S sharki123 کاربر سایت Jun 14, 2012 #1 با سلام دوستان میخواستم یه مودم adsl بخرم که همه جوره واسه لایو خوب باشه از لحاظ nat و port forwarding قیمتش ۵۰ تا ۶۰ خوبه ممنون میشم راهنمائی بکنین
با سلام دوستان میخواستم یه مودم adsl بخرم که همه جوره واسه لایو خوب باشه از لحاظ nat و port forwarding قیمتش ۵۰ تا ۶۰ خوبه ممنون میشم راهنمائی بکنین
jondollah کاربر سایت Jun 14, 2012 #2 نوشته شده توسط sharki123: با سلام دوستان میخواستم یه مودم adsl بخرم که همه جوره واسه لایو خوب باشه از لحاظ nat و port forwarding قیمتش ۵۰ تا ۶۰ خوبه ممنون میشم راهنمائی بکنین بیشتر... تقریبا همه با گزینه ی صبا نت موافقن از لحاظ ping .
نوشته شده توسط sharki123: با سلام دوستان میخواستم یه مودم adsl بخرم که همه جوره واسه لایو خوب باشه از لحاظ nat و port forwarding قیمتش ۵۰ تا ۶۰ خوبه ممنون میشم راهنمائی بکنین بیشتر... تقریبا همه با گزینه ی صبا نت موافقن از لحاظ ping .
S sharki123 کاربر سایت Jun 14, 2012 #3 نوشته شده توسط jondollah: تقریبا همه با گزینه ی صبا نت موافقن از لحاظ ping . بیشتر... دقیقا چه ربطی داشت به خرید مودم
نوشته شده توسط jondollah: تقریبا همه با گزینه ی صبا نت موافقن از لحاظ ping . بیشتر... دقیقا چه ربطی داشت به خرید مودم
Seser.pesar کاربر سایت Jun 14, 2012 #4 اگه روتر میخوای و با لن وصل کنی زاکسل خوبه اگر هم مودم وایرلس میخوای TP-Link عالیه
muzik5 کاربر سایت Jun 14, 2012 #6 بابا t-p link بگیر بخدا من دارم دیگه هیچ مشکلی نداره وصل کن به کنسول و بعدش به لایو
S sharki123 کاربر سایت Jun 14, 2012 #7 نوشته شده توسط muzik5: بابا t-p link بگیر بخدا من دارم دیگه هیچ مشکلی نداره وصل کن به کنسول و بعدش به لایو بیشتر... عجب عکسی بگذریم ......... خوب کدوم مدل tplink از این ۲۵۰۰۰ تومانی ؟
نوشته شده توسط muzik5: بابا t-p link بگیر بخدا من دارم دیگه هیچ مشکلی نداره وصل کن به کنسول و بعدش به لایو بیشتر... عجب عکسی بگذریم ......... خوب کدوم مدل tplink از این ۲۵۰۰۰ تومانی ؟
muzik5 کاربر سایت Jun 14, 2012 #8 نوشته شده توسط sharki123: عجب عکسی بگذریم ......... خوب کدوم مدل tplink از این ۲۵۰۰۰ تومانی ؟ بیشتر... نه بابا عمو از اون 40 50 تومانی TD1122
نوشته شده توسط sharki123: عجب عکسی بگذریم ......... خوب کدوم مدل tplink از این ۲۵۰۰۰ تومانی ؟ بیشتر... نه بابا عمو از اون 40 50 تومانی TD1122
jondollah کاربر سایت Jun 14, 2012 #9 نوشته شده توسط sharki123: دقیقا چه ربطی داشت به خرید مودم بیشتر... آخ ببخشید حواسم به مودمش نبود!
el-nino کاربر سایت Jun 15, 2012 #10 edimax خوبه ولی قیمتش بالاتره!(70 تا 80) من اطلاعات بیشتری ندارم.شرمنده
shahin wilson2 کاربر سایت Jun 15, 2012 #12 نوشته شده توسط amin.pirmoradi: مودم - روترای وایرلس linksys چطوره؟ من linksys گرفتم. میشه خوب لایو بازی کرد؟ با پینگ پایین؟ بیشتر... الان من نمی دونم پینگ چه ربطی به مودم داره؟)x
نوشته شده توسط amin.pirmoradi: مودم - روترای وایرلس linksys چطوره؟ من linksys گرفتم. میشه خوب لایو بازی کرد؟ با پینگ پایین؟ بیشتر... الان من نمی دونم پینگ چه ربطی به مودم داره؟)x