راهنمایی برای خرید speaker 5.1

freegame

کاربر سایت
سلام دوستان
من میخوام به speaker 5.1 بخرم 80 الی 90 هم بیشتر ندارم لطف کنین اگه اطلاعات دارید یه کمکی بکنید البته برای 360 میخوام مرسی:love:

عزیز من میخوام 5.1 باشه نه 2.1 که نبدیل صدا کنه در ضمن من نمیخوام بلندی صدا داشته باشم بلکه کیفیت صدا میخوام

مثل اینکه نمیفهمیا!
اسپیکری که منم گفتم 5.1 بود...کیفیت هم داشت نه زیادی صدا!...درایور های بلندگوهاش جوری تعبیه شده که صدارم تا ته ببری بالا یه ذره تویز و افت کیفیت نداری.
تو از 360 فقط یه جور میتونی 5.1 بگیری اونم باید اسپیکری بگیری که ورودی Optical داشته باشه...همون SPDIF...که اسپیکری زیر 350-400 نداریم که ورودیشو داشته باشه...
یه حالت دیگه هست کابل های استریو ی صدا رو میزنی به اسپیکر(همون قرمز-سفید) و اینجا 2 حالت داره:
1-اسپیکر توانایی دیکود کردن 2.1 به 5.1 ر. داره و صدای 5.1 داری.
2-اسپیکر این قدرت رو نداره و 3 تا از بلند گوهات صدا نداره...
وقتی میگم میذاری متریکس مود یعنی اون 2.1 رو که بهش دادی تبدیل میکنه 5.1 و صدا 5.1 داری...
این قابلیت رو هم توی این رده قیمت فقط X-540 داره!...اون کریتیو آشغالی بیش نیست! از همه نظر از این اکس-540 پایینتره...از همه نظر!
اینم عکسش:
GLO_LOGITECH_X540_05.jpg

به منم مربوط نیست...وقتی انقدر نمیفهمی که واسه ی من سودی نداره که دارم راهنماییت میکنم و انقدر دلت نمیسوزه که داری 100 میدی پس بهتره که جنس بهتر رو بخری دلیلی نداره دیگرون کمکت کنن.
پ ن:جناب کنسول یه بار دیگه ببینم داری راهنمایی اشتباه میکنی (مخصوصا توی بخش سخت افزار) از سایت اخراج میشی...خیلی جدی گفتم.چون دفعه ی چندمت هست.
دلیل نداره وقتی اطلاعات کافی نداری راهنمایی کنی.

عزیز حا لا چرا بهت بر میخوره من منظور شما رو درست نفهمیدم و شما سریع عصبانی میشی من اگه اطلاعات داشتم که نمیومدم تایپیک بزنم درضمن اقا پدرام خیلی منو راهنمایی کرده مثل خرید flash drive , monitor و راهنمایی های ایشون خیلی عالی بود و بازم از ایشون تشکر میکنم
بازم دستت درد نکنه که این نکته رو گفتی بله من میخوام 2 تا فیشو بزنم به بلندگو و این طور که من فهمیدم فقط این speaker این قابلیتو داره که از 5 تا بلندگو تو حالت 2 فیش صدا بیاد خوب پس همینو میخرم بازم ممنون راستی از کجا بخرم بهتره;)

عزیز حا لا چرا بهت بر میخوره من منظور شما رو درست نفهمیدم و شما سریع عصبانی میشی من اگه اطلاعات داشتم که نمیومدم تایپیک بزنم درضمن اقا پدرام خیلی منو راهنمایی کرده مثل خرید flash drive , monitor و راهنمایی های ایشون خیلی عالی بود و بازم از ایشون تشکر میکنم
بازم دستت درد نکنه که این نکته رو گفتی بله من میخوام 2 تا فیشو بزنم به بلندگو و این طور که من فهمیدم فقط این speaker این قابلیتو داره که از 5 تا بلندگو تو حالت 2 فیش صدا بیاد خوب پس همینو میخرم بازم ممنون راستی از کجا بخرم بهتره;)

پایتخت طبقه ی دوم یا سوم یه مغازه هست محصولات لاجیتک داره...
طبقه اول هم هست یکی

این قابلیت رو هم توی این رده قیمت فقط X-540 داره!...اون کریتیو آشغالی بیش نیست! از همه نظر از این اکس-540 پایینتره...از همه نظر!

دیگه این حرفو جایی نزنی ها
درسته لاجیتک برند خوبیه ولی دلیل نمیشه به خاطر اون به بهترین برند اسپیکر بگی اشغال

دیگه این حرفو جایی نزنی ها
درسته لاجیتک برند خوبیه ولی دلیل نمیشه به خاطر اون به بهترین برند اسپیکر بگی اشغال

اون مدلش رو گفتم اشغال...در مقایسه با X-540
بهترین هم نیست...بهترین حتی بعضی وقتها لاجیتک هم نیست! شاید Altec باشه...زیاد معلوم نیست...بهترین رو باید با توجه به خواسته ها و بودجه ی شخص مشخص کرد...ولی در کل در رده های قیمتی یکسان لاجیتک از کریتیو بهتره.
در مورد جمله ی اولت...به احتمال زیاد کریتیو داری...ولی بهترین نیست...یادمه یه مدل Gigawork 750 داشت اون مدل خوبی بود ولی بازم جلوی Z-5500 کم میاورد...

ببخشید یه سوال داشتم
اگه این اسپیکرهارو به کامپیوتر وصل کنیم میشه فیلمها و بازیهای دالبی رو با همون کیفیتی که از سینما خانگی می شه گرفت، گرفت؟

ببخشید یه سوال داشتم
اگه این اسپیکرهارو به کامپیوتر وصل کنیم میشه فیلمها و بازیهای دالبی رو با همون کیفیتی که از سینما خانگی می شه گرفت، گرفت؟
تا کارت صدات چی باشه....
یه خروجی دالبی لازمه برای بهره برداری کامل.
اما مثل همون مدلی که محمدرضا بالا گفت میشه از 2.1 هم 5.1 گرفت. خوشبختانه هم اسپیکر قابلیت تبدیل داره و هم کامپیوتر قابلیت تنظیم...پس مشکلی نیست.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or