Jul 9, 2007 نوشته ها: 4 سلام من راهنمای فارسی بازی داینو کریسیس ( Dino Crisis 1 ) رو میخواستم. پلی استیشن 1 بیشتر...
hitman_ravani کاربر سایت Jul 9, 2007 #2 نوشته شده توسط iran2008: سلام من راهنمای فارسی بازی داینو کریسیس ( Dino Crisis 1 ) رو میخواستم. پلی استیشن 1 بیشتر... آآآآآآآآآآآوووووووووووووووووووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!! دوست عزیز تاریخ رو مورور میکنید یا بازی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا شما بازی کن اگر جاییش گیر کردی بچه ها کمکت میکنن!!!!!!! والا اون موقع که ما بازی میکردیم راهنما نداشتیم!!!!!!!!!! باز هم میگم شما بازی کن هر جا مشگلی داشتی بپرس حالا من نه بچه های دیگه کمکت میکنن!!!!!
نوشته شده توسط iran2008: سلام من راهنمای فارسی بازی داینو کریسیس ( Dino Crisis 1 ) رو میخواستم. پلی استیشن 1 بیشتر... آآآآآآآآآآآوووووووووووووووووووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!! دوست عزیز تاریخ رو مورور میکنید یا بازی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا شما بازی کن اگر جاییش گیر کردی بچه ها کمکت میکنن!!!!!!! والا اون موقع که ما بازی میکردیم راهنما نداشتیم!!!!!!!!!! باز هم میگم شما بازی کن هر جا مشگلی داشتی بپرس حالا من نه بچه های دیگه کمکت میکنن!!!!!
Genius71 کاربر سایت Jul 9, 2007 #3 من فکر نمی کنم رانمای فارسی داشته باشه.هر جا گیر کردی بگو کمکت کنیم.og?
HamedPC کاربر سایت Aug 10, 2007 #4 راهنما در لوحه خانه من زمانی که بازی می کردم دفترچه راهنمای بازی پلی استیشن 1 رو داشتم مربوط به لوحه خانه بود هم راهنمای شماره 1 و هم 2 را داشت
راهنما در لوحه خانه من زمانی که بازی می کردم دفترچه راهنمای بازی پلی استیشن 1 رو داشتم مربوط به لوحه خانه بود هم راهنمای شماره 1 و هم 2 را داشت
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Aug 11, 2007 #5 اینجا انجمن "بحث و تبادل نظر در مورد بازی های کامپیوتر" است . لطفا در راهنمای قدم به قدم بازی ها! در خواستتان را مطرح کنید.
اینجا انجمن "بحث و تبادل نظر در مورد بازی های کامپیوتر" است . لطفا در راهنمای قدم به قدم بازی ها! در خواستتان را مطرح کنید.