راهنمایی برای رم

spiderman2007

کاربر سایت
سلام دوستان.
یک سیستم دارم با مشخصات زیر:
cpu : AMD3500+ 2.2 Ghz
Main : Gigabyte GA-K8NF9
VGA : MSI 7300GS 320 MB
Ram : Kingmax 512 MB DDR I 400
سرعت سیستمم خیلی کم است و دیگر نمی توانم بازی های جدید را اجرا کنم که 99% به خاطر رم سیستم است.درسته؟:confused:
حالا می خواهم سیستم را ارتقا دهم و رم بگیرم. رم های موجود در بازار Kingston هستند و مارک های دیگر.از آنجا که رم من Kingmax هست می خواستم ببینم که چه مارک و مدلی با چه مقدار حافظه بگیرم که با هم مچ بشوند!کمک کنید لطفا!؟
البته مادربرد من Dual Channel دارد . میشود از این قابلیت استفاده کرد؟چه طور؟
با تشکر از شما دوستان.:love:

در Spicification های مادربوردتون نوشته که این مادربورد حداکثر تا 4GB رم DDR400 رو پشتیبانی میکنه.
به مارکها توجه نکن چون محصول به محصول ، کارایی رمها فرق میکنه مثلاً چون یه رم Corsair در مدل XMS2 خوب جواب داده ، نمیشه گفت در هر فرکانس و باسی همۀ رمهاش خوب جواب میدن ، به تایمینگ رم توجه کن. چون تایمینگ خود گویای کارایی رم است.

در Spicification های مادربوردتون نوشته که این مادربورد حداکثر تا 4GB رم DDR400 رو پشتیبانی میکنه.
به مارکها توجه نکن چون محصول به محصول ، کارایی رمها فرق میکنه مثلاً چون یه رم Corsair در مدل XMS2 خوب جواب داده ، نمیشه گفت در هر فرکانس و باسی همۀ رمهاش خوب جواب میدن ، به تایمینگ رم توجه کن. چون تایمینگ خود گویای کارایی رم است.

ممنونم دوست من.
حالا یک رم KINGMAX DDR400 بگیرم چطوره؟
ببخشید می شه یکم بیشتر توضیح بدی؟

دوست عزیز تاپیک مشاوره بود میتونستی تو همونجا سوالت رو مطرح کنی.
سیستم شما ضعیفه مخصوصا cpuت بقیه قطعات هم همینطور.
رمت کم هست ولی با افزایش رم هم کارایی چشمگیری نمیبینی چون کارت گرافیکت ضعیفه.
بهتره که خرج اضافه نکنی و به فکر ارتقاء سیستم باشی.

دوست عزیز تاپیک مشاوره بود میتونستی تو همونجا سوالت رو مطرح کنی.
سیستم شما ضعیفه مخصوصا cpuت بقیه قطعات هم همینطور.
رمت کم هست ولی با افزایش رم هم کارایی چشمگیری نمیبینی چون کارت گرافیکت ضعیفه.
بهتره که خرج اضافه نکنی و به فکر ارتقاء سیستم باشی.

ممنونم.ولی فکر کنم خرید کنسول بهتر باشد!اینطور نیست؟

ممنون دوستان.:cool:
ولی الان توانایی خرید کنسول را ندارم. فعلا اگر یک رم 512 بگیرم که کلا بشود 1گیگ رم سیستمم آنوقت می توانم بازی هایی مثل : NFS:Undercover-pro street,CAD:WAW,Tombraider,crysis , .... را اجرا کنم؟:confused:

آخرین ویرایش:
?

دوستان چرا جواب نمی دین؟
با رم 1 GB و مشخصاتی که قبلا از سیستمم دادم ، بازی های زیر راحت اجرا می شوند؟
NFS : prostreet , undercover
Call of duty : World at war
Tombraider : Underworld
Crisys (نمی دانم درست نوشتم یا نه)(نسخه ی قبلیش)
Dirt

دوستان چرا جواب نمی دین؟
با رم 1 GB و مشخصاتی که قبلا از سیستمم دادم ، بازی های زیر راحت اجرا می شوند؟
NFS : prostreet , undercover
Call of duty : World at war
Tombraider : Underworld
Crisys (نمی دانم درست نوشتم یا نه)(نسخه ی قبلیش)
Dirt

درود

دوست عزیز من قبلا سیستمم مشابه مال شما بود تونستم کرایسیس و دیرت رو با گرافیک پایین ولی روون اجراکنم ولی بقییه بازی های که نوشتیو نمیدونم میشه یا نه اینجا میتونی برای اجرای بازی های مختلف سیستم خودتو تست کنی:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

دوست عزیز اگه توانایی خرید کنسول رو نداری بهتره رم و Cpu خودتو ارتقاع بدی البته cpu تو همچین ضعیف

هم نیست ولی اگه یه dual core بگیری بد نیست

دوستان من دیروز یک سیستم جدید برداشتم با این مشخصات
CPU:Q6600
VGA:ASUS 4870
RAM:2 GB KING STONE BUS 800 DDR 2
MOTHER:ASUS P5Q-E
POWER:530 GREEN
البته رم من در اصل 4 ولی اون بنده خدا ماژول دومش رو نیاورده بود فعلا همین یک دونه 2 رو گذاشتم تا اون رو بگیرم ولی مشکل من سره اینه من توی VISTA 32 BIT SP1 بازی CRYSIS رو با VERY HIGH بالا اوردم و توی بازی مشکلی ندارم فقط هر 10 دقیقه و 15 دقیقه زمانی که QUICK SAVE می کنم یا به CHECK POINT می رسه بازی هنگ می کنه که وقتی TASK MGR رو باز می کنم واسه بازی ERROR می ده و می گه CLOSE کنه!
می خواستم ببینیم مشکل من از کمبود رمه؟ چون توی بازی از لحاظ گرافیک و رندر اصلا کم نمیارم!

Ram تاثیر زیادی در اجرای بازیها نداره (خودم امتحان کرده ام)
ولی تقریبا کل سیستمت ضعیفه و برای اجرای بازیهای جدید مناسب نیست
حتی اگه فقط CPU ات را عوض کنی باید Motherboard و Ram و ... را نیز عوض کنی
و چون نمیتونی همچین کاری بکنی همون رمو بخر (تقریبا 17 تومن) - شاید تونستی
با کیفیت پایین ( و لذت نبخش ) بعضی از بازیها رو اجرا کنی.
یه پیشنهاد دیگه هم دارم :
یه دونه PSP بخر (تقریبا 200 تومن) و از بازیهای جدید و زیبایش لذت ببر.

در مورد progamer :
سیستم شما کاملا مناسب هست و تازه رم 2 زیاد هم هست
شاید اگه پچ 1.2 و کرکشو بریزی مشکلت حل بشه.

درود

دوست عزیز من قبلا سیستمم مشابه مال شما بود تونستم کرایسیس و دیرت رو با گرافیک پایین ولی روون اجراکنم ولی بقییه بازی های که نوشتیو نمیدونم میشه یا نه اینجا میتونی برای اجرای بازی های مختلف سیستم خودتو تست کنی:
گفتم شما کارت گرافیک ضعیفی داری و با افزایش رم هم تاثیر چندانی تو کارایی نمیبینی به نظر من بهتره که خرج اضافه نکنی.
دوستان من دیروز یک سیستم جدید برداشتم با این مشخصات
CPU:Q6600
VGA:ASUS 4870
RAM:2 GB KING STONE BUS 800 DDR 2
MOTHER:ASUS P5Q-E
POWER:530 GREEN
البته رم من در اصل 4 ولی اون بنده خدا ماژول دومش رو نیاورده بود فعلا همین یک دونه 2 رو گذاشتم تا اون رو بگیرم ولی مشکل من سره اینه من توی VISTA 32 BIT SP1 بازی CRYSIS رو با VERY HIGH بالا اوردم و توی بازی مشکلی ندارم فقط هر 10 دقیقه و 15 دقیقه زمانی که QUICK SAVE می کنم یا به CHECK POINT می رسه بازی هنگ می کنه که وقتی TASK MGR رو باز می کنم واسه بازی ERROR می ده و می گه CLOSE کنه!
می خواستم ببینیم مشکل من از کمبود رمه؟ چون توی بازی از لحاظ گرافیک و رندر اصلا کم نمیارم!
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه و ربطی به کمبود رم و بقیه نداره الان 2gb رم برای هر بازی سنگینی کافیه.

Call of duty : World at war رو با این سیستمی که دادید اگه بخواید اجرا کنید گرافیکش از
call of dute3نسخه ی پی اس2 هم پایین تر خواهد بود...برای اینکه سیستمتون بکشتش باید تمام انتیها
رو خاموش کرده و بقیه تنظیمات گرافیکی رو هم روی لاو بذارید و رزلوشن هم روی 800.600...
(نکته=اگر فکر می کنید که با رزلوشن 800.600 و تنظیمات گرافیکی پایین بتونید اجراش کنید بازم جای شکر داره باید بگم که خود من الان دارم Call of duty : World at war رو با رزلوشن 1152.786 و با تنظیمات گرافیکی بالا بازی می کنم باز هم از گرافیک بازی راضی نیستم...)
راه حل اول=سیستمتون رو بدید و یه 200-150 تومن هم باهاش بدید و با مشورت با اقای supra یه سیستم حسابی بردارید
راه حل دوم=یه x360 بخرید(برای اینکار هم می تونید سیستمتون رو رد کنید و پول کنسول رو بدید و هم می تونید سیستمتون رو نگاه دارید و 360 بخرید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or