راهنمایی برای خرید گیرنده دیجیتال ( فوری )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Silent Storm

کاربر سایت
سلام
شاید اسم تاپیک یه ذره مسخره باشه ولی من میخواستم HD player بگیرم چشمم به این گیرنده های دیجیتال افتاد . چنتاشون که همون چیزی که من میخوام رو دارن، مدیا پلیر قوی . من بیشتر برای پخش فیلم میخوام اونم با کیفیت های HD و FullHD . دیدم که اکثرشون هم فرمت های مختلف از جمله mkv رو ساپرت میکنن و HDMI هم دارن . یه مارک از ویونا( 6111 بود فک کنم ) و بلوسنس( +T14 ) دیدم خوب بود . واقعیتش دیدم اینا هم پلیر قوی دارن هم اینکه تی وی دیجیتال دارن ( بنا به دلایلی نمیتونم ستلایت هوا کنم :d ) 5 بار اومدن ریختن پایین قابلمه هامون رو ...! لطفا هم درباره این قضیه بحث نکنیدممنون میشم ))) . گفتم این تاپیک رو بزنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . لطفا گیرنده که معرفی میکنید امکانات و قیمتش رو هم بگید .
ممنون

• Like
Reactions: Danitondar
سلام دوست عزیز
اون مدل ویونا خلی کم شده و توی بازار پیدا نمیشه ولی خوبیش این بود که دوتا شبکه رو همزمان میتونست ظبط کنه شبکه ی سوم هم میتونستید نگاه کنید!
الان بهترینش شاتل هست!
خوبیش استفاده از دو ترابایت هارد اکسترنال هست یعنی تا این حد ساپورت میکنه!
زبان فارسی داره!
دوتا کنترل داره که میتونید یکیش رو بزارین جلوی خودش و بهش دست نزنید وقتی اون گم شد برین سراغش:d
کیفیت این مدل های بازار تقریبا همانند هست و بیشتر توی امکانات تفاوت دارند!

• Like
Reactions: Silent Storm
سلام دوست عزیز
اون مدل ویونا خلی کم شده و توی بازار پیدا نمیشه ولی خوبیش این بود که دوتا شبکه رو همزمان میتونست ظبط کنه شبکه ی سوم هم میتونستید نگاه کنید!
الان بهترینش شاتل هست!
زبان فارسی داره!
دوتا کنترل داره که میتونید یکیش رو بزارین جلوی خودش و بهش دست نزنید وقتی اون گم شد برین سراغش:d
البته تا اونجای که من می دونم اکثرا قابلیت اتصال هارد را دارند دانیال
این گیرنده ها شبکه های قابلمه ای رو هم میگیره ؟
نه عزیز فقط شبکه های داخل به علاوه شبکه های دیجیتال ایران

حیف پول نیست میخواین بدین خزعبلات ببینین ؟

البته تا اونجای که من می دونم اکثرا قابلیت اتصال هارد را دارند دانیال

نه عزیز فقط شبکه های داخل به علاوه شبکه های دیجیتال ایران
درود
حسین جان هیچکدوم تا دو ترابایت ساپورت نمیکنه ولی هارد به همشون وصل میشه!

سلام دوست عزیز
الان بهترینش شاتل هست!
زبان فارسی داره!

قیمت هم دارین؟
در ضمن ساپورت زیر نویس هم دارن؟
مدل دقیقتری دارین بگین؟
با تشکر

حیف پول نیست میخواین بدین خزعبلات ببینین ؟

اره حق با تو هست ولی اگه خدای نکرده ریختن خونتون ریسور دیش رو بردن کلی خورد و خار شدی و یک جریمه جانانه شدی مجبوری از این چرتو پرتا بخری.

سلامشاید اسم تاپیک یه ذره مسخره باشه ولی من میخواستم HD player بگیرم چشمم به این گیرنده های دیجیتال افتاد . چنتاشون که همون چیزی که من میخوام رو دارن، مدیا پلیر قوی . من بیشتر برای پخش فیلم میخوام اونم با کیفیت های HD و FullHD . دیدم که اکثرشون هم فرمت های مختلف از جمله mkv رو ساپرت میکنن و HDMI هم دارن . یه مارک از ویونا( 6111 بود فک کنم ) و بلوسنس( +T14 ) دیدم خوب بود . واقعیتش دیدم اینا هم پلیر قوی دارن هم اینکه تی وی دیجیتال دارن ( بنا به دلایلی نمیتونم ستلایت هوا کنم :d ) 5 بار اومدن ریختن پایین قابلمه هامون رو ...! لطفا هم درباره این قضیه بحث نکنیدممنون میشم ))) . گفتم این تاپیک رو بزنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . لطفا گیرنده که معرفی میکنید امکانات و قیمتش رو هم بگید . ممنون
سلاممادربزرگ من به زحم خدا رفته بود و ما از همه عکس ها و فیلم هاش یک فیلم hd با کیفیت با فرمت mkv درست کردیم که روز 7 و 40 نشون بدیم به همهولی اگر این ایکس ویژن نبود آبرو ریزی میشدچون تو هیچ دستگاهی به جزو لپ تاپ نشون نمی داد و وقتی هم از لپ تاپ به تلویزیون می زدم صداش در نمی یومدخلاصه یه ایکس ویژن 343 داشتیم ریختیم فیلم رو تو usb و خیلی خوب و با کیفیت پخش شد بدون هیچ مشکلی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or