راهنمایی در مورد اتصال همزمان Multi-ple Device در حالت Bridge

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام
من این سوال رو ازونجایی میپرسم که تابحال خودم با این مشکل برخورد نکردم و بعضی از دوستانم با این مشکل برخورد داشتند و از من راهنمایی میخواستند که راسیتش من هم اطلاعی در این مورد نداشتم و البته حالا خودم به این مشکل به تازگی برخوردم.

قضیه ازین قرار هست که چطور میشه در حالت Bridge Connection از یک روتر مثل D-LINK 2640T چند Device مثل (Xbox 360 از طریق Lan) یک لبتاپ از طریق Wireless (که حوشبختانه خود لبتاپ من wireless network adaptor داره) و یک PC (که اون هم میخوام بوسیله یک Wireless Network Adaptor براش یک اتصال Wireless درست کنم) همزمان با هم به مودم اتصال و همزمان از اینترنت استفاده کرد.
اول از همه خواستم بگم بله به راحتی میشه در حالت PPPOE LLC که همون حالت router هست همه این کارها رو انجام داد ولی مشکل من ازینجا هست که Router ها بعضا به خاطر یک مشکلاتی مثل Overheat اتصالشون در حالت معمولی قطع میشه و دوباره با یک Unplug که حکم recharge رو داره دوباره مودم رو به حالت اول برگردوند و مودم من هم بعضی وقتها در حلات Router پس از مدتی کانکت نمیشه ولی در حالت Bridge هیچ مشکلی نداره

اگر کسی بتونه مشکلم رو راه بندازه خدا اجر یک سال عبادت رو بهش بده !!:biggrin1:

اونجور که من گوشه کنار شنیدم ، مطمئنم نیستم البته :دی

ISP خودش اجازه این کار رو نمیده ! البته این یه حدس هستا :دی یه زنگ به ISp بزن ببین چی میگن !

من اون اولا که ADSL گرفته بودم ، فکر کنم از 3 سال بیشتر باشه ! می شد روی Bridge Mode با چند تا سیستم وصل بشی به نت ولی در زمان کوتاهی این مشکل برای منم پیش اومد :دی

خلاصه فکر کنم دلیل امنیتی داشته باشه این حرکت !

نمیدونم تو سایت صبانت یه چیزی خوندم فکر کنم :دی

اونجور که من گوشه کنار شنیدم ، مطمئنم نیستم البته :دی

ISP خودش اجازه این کار رو نمیده ! البته این یه حدس هستا :دی یه زنگ به ISp بزن ببین چی میگن !

من اون اولا که ADSL گرفته بودم ، فکر کنم از 3 سال بیشتر باشه ! می شد روی Bridge Mode با چند تا سیستم وصل بشی به نت ولی در زمان کوتاهی این مشکل برای منم پیش اومد :دی

خلاصه فکر کنم دلیل امنیتی داشته باشه این حرکت !

نمیدونم تو سایت صبانت یه چیزی خوندم فکر کنم :دی

البته باید به یک نکته توجه داشت که در حالت عادی Bridge امکان بیشتر از یک Device رو بطور همزمان نمیده چون معنای کلمه Bridge هم میشه پل - پلی بین 2 تا Device اما میشه با ترفندها و تنظیماتی این مشکل رو مرتفع کرد.
بنظر من هیچ مشکل امنیتی نباید وجود داشته باشه و اصلا هیچ ربطی به ISP هم نداره چون شما فقط میخوای تحت یک pppoe اینترنت رو بین چند Device شیر کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or