راهنمایی در بازی ها

• Thread starter Thread starter gpod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

gpod

کاربر سایت
سلام دوستان اگر در بازی ها به مشکلی برخورد کردن میتونن در اینجا مطرح کنن تا دوستان کمک کنن !

خوب من خودم بازی super mario 64 مرحله 20 دیگه نمیدونم چکار کنم ! دیگه کلید نمیده دری باز کنم و ستاره ای هم در کار نیست همرو جمع کردم ! ممنون میشم دوستان کمک کنید !

اگه از مرحله 20 منظورت اینه که 20 تا ستاره جمع کردی حالاحالا ها باید جمع کنی ستاره های این بازی تمومی نداره من تا 40 تاش رفتم بعد دیگه بریدم

اگه از مرحله 20 منظورت اینه که 20 تا ستاره جمع کردی حالاحالا ها باید جمع کنی ستاره های این بازی تمومی نداره من تا 40 تاش رفتم بعد دیگه بریدم
خوب پایان باید داشته باشه !

دوستان کسی Harvest moon بازی کرده !!
من نمیدونم از کجا باید دانه بخرم بکارم !! شهرش خیلی بهم ریخته شده !! با هیچ قسمتش اشنا نیستم !!
اول بازی بهم 2 تا کیسه دانه میده میکارم دیگه نمیدونم از کجا میتونم چیزی بخرم !!

من تو Legend of Zelda:the phantom Hourglass اونجا که میگه Blow out the Flames to open the Path Ahead گیر کردم :blushing:
کسی میتونه بگه باید پیکار کنم ؟ /:)کدوم اتیشو بترکونم؟ :biggrin1:
کدوم راه باز میشه ؟:confused:

من تو Legend of Zelda:the phantom Hourglass اونجا که میگه Blow out the Flames to open the Path Ahead گیر کردم :blushing:
کسی میتونه بگه باید پیکار کنم ؟ /:)کدوم اتیشو بترکونم؟ :biggrin1:
کدوم راه باز میشه ؟:confused:

بترکونی؟؟؟!!!!!منظورش اینه که فوت کنی بابا.برو جلوی اون مشعله بایست و به صفحه پایینی فوت کن.

کسی Harvest moon بازی نکرده منو راهنمایی کنه !!

من نمیدونم از کجا باید دانه بخرم بکارم !! شهرش خیلی بهم ریخته شده !! با هیچ قسمتش اشنا نیستم !!
اول بازی بهم 2 تا کیسه دانه میده میکارم دیگه نمیدونم از کجا میتونم چیزی بخرم !!

سلام
من دو تا راهنمايي مي خوام يكي
1. ninja giden تو مرحله سه گير كردم نمي دونم چي كار كنم
2. HErvast moon ds هرچي تو معدن دنبال اوره يا همون سنگ معدن براي آپگريت ابزار ها مي گردم نمي تونم چيزي پيدا كنم
help me pleas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or