راز بزرگ مایکروسافت اشکار شد !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
مایکروسافت نمیخواهد که شما درباره ی Falcon چیزی بدانید و همچنین نمیخواهد که شما از جانشین ان یعنی Jasper چیزی متوجه بشید ! اما این راز مایکروسافت نیز به وسیله ی ما اشکار شد !

Jasper یک اسم رمزی برای مادربورد بعدی XBOX 360 هست که قرار هست اگوست سال 2008 عرضه شود . ( این مادربورد جدید جایگزین مادربوردهای قبلی 360 خواهد شد . )
Jasper قصد دارد یک 65nanometer graphics chip from ATI Technologies که بهتر از smaller memory chips هست داشته باشد !!
اطلاعات کم هست اما همین اطلاعات کم به ما ثابت میکند که مایکروسافت برای کاهش قیمت کنسول خود دارد تلاش میکند .
65nm graphics chip باعث سرعت بخشیدن به بازیها میشود و از هر لحاظ مخصوصا کیفیت , از مادربورد قبلی 360 برتری دارد !

73324_hs.jpg

منبع

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز لینک یادت رفت . برای اینطور مطالب اگه مدیر هم باشی باید منبع بزارید ( مدیران عزیز میخواستم بگم که هر کی اینطور مطلبها رو میذاره باید لینک بذاره من قصدی ندارم معذرت ):biggrin1::biggrin1:;)

یعنی حدود 1 سال دیگه!;) بی خیال بابا!
به نظر من اگه بخواد ارزونش کنه زودتر از این ها ارزون میکنش که اگه نکنه کلاش پسه معرکست...
امین تو چه جوری وقت میکنی توی اینقدر تاپیک پست بدی؟ هرجا ما رفتیم رد پای یک مرد سیاه پوش در آن بود :biggrin1:
مایکروسافت نمیخواهد که شما درباره ی Falcon چیزی بدانید و همچنین نمیخواهد که شما از جانشین ان یعنی Jasper چیزی متوجه بشید ! اما این راز مایکروسافت نیز به وسیله ی ما اشکار شد !

Jasper یک اسم رمزی برای مادربورد بعدی XBOX 360 هست که قرار هست اگوست سال 2008 عرضه شود . ( این مادربورد جدید جایگزین مادربوردهای قبلی 360 خواهد شد . )
Jasper قصد دارد یک 65nanometer graphics chip from ATI Technologies که بهتر از smaller memory chips هست داشته باشد !!
اطلاعات کم هست اما همین اطلاعات کم به ما ثابت میکند که مایکروسافت برای کاهش قیمت کنسول خود دارد تلاش میکند .
65nm graphics chip باعث سرعت بخشیدن به بازیها میشود و از هر لحاظ مخصوصا کیفیت , از مادربورد قبلی 360 برتری دارد !
جوری نوشتید راز بزرگ ماکروسافت که آدم احساس میکنه پرده برداری از 550 بازی کرده!

امین تو چه جوری وقت میکنی توی اینقدر تاپیک پست بدی؟ هرجا ما رفتیم رد پای یک مرد سیاه پوش در آن بود
آره با اون ماشين تخيليش:laughing:
به نظر من اگه بخواد ارزونش کنه زودتر از این ها ارزون میکنش که اگه نکنه کلاش پسه معرکست...[/
QUOTE]
آره به من ديگه ثابت شد كه قيمته اوليه بايد كم باشه! اينكه هر سال ميگن 50 دلار كم ميشه تاثيره خيلي كمي داره!
فروشه wii رو ببينين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or