راهنمایی در بازی Resident evil5

سلام
من مرحله 2-2 غولش بعد از اینکه کامیون میترکه گیر کردم.
یه غولی میاد
اونجا چند تا بمب هست.
راه خاصی داره یا چیز دیگه؟
شما اول مین های روی زمین رو بردار و سر راه اون جونور بزار. بعدش که میره روش و میافته زمین شما برو به قسمت زرد رنگ روی شکمش تیر بزن. همین

من نمیتونم وسکر رو بکشم چیکار کنم؟
وسکر یا مرحله اخرش باید اینجوری بکشیش .
اول با لیان ازش دور شی تا دختره بپره اونور و وقتی که وسکر خواست اونو بگیره ، سنگرو بندازی تو مواد مذاب و دختره یا شیوا حالا پیشت هستش. تا اینجاش که رفتی.
حالا باید بذاری جنگولک بازیاشو در بیاره و وقتی اروم شد با تیر بزنی به اون سوراخ که رو سینه یا بعضی اوقات پشتشه. بعد از اینکه این کارا رو کردی یجورایی اروم می شه و می خواد حرکت قدرتی بزنه باید بری نزدیکش و بپری روش و نشون با چا قو چند باری اتوماتیک ضربه بزنی و اینجاش مهمه که باید رو اصول کارو انجام بدی تند یا کند زدن دکمه ها با عث می شه از اول بیای . بعد می می ره و دمو رو تماشا کن.
راه حل چند ثانیه ای:
یه ار پی جی بخر و رسیدی به اونجایی که شیوا رو نجات دادی و سنگ رو خرد کردی ، سوراخ نارنجی رو شکمشو هدف بگیر و شلیک کن و در جا میمیره. ( از خواص ار پی جی )

------------------------------------------
بخواطر این اسکن به صورت عکس هستش چون من که وقت ندارم بشینم یک روز تمام راهنماشو دوباره بنویسم و شما هم میل به خریدن کتاب رمز ندارین. بنا بر این من راهنماشو اسکن می گیرم و می زارم تا هم شما حال کنید و هم من ار حال کردن شما حال کنم

بخواطر این اسکن به صورت عکس هستش چون من که وقت ندارم بشینم یک روز تمام راهنماشو دوباره بنویسم و شما هم میل به خریدن کتاب رمز ندارین. بنا بر این من راهنماشو اسکن می گیرم و می زارم تا هم شما حال کنید و هم من ار حال کردن شما حال کنم

ممنون داداش. اگه بازی های دیگه هم داری بذار .

من تمام تیرهامو خالی می کنم با فلیم ترور هم کلی طرف رو می زنم ولی فایده نداره نمی میره

level رو نمی دونم ولی همونجاست که excella می ره و یک طرف کرمکی میاد ازش کرم میزنه بیرون :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or