راهنمایی برای Xbox Live

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Soap McTavish

کاربر سایت
سلام به همه ی دوستان بازیسنتری
خوب چندتا سوال اساسی داشتم گفتم بهتره که تایپکه جداگانه بزنم
1-من عید ساله پیش راحت به Xbox Live وصل میشدم و 3 ماه اشتراک رایگانو استفاده کردم ولی بعد از عید به مشکلی برخوردم که تقریبا نصف پارس انلاینی ها دارن یعنی MTU که باید بالاتر از 1364 باشه مودمم P-660HW-T1 v2 از برند ZYXEL هست که کلا ازش راضیم بجز MTU راهی هست که بشه این MTU رو تغییر داد ؟ اگه نمیشه میشه یه مودمه معمولی و ارزون بهم معرفی کنید که این مشکلو نداشته باشه؟
2-یه سایت اگه میشه برای خرید گلد و پوینت معرفی کنید!(ممنون)
3-من میتونم با ریختن LT+ 1.9 CoD:Black Ops رو براحتی بدون بن شدن آنلاین بازی کنم؟
4-سرور ایرانی برای این بازی تو لایو زیاده؟
از همه برای ایجاد تایپک جداگانه عذر خواهی میکنم

1-من عید ساله پیش راحت به Xbox Live وصل میشدم و 3 ماه اشتراک رایگانو استفاده کردم ولی بعد از عید به مشکلی برخوردم که تقریبا نصف پارس انلاینی ها دارن یعنی MTU که باید بالاتر از 1364 باشه مودمم P-660HW-T1 v2 از برند ZYXEL هست که کلا ازش راضیم بجز MTU راهی هست که بشه این MTU رو تغییر داد ؟ اگه نمیشه میشه یه مودمه معمولی و ارزون بهم معرفی کنید که این مشکلو نداشته باشه؟
3-من میتونم با ریختن LT+ 1.9 CoD:Black Ops رو براحتی بدون بن شدن آنلاین بازی کنم؟
سلام عزیز منم کلا این مشکل داشتم تا اینکه حدود دو هفته پیش رفتم یه مودم گرفتم از linksys حدود 80 هزار تومن خیلی هم عالی نه از توی منو مودم zyxel نمیشه mtu رو تغییر داد اگر اسمه مودمو میخوام یه pm برام بفرست بهت میگم عزیز

• Like
Reactions: Soap McTavish
کسی نیست بقیه ی سوالارو جوا بده؟
نظرتون درباره ی مودم Tp Link TD-8811 چیه؟
MTU رو میشه عوض کرد تو این مودم؟

با هزارتا بدبختی LT 1.9 ریختم و 15 تومن جلو افتادم
حاا امروز رفتم مودمه Tp link TD-8811 رو خریدم 25 تومن بعد مودمو کانفیگ کردم و MTU رو گذاشتم رو 1492 ولی باز ارور داد
بعد با هزار دروغ و کلک و حرفای چرتو پرت در مورد مودم فروشنده مودمو پس گرفت (فک کنید کلاه بزارید سر این کلاه بردارا چه حالی داره ولی عذاب وجدان گرفتم)
تنها مودمیم که تاحالا تونستم باهاش از این ارور لعنتی بگزرم مودم وایرلس DLink بود
ولی جای تعجب داره که چرا باز ارور MTU داد!
لطقا جواب سوالای بالارو هم بدین
ممنون

اگه میشه یکی کمک کنه
من الان دو ماهه که هیچ جوری نمی تونم وصل شم به لایو و تاحالا هم وصل نشدم
همیشه موقعع وصل شدن ارور DNS میده و وصل نمیشه
هر کاری کردم نشده
زنگ زدم به شرکت و IP و DNS رو گرفتم و زدم ولی بازم نشد
نمی دونید چیکار کنم

• Like
Reactions: Soap McTavish

1-به نظر من مشکل از پارس آنلاینه
2_از اینجا ها میتونی بخری:
game-ir
gamecredits
irangamestore
3-اگه 1.9+lt رو داشته باشی و آخرین آپدیت رو داشته باشی مشکلی پیش نمیاد راحت میتونی بازی کنی فقط باید black ops پچ شده جدید داشته باشی که هنوز این پچ نیومده و فکر کنم تا آخر هفته یا حداکثر تا هفته ی بعد بیاد
4-بازی هایی مثل black ops و modern warfare 2 و .... سرور ندارند و یک نفر تو بازی که بهترین پینگ رو داشته باشه هاست میشه و اگر یه ایرانی هاست باشه میتونی راحت بازی کنی ولی بازی هایی مثل battle field و halo سرور دارند و باید به سرور وصل بشی

اگه میشه یکی کمک کنه
من الان دو ماهه که هیچ جوری نمی تونم وصل شم به لایو و تاحالا هم وصل نشدم
همیشه موقعع وصل شدن ارور DNS میده و وصل نمیشه
هر کاری کردم نشده
زنگ زدم به شرکت و IP و DNS رو گرفتم و زدم ولی بازم نشد
نمی دونید چیکار کنم

ip setting و DNS setting رو automatic کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or