Jan 14, 2011 نوشته ها: 9 آغاز به کار سرور کانتر سورس پارس .. 46.100.96.145:27015 صرفا جهت اطلاع بیشتر...
D DK SARZAMIN کاربر سایت Jan 15, 2011 #2 امید جان مهم بخوان امید جان با تشکر از تلاشت برای راه اندازی سرور ولی سرور قطع شده اگر این پیغام را خواندی پیگیری کن وجواب را به ایمیلم بفرست.باتشکرADMIN SARZAMIN:-o
امید جان مهم بخوان امید جان با تشکر از تلاشت برای راه اندازی سرور ولی سرور قطع شده اگر این پیغام را خواندی پیگیری کن وجواب را به ایمیلم بفرست.باتشکرADMIN SARZAMIN:-o
taherism کاربر سایت Jan 15, 2011 #3 بابا برید Shatel دیگه سرورشم قوی هست! Spoiler یادش بخیر Only Desert Eagle!!!:-o
rainman_8506 کاربر سایت Jan 15, 2011 #4 من ادمین شاتل هستم اگه سرورتون ران شه خیلی خویه چون شاتل با 24 slot داره می پوکه همش پر هست و بچه ها پشت دره سرور هستند
من ادمین شاتل هستم اگه سرورتون ران شه خیلی خویه چون شاتل با 24 slot داره می پوکه همش پر هست و بچه ها پشت دره سرور هستند
taherism کاربر سایت Jan 15, 2011 #5 نوشته شده توسط rainman_8506: من ادمین شاتل هستم اگه سرورتون ران شه خیلی خویه چون شاتل با 24 slot داره می پوکه همش پر هست و بچه ها پشت دره سرور هستند بیشتر... آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه!
نوشته شده توسط rainman_8506: من ادمین شاتل هستم اگه سرورتون ران شه خیلی خویه چون شاتل با 24 slot داره می پوکه همش پر هست و بچه ها پشت دره سرور هستند بیشتر... آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه!
kparsakia کاربر سایت Jan 16, 2011 #6 نوشته شده توسط taherism: آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه! بیشتر... خودت کی هستی ؟ ! :-o اره 24 تا slot کمه خودم 3-4 بار حدود 1ساعت صبر کردم بیام تو سرور # اگه 1نفر بیاد و یه سرور بزنه خوبه ! پیشگامانم که پوکیده
نوشته شده توسط taherism: آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه! بیشتر... خودت کی هستی ؟ ! :-o اره 24 تا slot کمه خودم 3-4 بار حدود 1ساعت صبر کردم بیام تو سرور # اگه 1نفر بیاد و یه سرور بزنه خوبه ! پیشگامانم که پوکیده
rainman_8506 کاربر سایت Jan 18, 2011 #7 نوشته شده توسط taherism: آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه! بیشتر... من مخلص شما هم هستم من که دیگه نوب شدم کم میتونم بازی کنم اما 1 2 ماه دیگه برمیگردم به دوران جوانی تا اصله بازی ببنید :d
نوشته شده توسط taherism: آقایون ایشون صادق هستند گنده css بازان ایران! آخرشه! بیشتر... من مخلص شما هم هستم من که دیگه نوب شدم کم میتونم بازی کنم اما 1 2 ماه دیگه برمیگردم به دوران جوانی تا اصله بازی ببنید :d
T taromarka2 کاربر سایت Aug 15, 2011 #8 بهترین و کامل ترین سرور بازی کانتر سورس Persian css plz Take easy join Fast
S sorceبازان کاربر سایت Dec 4, 2011 #9 بچه ها کسی چیت کد سورس داره که سرعت رو ببره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه میشه به این دو مشکل من جواب بدید. چیت کد سورس میخوام چرا سرور شاتل توی favorites نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کسی چیت کد سورس داره که سرعت رو ببره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه میشه به این دو مشکل من جواب بدید. چیت کد سورس میخوام چرا سرور شاتل توی favorites نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
B b_r155 کاربر سایت Jan 14, 2012 #10 آي پي جديد آي پي جديد برا كانتر سورس رومش هم 64 نفره هست بريد حالشو ببريد 10.8.101.18:27000