راهنمایی در مورد قرار گیری رم روی مادر بورد

• Thread starter Thread starter jalal
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jalal

کاربر سایت
سلام ، یک نفر که خیلی در مورد سخت افزار می دونه من رو کمک کنه . سوال اینه:
نحوه قرار گیری رم رو مادربورد من به صورت Dual Channelاست. رم فعلی سیستمم دو تا 256 اسپک تک با سرعت 333 مگا هرتز هست و قصد دارم رم سیستم رو تا 1.5 گیگا بایت افزایش بدم . آیا می تونم دو تا رم 512 مثلا کینک استون با سرعت 400 بذارم ؟؟ در ضمن تو دفترچه مادربورد هم نوشته بود ، سه تا رم رو ساپورت نمی کنه . ممنون

دوسته عزيز اگه ميخواي دوال ببندي بهتره كه باس رمهات و تايمينگ و حتي ماركشون يكي باشه.
چون مثلا مياي 4 تا رم ميبندي 2 تاش كينگ 667 مثلا با تايمينگ 5-5-5-15 و اونيكي مثلا ocz باس 800 با تايمينگ 4-4-4-12.اونوقت مينبورده شما مياد اينارو 667 در نظر ميگيره با اون تايمينگ 5-5-5-15.
بهتره رمهات رو رد كني بره;) اگه ميخواي رم رو افزايش بدي

دوسته عزيز اگه ميخواي دوال ببندي بهتره كه باس رمهات و تايمينگ و حتي ماركشون يكي باشه.
چون مثلا مياي 4 تا رم ميبندي 2 تاش كينگ 667 مثلا با تايمينگ 5-5-5-15 و اونيكي مثلا ocz باس 800 با تايمينگ 4-4-4-12.اونوقت مينبورده شما مياد اينارو 667 در نظر ميگيره با اون تايمينگ 5-5-5-15.
بهتره رمهات رو رد كني بره;) اگه ميخواي رم رو افزايش بدي
حالا اینطوری هم بشه خوبه ممکنه سیستم ناپادار بشه و خود بخود ریست بشه

سلام

دوستان من یک رم ddr 400 512mb دارم .حالا یک رم drr 400 256 کنار ش می ذارم تا با هم مچ بشن اما وقتی سیستم می خواد بالا بیاد کامپیوتر ریست می شه و با دوتا رم سیستم بالا نماید می خواستم بدونم کسی می دونه مشکل از کجاست .ممنون (در ضمن هم رم ها سالم هستن )

سلام

دوستان من یک رم ddr 400 512mb دارم .حالا یک رم drr 400 256 کنار ش می ذارم تا با هم مچ بشن اما وقتی سیستم می خواد بالا بیاد کامپیوتر ریست می شه و با دوتا رم سیستم بالا نماید می خواستم بدونم کسی می دونه مشکل از کجاست .ممنون (در ضمن هم رم ها سالم هستن )

از کجا میدونی که سیستمت با 2 تا رم بالا نمیاد ؟
آیا تو ویندوز هم ظرفیت رم رو چک کردی ؟
آیا تا به حال از نرم افزارهای Hardware info مثل Everest یا CPU-Z برای چک کردن رم ها استفاده کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or