راهنمایی برای خرید بازی برای Xbox360

Tiik_Taak24

کاربر سایت
سلام
من این تایپیک رو راه انداختم چون دیدم درسته که بازی برای این کنسول زیاده اما گاهی وقت ها شده بعضی ها بازی گرفتن(بر مبنای تیزر) اما بعدش به شدت پشیمون شدن و پیش خودشون میگن کاش از یه نفر که این بازی رو خریده بود و بازی کرده بود نظرشو در مورد این بازی میگرفتم و به جای این بازی رو میخریدم یکی دیگه میخریدم:((
برای همین من میخواستم خواهش کنم دوستانی که بازی برای xbox360 میخرند بیان اینجا نظر بدن وبگن کدوم بازی ارزش خریدن رو داره و کدوم نداره! وکمی از داستان-گیم پلی - سبک -نوع سختی یا راحتی -و چیزایی از این قبیل رو برای دیگر دوستان بگن تا کسی مثل من گول تیزر بعضی بازی هارو نخوره و الکی پول خودشو حروم نکنه
برای مثال من با دیدن تیزر مرد عنکبوتی3 حسابی به وجه اومدم ولی وقتی خریدمش به خودم 100 لعنت دادم که من به چی فکر کردم که این بازی رو خریدم:evil:
ولی در عوض من بازیه بورن اوت رو برا xbox360 خریدم و کلی هم بابتش خودمو تهسین کردم:love:

اول از همه خودم شروع میکنم(درسته که کمی قدیمیه اما خیلی ها هم هستن که هنور ایو تهیه نکردن)
Burnout revenge

این بازی رو به همه ماشین دوستان توصیه میکنم بازی: یه ماشین سواری تند و سریع در خیابان هست
ماشین ها تخریب پزیرن - در بازی خبری از پلیس و داستان نیست - اما بازی و گیم پلی ان به حدی جذابه که نبود اینها زیاد احساس نمیشه
اوایل بازی ساده هست اما مراحل اخر به شدت سخت میشه که بعضی وقت ها باعث خور شدن اعصاب میشه:p
تصادفات در این بازی بسیار زیبا و خوب طراحی شده - در این بازی از اسپرت کردن و چیزهایی از این قبیل خبری نیست- این بازی مثل کربن شما تو شهر رها نیستین-بازی بعضی وقت ها تو شب است اما بیشترش در روزه.....

آخرین ویرایش:
PREY
از دسته بازیهایی بود که در XBOX360 انقدر که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت.
موضوع بازی در مورد فردی به نام تامی سرخ پوست هست که یعد از حمله سفینه فضایی به داخل اون میری و به طرز اتفاقی ازاد میشه!
Gameplay بازی در سبک FPS است نوعاوریهای جالبی چون PORTAL And Tommy Sprit است.
محیط بازی نوعاوریهای جالبی چون عوض کردن بعد جاذبه ی محیط است.
به حر حال هر یک از دستان که تجربه DOOM3(XBOX) And Quake 4 IN Xbox360 داشتن تو صیه می کنم.

اگه میشه یه نفر که بازیه viva pinata رو برای xbox360 خریده یه توضیحی در مورد این بازی بده:blushing:.
میشه یه بازی ایی معرفی کنید که 2 دسته اش خیلی جزاب باشه(اخه نه که تازگی یه دسته دیگه خریدم حالا میخوام با دوستان 2 دسته -روکم کنی-بازی کنیم:love:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or