal Member Jul 3, 2012 #22 نوشته شده توسط art73: اقا من تازه این بازیو شروع کردم چندتا سوال : 1- انتخابای خوب و بد تاثیر دارن"؟ پایان بازی متفاوت میشه؟ 2- ازدواج کردن به چه درد میخوره؟ 3- جای demon door و house of dreams کجاست چون اسلحه های قوی میخوام بیشتر... 1- انتخاب ها رو سرنوشت مردم و نحوه ارتباط با شخصیت اصلی، تاثیر میزاره. 2- به درد بچه دار شدن 3- Fable 3 Demon Doors
نوشته شده توسط art73: اقا من تازه این بازیو شروع کردم چندتا سوال : 1- انتخابای خوب و بد تاثیر دارن"؟ پایان بازی متفاوت میشه؟ 2- ازدواج کردن به چه درد میخوره؟ 3- جای demon door و house of dreams کجاست چون اسلحه های قوی میخوام بیشتر... 1- انتخاب ها رو سرنوشت مردم و نحوه ارتباط با شخصیت اصلی، تاثیر میزاره. 2- به درد بچه دار شدن 3- Fable 3 Demon Doors
.Noctis. کاربر سایت Jul 15, 2012 #24 تو قسمت اول بازی که برادرش میگه یکی رو انتخاب کن که بمیره 2تا مرد و یه زن بیچاره یا دوست دخترت,کدوم رو انتخاب کنم اگه مردم بیچاره رو انتخاب کنم و دوست دخترم نمیره بعدا میتونم دوست دخترم و ببینم و بعد باهاش ازدواج کنم؟
تو قسمت اول بازی که برادرش میگه یکی رو انتخاب کن که بمیره 2تا مرد و یه زن بیچاره یا دوست دخترت,کدوم رو انتخاب کنم اگه مردم بیچاره رو انتخاب کنم و دوست دخترم نمیره بعدا میتونم دوست دخترم و ببینم و بعد باهاش ازدواج کنم؟