moeinifar کاربر سایت Mar 21, 2012 #1 دوستان یه سوال در مورد این بازی داشتم الان دارم این بازی رو با ps3 بازی می کنم. مشکل این هست که در درگیری ها اگه جون Life کم بشه ایا میشه جون کم شده رو دوباره پر کرد یا باید با همین جون کم شده بازی رو ادامه داد که خیلی سخت میشه اینجوری!
دوستان یه سوال در مورد این بازی داشتم الان دارم این بازی رو با ps3 بازی می کنم. مشکل این هست که در درگیری ها اگه جون Life کم بشه ایا میشه جون کم شده رو دوباره پر کرد یا باید با همین جون کم شده بازی رو ادامه داد که خیلی سخت میشه اینجوری!
aragorn کاربر سایت Mar 21, 2012 #2 تو قسمت آیتم هات کهL1 یاR1 رو نگه میداری ration همونیه که میخوای.روش بزنی جونت پر میشه.
jjhha کاربر سایت Mar 21, 2012 #3 با سلام من توی اون قول در پنجم گیر کردم که قیب میشه و کنترل دخترو بدست میگیره ؟ هر کاری میکنم نمیمیره ؟ لطفا راهنمایی کنید
با سلام من توی اون قول در پنجم گیر کردم که قیب میشه و کنترل دخترو بدست میگیره ؟ هر کاری میکنم نمیمیره ؟ لطفا راهنمایی کنید
moeinifar کاربر سایت Mar 21, 2012 #4 ممنون از راهنمایی شما بچه ها رو باس اول گیر کردم خیلی مشکل هست رد کردنش راه ساده تری هست ممنون می شم راهنمایی کنین
ممنون از راهنمایی شما بچه ها رو باس اول گیر کردم خیلی مشکل هست رد کردنش راه ساده تری هست ممنون می شم راهنمایی کنین