با سلام دوست عزیزسلام بچه ها
من بازی اونیموشا فصل5جایی که سامونوسکه پشت درمهروموم شده زردرنگ وایساده گیرکردم.راهنماش میگه بایدشمشیرت روقوی کنی.من لول شمشیر رو23کردم اماهنوزاتفاقی نیوفتاده .لطفاسریع کمکم کنید
سلام باید به ترتیب تعداد شمع های جلوی مجسمه به ترتیب دوده ها رو با دایره جمع کنی بعد میتونی در رو واکنی با شمشیری مخصوص در که بازی میگهسلام اگر کسی راهنما بازی onimusha 3 را داره بگه لطفا
من گیر کردم در مرحله کلیسا که با سامانوسکه باید بریم یه دره عنکبوت مانند هست
داخل کلیسا تو زیر زمین عنکبوت آبی چجوری باز میشه لطفا کمک کنید ممنون
سلام اقا من تو اون مرحله ک تو Sakai هست گیر کردم دوتا در داره یکی قفله یکی هم یه چشم ابی داره که نمیشه باز کرد شمشیرم هم قوی کردم ولی نمیدونم چی کنم لطفا کمک کنید
سلام خوبی ببخشید من توی یه مرحله تو بازی اونیموشا۳ سلام من توی اون مرحلهه که یکی با تیر کمیون داره میزنه بعد میرم که درو باز کنممیگه قفاله بعد باید چیکار کنم؟؟؟با سلام خدمت دوستان عزیز.من بازی اونیموشا رو کامل بازی کردم و در وبلاگم نسخه فارسی و راهنما و رمز 5 عددی اتاق گاز (برای ژاک) رو گذاشتم و همه مراحل رو بلدم هرگونه مشکل رو توضیح میدمبه وبلاگم سر بزنین
sooxno.ir
جواب دوستان:پارادایس بوی-برای باز کردن اون در باید اول به ترتیب تعداد شمع های روشن هوای نفرین شده روی مریم مصیح رو جذب کنید(دکمه esc) و بعد اون توپ دهن شیر یه صلاح برای شما میشه و با اون میتونید در رو باز کنیدهرگونه مشکل رو کامل توضیح میدم
در وبلاگم
موفق باشید