L lave_101 کاربر سایت Feb 3, 2007 #1 جایی که تا داخل می شوی یک مجسمه بزرگ مومیایی هست بعد جلوتر یک دکمه هست که وقتی ان را می زنی سه مومیایی ظاهر می شود آخرین ویرایش: Feb 3, 2007
جایی که تا داخل می شوی یک مجسمه بزرگ مومیایی هست بعد جلوتر یک دکمه هست که وقتی ان را می زنی سه مومیایی ظاهر می شود
L lave_101 کاربر سایت Feb 5, 2007 #3 تو رو خدا واضح تر توضیح بدین که باید چکار کنم الان دو ماهه گرفتارشم
m_g_s کاربر سایت Feb 5, 2007 #4 اون مومیایی نیستو زامبی ه liyona توضیح داد اول با یه شخصیت آیتم Dawn Shard رو از Accessories ایکویپ کن بعد سوییچ رو بزن
اون مومیایی نیستو زامبی ه liyona توضیح داد اول با یه شخصیت آیتم Dawn Shard رو از Accessories ایکویپ کن بعد سوییچ رو بزن
KINDMAN کاربر سایت Apr 4, 2008 #6 پشت دروازه بزرگی که اسمش یادم نیست!(siroovegan یا یه همچین چیزایی بود) یه بنده خدایی گیر کرده. چیکار باید کرد. من خودم FFXII رو تموم کردم ولی چیزی از این مرحله یادم نمیاد؟!
پشت دروازه بزرگی که اسمش یادم نیست!(siroovegan یا یه همچین چیزایی بود) یه بنده خدایی گیر کرده. چیکار باید کرد. من خودم FFXII رو تموم کردم ولی چیزی از این مرحله یادم نمیاد؟!
DJmoji کاربر سایت Apr 6, 2008 #7 سلام من همون اولای بازی بعد از اینکه یه یارو هستش میاد توشهر سخنرانی میکنه گیر کردم.مشکلمم اینه که میرم پیش یه پیره مرده دیگه نمیدونم ازم چی میخواد؟
سلام من همون اولای بازی بعد از اینکه یه یارو هستش میاد توشهر سخنرانی میکنه گیر کردم.مشکلمم اینه که میرم پیش یه پیره مرده دیگه نمیدونم ازم چی میخواد؟