سلام دوستان
من میخوام به speaker 5.1 بخرم 80 الی 90 هم بیشتر ندارم لطف کنین اگه اطلاعات دارید یه
کمکی بکنید البته برای 360 میخوام مرسی
یعنی چی:confused:یه logitech X-540 بخر...100 تومنه...
میزنی matrix مودش 5.1 کار میکنه واست با اینکه 2.1 گرفته.
مرسی از راهنماییاتون ممنمون همون مدلی که اقا پدرام t6060 رو گفت میگیرم
عزیز من میخوام 5.1 باشه نه 2.1 که نبدیل صدا کنه در ضمن من نمیخوام بلندی صدا داشته باشم بلکه کیفیت صدا میخوام
عزیز حا لا چرا بهت بر میخوره من منظور شما رو درست نفهمیدم و شما سریع عصبانی میشی من اگه اطلاعات داشتم که نمیومدم تایپیک بزنم درضمن اقا پدرام خیلی منو راهنمایی کرده مثل خرید flash drive , monitor و راهنمایی های ایشون خیلی عالی بود و بازم از ایشون تشکر میکنم
بازم دستت درد نکنه که این نکته رو گفتی بله من میخوام 2 تا فیشو بزنم به بلندگو و این طور که من فهمیدم فقط این speaker این قابلیتو داره که از 5 تا بلندگو تو حالت 2 فیش صدا بیاد خوب پس همینو میخرم بازم ممنون راستی از کجا بخرم بهتره
این قابلیت رو هم توی این رده قیمت فقط X-540 داره!...اون کریتیو آشغالی بیش نیست! از همه نظر از این اکس-540 پایینتره...از همه نظر!
دیگه این حرفو جایی نزنی ها
درسته لاجیتک برند خوبیه ولی دلیل نمیشه به خاطر اون به بهترین برند اسپیکر بگی اشغال
تا کارت صدات چی باشه....ببخشید یه سوال داشتم
اگه این اسپیکرهارو به کامپیوتر وصل کنیم میشه فیلمها و بازیهای دالبی رو با همون کیفیتی که از سینما خانگی می شه گرفت، گرفت؟