راهنمايي براي خريد مانيتور

xiknowsecretx

کاربر سایت
سلام :mrgreen:

من چند وقتيه ميخوام مانيتور بگيرم ولي هر كي 1حرفي ميزنه ! :eek:

حالا چندتا مدل تو بهترينا انتخاب كردم !‌ميخواستم ببينم كدومش خوبه !؟ :confused:

ASUS MS 238H
, ASUS ML238H
ASUS ML239
. SamsunG PX2370

به نظر شما كدومش خوبه كه بخرم ‌!‌؟:wacko:

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنـــــــــــــــــــــــــــــون
:groupwave:

سلام :mrgreen:

من چند وقتيه ميخوام مانيتور بگيرم ولي هر كي 1حرفي ميزنه ! :eek:

حالا چندتا مدل تو بهترينا انتخاب كردم !‌ميخواستم ببينم كدومش خوبه !؟ :confused:

ASUS MS 238H
, ASUS ML238H
ASUS ML239
. SamsunG PX2370

به نظر شما كدومش خوبه كه بخرم ‌!‌؟:wacko:

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنـــــــــــــــــــــــــــــون
:groupwave:
سلام دوست عزیز پیشنهاد من مدل جدید ASUS هست که از همه اینا بهترهML239Hکه هم زاویه دید عالی داره هم کنتراست چشم انسان قادر به تشخیص زیر 8 میلی ثانیه نیست و تبلیغات هست!

سلام دوست عزیز پیشنهاد من مدل جدید ASUS هست که از همه اینا بهترهML239Hکه هم زاویه دید عالی داره هم کنتراست چشم انسان قادر به تشخیص زیر 8 میلی ثانیه نیست و تبلیغات هست!

هر كي 1چيزي ميگه !
يكي ميگه اگه بزاري كناره هم 2تا مانيتوري كه 5ms و 2ms هستند خيلي نشون ميده اختلاف رو !كه درست ميگه به احتمال قوي !‌

يكي هم مثه شما ميگه قادر به تشخيص نيست چشم انسان كه فكر ميكنم اشتباه ميكني !‌ اگه قابل تشخيص نيست پس چرا يكي 2ms ميزنه يكي 5ms اگه ميخواستن به قول شما همرو ميزدن بالاي 8ms ! ;)

فرض کنید یک شرکت مانیتور دارید به نظرتون 2 میلی بیشتر فروش داره یا 5 میلی اونم با یه مشخصه یکی از دوستام توی یه فرومه دیگه PX23720 و Asus ML239H رو با هم مقایسه کرده گفته هیچ تغییری ندیده!ولی بر فرض اینکه تشخیص بدید کنتراست که مهم تره فقط کنتراست هم نیست همچنین زاویه دید!بین اینا اگه راضی نشدید من اون PX23720 رو به شرط تست موافقم چون مونتاژی هست میگم !

فرض کنید یک شرکت مانیتور دارید به نظرتون 2 میلی بیشتر فروش داره یا 5 میلی اونم با یه مشخصه یکی از دوستام توی یه فرومه دیگه PX23720 و Asus ML239H رو با هم مقایسه کرده گفته هیچ تغییری ندیده!ولی بر فرض اینکه تشخیص بدید کنتراست که مهم تره فقط کنتراست هم نیست همچنین زاویه دید!بین اینا اگه راضی نشدید من اون PX23720 رو به شرط تست موافقم چون مونتاژی هست میگم !

حالا تا ببينيم نظر نهايي بچه ها چيه ! :d

عه من تو اون فروم هم شما رو ديدم :d
من فرزينم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or