راهنمایی در اورکلاک کردن کارت گرافیک GeForce 7600GS

• Thread starter Thread starter MSKT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MSKT

کاربر سایت
من یه کارت گرافیک ASUS مدل EN7600GS SILENT/HTD Series دارم میخواستم بدونم چقدر میتونم اورکلاکش کنم که به کارت صدمه وارد نشه فرکانس کارتمEngine Clock=400MHz و رمش Memory Clock= 512M DDR2: 540MHz(270MHz هست وقتی با برنامه ریوا تیونر میخواهم اورکلاکش کنم کادر اورکلاک بی خطرش تا ته پر هست یعنی GPU=600 MHZ و MEMORY=405
جا داره دمای هسته کارتم در حالت معمولی و بدون اورکلاک روی 58 درجه هست و در حالت اجرای بازی یا 3dmark2006 به 76 درجه می رسه در ضمن من از درایور اصلی انویدیا استفاده می کنم از ورژن 93.71 حالا اگر لطف کنین توضیح بدین چقدر میتونم اورکلاک کنم ممنون میشم امتیاز من در3dmark2006 عدد 2000 هست و در ضمن کارت گرافیکم فن نداره heatsink داره اینم لینک کارتم
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1090&l1=2&l2=6&l3=271
با تشکر

10 تا 10 نا كلاك هارو ببر بالا.(در سريه اول 80 تا ببر بالا)ببين تا كجا ريوا قبول ميكنه.بعد برو توي يه بازيه سنگين يه 1 ربعي بازي كن اگه ارتيفكت داد بيا و 10 تا از كلاك هات كم كن و دوباره اكتحان كن.

10 تا 10 نا كلاك هارو ببر بالا.(در سريه اول 80 تا ببر بالا)ببين تا كجا ريوا قبول ميكنه.بعد برو توي يه بازيه سنگين يه 1 ربعي بازي كن اگه ارتيفكت داد بيا و 10 تا از كلاك هات كم كن و دوباره اكتحان كن.
سرعت هسته تا 550 و رم رو تا 405 بردم بالا ریوا تیونر ایراد نداد ولی تو 3dmark2006 وسط تست دوم دما به 80 رسید بعد 3dmark رو بستم ولی ارتیفکت نشد ترسیدم بسوزه اورکلاکو خاموش کردم راهنماییم کن محمد رضا لطفن

مرسی از لطفت یه سوال دیگه اگه همیشه روی این سرعت کارتم کار کنه خراب نمیشه
محمد رضا با 3dmark2006 تست کردم ارتیفکت هم نداشت نهایت دما به 82 درجه رسید و امتیاز از 2020 در حالت عادی به 2679 در حالت اورکلاک رسید به نظرت از همه نظر اورکلاکم بی ایراده راستی حداکثر دما 82 درجه خطرناک نیست البته حداقل دما هم 57 درجه هست ممنون میشم توضیح بدی

نه گفتم كه تا ارتيفكت نده مشكلي نيست(ارتيفكت هم از دماي مضر براي كارت ايجاد ميشه)
هميشه روي اين سرعت باشه.هيچ ايرادي نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or