راهنمائی در خرید پرینتر

• Thread starter Thread starter Humason
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Humason

کاربر سایت
سلام
ما میخوایم برای یک کافی نت پرینتر بخریم. که خیلی خوب کار کنه و عمرش طولانی باشه.
لیزری و سیاه و سفید

میخواستم ازتون راهنمائی بگیرم که چه نوعی بهتر هست.
درباره HP و brothers شنیدم. نمیدونم کدوم بهتره.
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم بگید.

من توی خونه یک فروند HP Laserjet 1018 دارم که البته الان نمیدونم هنوز تولید میشه یا نه.

چهار پنج سال پیش خریدم. هنوز داره کار میکنه، در مورد خرکاریش هم من توی یک شب باهاش 6 سری 200 صفحه پشت روی تز پرینت گرفتم. تیونر اش هم تموم میشه میبرم پایتخت و 15000 تومن میدم پر میکنه. جلوی پنجره هم هست و همیشه یک وجب خاک روش نشسته :دی

البته الان باید مدلهای خیلی بهتر اومده باشه.

سلام
من میخوام برای مصرف خانگی یک پرینتر رنگی با قابلیت اسکن بگیرم
موندم که لیزری بگیرم یا جوهر افشان و چه مارکی
ایا پرینتر های جوهر افشان بعد از چند روز کار نکردن جوهرشون روی هد خشک میشه یا این مشکل ماله پرینترهای قدیمی هست
پشاپیش از راهنمایتون متشکرم

با سلام دوستان من میخوام یه پرینتر برای خونه بگیرم به نظر شما از این دو مدل کدوم بهتره
Canon Pixma MP-250
HP Deskjet D2050
اگر هم مدل بهتری تا 100000 تومن سراغ دارید لطفا بگید دوست دارم چندکاره و رنگی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید:)

من توی خونه یک فروند HP Laserjet 1018 دارم که البته الان نمیدونم هنوز تولید میشه یا نه.

چهار پنج سال پیش خریدم. هنوز داره کار میکنه، در مورد خرکاریش هم من توی یک شب باهاش 6 سری 200 صفحه پشت روی تز پرینت گرفتم. تیونر اش هم تموم میشه میبرم پایتخت و 15000 تومن میدم پر میکنه. جلوی پنجره هم هست و همیشه یک وجب خاک روش نشسته :دی

البته الان باید مدلهای خیلی بهتر اومده باشه.

خیر اون دیگه تولید نمی شه ولی میشه به راحتی تو بازار پیدا ولی اگه پیدا نکردید هم مشکلی نیست چون تمام سری های 1000 و 1100 و 1200 و 1600 مثل هم هستن بنده هم یک قلاده 1102 Pro دارم تمامیه موارده بالا که درسته و بالا ترین رکورد چاپ من کتاب C++ How to Program, Fifth Edition بود که 1560 صحفه است.

سلام دوستان بنده گیم نت دارم و میخوام بازی هم بفروشم و ... البته چاپ کاغذ بازی ها رو هم خودم میخوام انجام بدم و کارهای بیرون مثل چاپ عکس و پرینت از چیز میز هم میخوام انجام بدم چه پرینتری خوبه ؟ من تا 300 بودجه دارم ولی اگر چیز خوبی زیر 200 باشه خیلی برام بهتره. در ضمن من با این کاتریجی ها مشکل دارم هی خراب میشن . من 4 تا پرینتر باسه خونه خریدم هر موقع شارژشون میکنم رنگ زرد نمیریزن یا کم میریزن سریع کاتریج نابود میشه. یا لیزری یا تانکری فقط خر کار میخوام خر عمر و در اخر کم هزینه باسه جوهر میگم چون عکس باهاش چاپ میکنم بیشتر.
اقا لطفا برند خوبش رو هم بگین و مدلایی رو هم پیشنهاد کنین

لازم نبود خودم خریدم یه p50 که همه اونایی که تو کار کامپیوترین هم از همین مدل دارن خیلی میگن خوبه خدامیدونه راستی
میدونین اگر به پرینترتون تانکر ببندین دیگه گارانتی نداره؟

بچه ها من میخوام یه پرینتر لیزری رنگی در حد کارهای معمولی بخرم.همه پیشنهاد میکنن HP بخرم.به نظرتون کدوم مدلش؟قیمتش هم اگه میشه بنویسید چون من اصلا در مورد پرینتر سر رشته ای ندارم.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or